С гол още в третата минута "петлите" надвиха "лъвовете" в София

Единственият гол на "Васил Левски" отбеляза халфът Блес Матюиди
Обновена: 7 окт 2017 23:59 | 7 окт 2017 23:49,
101

Снимка: БТА

България загуби с 0:1 домакинството си на Франция и илюзорните ни шансове за участие на бараж за класиране на световното първенство в Русия догодина се изпариха.

Единственият гол на националния стадион "Васил Левски" в София отбеляза халфът на Ювентус Блес Матюиди още в 3-ата минута.

През първото полувреме "петлите" тотално доминираха над "лъвовете" и пропуснаха още няколко отлични шансове за гол.

В 37-ата минута пък нашите не изравниха като по чудо, а след почивката мачът беше скучен и интересните положения липсваха.

Така след четири поредни домакински победи в тези квалификации, България допусна първа загуба, след която със сигурност ще завършим на 4-то място.

Франция е лидер с 20 т., Швеция е с 19, а Холандия е на 3-та позиция с 16 т. Също така "петлите" постигнаха първи успех в София от 85 години и общо втори в девет срещи.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги започваме като аслани и след първата минута свършваме като по...!
67
0
 
42
 
! Отговори
Joko преди 6 години
От няколко месеца Перуката се е покрил като лалугер ! Защо няма коментар от него за мача с Франция, а и не само ? Къде са Лечков, Мечков и Сие ?
66
2
 
41
 
! Отговори
Рафа преди 6 години
СЪСТАВА БЕШЕ НЯКАКЪВ ТЮРЛЮГЮВЕЧ. НЕ МОЖЕ ХУБЧЕВ ПОНЕЖЕ Е ЯЛ БОЙ ОТ ЛУДОГОРЕЦ КАТО ТРЕНЬОР НА ДРУГИ ОТБОРИ ДА НЕ ВКЛЮЧВА ФУТБОЛИСТИ КАТО ДЯКОВ И МАРСЕЛИНЬО. КОГАТО СИ ЗЛОБАР УСПЕХИТЕ БЯГАТ ОТ ТЕБ!
65
5
 
38
 
! Отговори
varg преди 6 години
С малко повече старание спокойно можеше да се класираме.
64
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си го кажеме направо - продължаваме да си играем хаотичен футбол.Кога ще има някаква схема в този отбор. Не може само на юруш и на контри да се играе футбол, и каквото стане ако нещо стане.Ние излизаме на мач , и , ако нещо стане, - победите на нацианилите са си нещо епизодично, по-скоро е плод на много хулене от страна на журналистите и момчетата почват да тичат като щури и докарат някоя победа. Това не е сериозно.
63
2
 
35
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 89Вратарят тръгна предварително да пада,и топката се оказа висока,поне аз така го видях.
62
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Европа трябва да има първенство с Б група. България, Люксембург, Андора, Ватикана, Фарьори марьори, Лихтенщай, Сан Марино, Монако и т.н. Без майтап би трябвало да е от полза. Един вид като първенство за държави с футбол от аматьорски тип и да се провежда на стадиончета като в Австрия и Швейцария - идеално футболно поле и до него алпийски къщички, както сме виждали от репортажите. И да се чуват ръкопляскания за този който напада.
61
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публиката се дереше колкото може с "българи юнаци",на аз юнаци не видях.А едни бавни момчета се тътреха по терена и добре,че се разминахме само с един гол.
60
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,петлите си го върнаха за '93 год.но пък нашите футболисти са далече от нивото на колегите си от '93.Така че,с това,което имаме в момента трябва да се реадвамне,че не ни опукаха с още няколко гола.Не че и французите показаха кой знае каква игра,де,но класата си е класа.
59
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Франция не блестя с нищо, ама не съм очаквал и толкова смешен гол да ни вкарат.Тоя ли беше такъв майстор или нашата защита и вратаря бяха гола вода.От такъв ъгъл да вкараш гол, малко го умеят.
58
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвове с котешки опашки.
57
3
 
39
 
! Отговори
104 преди 6 години
Резултатът е важен,но не по-малко важно е поведението на футболистите.Какъвто и да е противника излизаш винаги за победа-така е в спорта,а и не само там.Играеш всеотдайно ,с всички сили,до последна капка мощ-както хрътката гони заяка.Пък каквото стане.А не да се срамуваме заради едни страхливци,пъзльовци.Да не говорим ,че им липсва елементарното качество бързина и какво ли не още.Хубчев изобщо не става-айрян!Оставка!
56
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 84 Има по - силни сухоземни животни от Лъвовете, като например Слон, Носорог, Хипопотам. Може би другите са такива. )
55
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако тези нашити *** са " лъвове " не знам кои умник е измислил това определение то другите какви са ...... дайте определение...
54
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
82 Каза че ще единсвения президент в историята на българския футбол който няма да види националния отбор на световно. Но то пак едно и също де.
53
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 80 Когато Христо Стоичков беше треньор на Литекс и след един скандален мача Литекс загуби и той бесен каза нещо от рода на репортерите " Тоя с перуката ще е единственият президент в света който няма да види националния си мотбор на световно първенство."Има го в тубата..Напишете "Стоичков беснее".
52
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова си могат.Иначе да си прават модерни прически са добри.Не може да се очаква нещо от футболистите ни ,докато не започнат да играятнавън в елитните клубни отбори на Испания,Италия,Англия,Германия,Португалия.
51
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешно ми беше за побликата.***.За какво са отишли на стадиона в този дъжд.и на какво се надяваха.Ненормалници.Перуката е за разтрел.Няма държава в света която 20 години да не се е класирвала за европейско или световнои президента на футболния съюз да си един и същ.
50
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как да не са лъвове нашите? В Биад няма кой да им се опре на пиене.
49
6
 
46
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
В този дъжд и студ след десет часа да се прасниш на стадиона и да зяпаш тия ритнитопковци е като да гласуваш за ГЕРБ и да очакваш от чешмите да потече китайски мед и палмово масло....