С гол още в третата минута "петлите" надвиха "лъвовете" в София

Единственият гол на "Васил Левски" отбеляза халфът Блес Матюиди
Обновена: 7 окт 2017 23:59 | 7 окт 2017 23:49,
101

Снимка: БТА

България загуби с 0:1 домакинството си на Франция и илюзорните ни шансове за участие на бараж за класиране на световното първенство в Русия догодина се изпариха.

Единственият гол на националния стадион "Васил Левски" в София отбеляза халфът на Ювентус Блес Матюиди още в 3-ата минута.

През първото полувреме "петлите" тотално доминираха над "лъвовете" и пропуснаха още няколко отлични шансове за гол.

В 37-ата минута пък нашите не изравниха като по чудо, а след почивката мачът беше скучен и интересните положения липсваха.

Така след четири поредни домакински победи в тези квалификации, България допусна първа загуба, след която със сигурност ще завършим на 4-то място.

Франция е лидер с 20 т., Швеция е с 19, а Холандия е на 3-та позиция с 16 т. Също така "петлите" постигнаха първи успех в София от 85 години и общо втори в девет срещи.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е положението!!Толкова могат момчетата ни,толкова играят!!Трябва да не си наред да мислиш,че от и в тази група можеше да я докараме до бараж!!Преди колко години излезе или беше последна продажба на български играч в стойностна първа лига някъде в Европа и да си припомним четата от 94 повечето,къде играха ФУТБОЛ!!С играчи от турска,азербайджанска,българска висша лига..............даже представянето е на ниво,да не кажа и отлично!!
47
1
 
36
 
! Отговори
до 71 преди 6 години
До АнонименИ за какво да се дадат тези пари на някоя болница ? Да лекува неосигурени пациенти от Швеция ? Нали затова повечето болници са на загуба
46
2
 
37
 
! Отговори
бг преди 6 години
България игра срещу половин Европа и цяла северна Африка .Само един от футболистите на "френския" т;им струваше повече от целия български отбор. Не загубихме мача ,а просто северна Африка спечели с един гол.Това е!
45
2
 
44
 
! Отговори
Фен преди 6 години
20 хил.билета по 15лв!? Боби върни парите!
44
3
 
37
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Че какво в държавата е наред ,та футбола ? Притеснявайте се,че пенсии и заплати са малки,а футбола ви е най-малкото гайле...
43
4
 
33
 
! Отговори
ЛъвоБГ преди 6 години
Има и по-слаби от нас, да не ги плюеме момчетата. Просто и лесно,нови и то млади които са титуляри в отборите където играят,тия брак.
42
1
 
41
 
! Отговори
Gaskoing преди 6 години
Толкова си могат като се има в предвид положението в България и БФС. Не е малко бихме Холандия и Швеция от тук се започва. Петър Хубчев нямаше 2 основни играчи а и пое националите по средата на кампанията.
41
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде видяхте тези лъвове, едни мишоци които нямат срам и достойнство.
40
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да пуснеш Краев да играе като се знае, че е един набеден футболист, бутан от определен кръг за да бъде продаван скъпо е пълна глупост. Той в Левски беше средняк, а срещу Франция бледа сянка. Защо изобщо се вика в националният отбор? Че сме загубили не е трагедия, трагедия е, че нашите ритнитопковци са без дух, воля, хъс за победа. Я проверете колко струва на държавата националния отбор. Тези пари могат да се ползват в някоя болница и ще има полза. Но без да се крадат, разбира се!
39
1
 
52
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Нашите футболисти не стават за нищо! Могат да се перчат и надуват по заведенията все едно са най големите, но всеки кой ги хвани им къса шортите на терена.
38
1
 
46
 
! Отговори
103 преди 6 години
Лъвове ,ама с миши опашки!Освен едно единствено положение и то случайно,нищо друго не видях у тези набедени "футболисти".Абе,те не гледат ли мачове поне по телевизията да видят как се играе футбол!?Този Хуб чев и в Берое беше един айрян-кой го сложи там?И откога заешкият стах,пъзльовщината,шубето се наричат респект?Ами като ви е страх стойте си у дома!То на терена бяха сякаш не мъже , а п,дераси!Срам,голям срам!А един се истъпани,че сме играли почто на тяхното ниво!?Те просто нямат представа з
37
3
 
48
 
! Отговори
Франция преди 6 години
Бях в Париж през 2000та. Тогава бях на 10 и ми се видя интересно. Бях и преди 6 години, 2011та, хотелът ми беше на три преки от триумфалната арка. след 22.00 в центъра на париж бял човек не можеш да видиш, аз всяка вечер купувах по 6-7 кенчета бира и ги пиех на пейка на шанзелизе, ей тъй, да видя кво минава.. сега е краят на 2017та . франция ще бъде първата европейска"джамахирия" .. кой разбрал-разбрал .. и няма нищо общо с футбола .
36
5
 
35
 
! Отговори
Ali преди 6 години
Livovete smesni sa zagubili ot miskite...:). Abe kiv otbor imate be?. Vijte Ispanya I Angliya kak igraet, Hary Kane beleji vseki mac. Viva Espanya. Gledayte Mundiala po interneta dogodina. Az v Ispanya ste obleka flanelkata na Pique. Cao.....
35
2
 
49
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Не съм очаквал българските футболисти да победят френските .В България, където има добри заплати се влиза с връзки .За съжаление и в футбола е така. Взимат се некадърници, на тати синчетата .Надявах се, поне един гол да вкарат, нашите К,ЛОУНИ, да не ни е срам пред света .В нормална държава, някой от ръководството, щеше по мъжки да поеме вината и да подаде оставка !
34
0
 
43
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Кво да се случва моряче, возите дpoга и си траете
33
2
 
43
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Домуза е самовлюбед ***, който мисли само как да си начеше егото за сметка на обикновения българин! Експлоататор гаден! Не искам да разправям какво се случвав БМФ-то...
32
0
 
60
 
! Отговори
Вън Перуката и Домус преди 6 години
Оставка на Перуката и нещата може и да потръгнат!!! Преди 5 години Венци Стефанов предложи във всеки отбор от А Група да играят задължително по двама младежи по 21 години. Така щяхме да обучим млади играчи, да имаме национал и да продаваме на запад. След като предложението бе прието, Домусчиев плати на БФС и на изпълкома да бъде отменено. Сега в Лудогорец даже няма българин. Мачът Монтана-Лудогоррец бе посетен от 96 души - до това доведоха футбола Перуката и олигарха Домусчиев.
31
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците са виновни точка
30
2
 
50
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Тия пари дето ги дават на националите по-добре да се пренасочат да дадът по едно висше образование на сираците! За отбор, който 20 год. не е направил нищо сериозно и при 7:2 от Япония мисля, че няма какво да говорим!
29
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Булгартъпаккакво могат да ни научат турците същите некадърници са даже и икономиката на глава население им е по-слаба. Турците са много пара и нищо. Ние също де/