Бат Венци към Киро: Като бяхме шампиони, той правеше платненки

Президентът на Славия оплю много сериозно Домусчиев
13 окт 2017 08:46, Веселин Коларов
33
Бат Венци към Киро: Като бяхме шампиони, той правеше платненки
Снимка: Bulphoto.com

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС – Венцеслав Стефанов, също взе отношение по скандала между Наско Сираков и Кирил Домусчиев. В интервю пред репортера на Bulgaria ON AIRВладимир Андонов, босът на "белите" отправи тежки критики към финансовия благодетел на шампионите. 

"Преди време имах честта да говоря и с Краля слънце, но вече я нямам. Изявлението (б.р. – на Кирил Домусчиев), което прочетох, не му прави чест. Той не може да говори за футбол с Наско Сираков. Когато говори за футбол с Наско Сираков, най-добре да мълчи. Той нанася огромна вреда на футбола ни. Това, че отборът му играе в Шампионска лига, е най-вече, за да гали неговото собствено его. Така, както Наско Сираков му каза, той е главният виновник да играят толкова много чужденци. Това с нищо не помага на футбола ни. Когато ние бяхме шампионите (б.р. – 1996 г.), Кирчо правеше платненки. Нищо, че сега е милиардер от кредити. Това да го напишете", заяви Стефанов.
 
Цялото интервю с Венцеслав Стефанов можете да чуете днес в сутрешния блок по Bulgaria ON AIR - "България сутрин".

За целия скандал четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Венци и Кирчо са мафиоти, обаче материалът е толкова ***, че като започне да плюва единия, изкарва другия ангел. За мен това са двама от съсипниците на България през 30-годишня преход. Да си спомним Венци как приватизира навремето Общинската фирма СОФИЙКИ ИМОТИ за 600 хил лв.
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма милиардери без кредити!
6
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това е Суджуколандия - тоя мазен тип вместо отдавна да е в затвора за производство на наркотици е шеф на Бизнеса в БГ. Купи и няразя на скрап БМФ, като остави без работа над 40 000 семейства във Варна, а пък за награда, приятелчето му Суджука му подари и 5 млн лв Държавни пари за частното му стадионче.
5
7
 
35
 
! Отговори
шш преди 6 години
Не харесвам Гела но когато Киро учи в езикова гимназия Венци търбуха краде бензин от ГСМ-а.Приоритети
4
8
 
31
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Не го познавам лично Кирчо,не знам той да си е показвал *** на феновете,а шкембето на мафията да замълчи пред фактите!Иначе Наско ,ми беше любимият футболист!
3
11
 
31
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
Един човек да има дето да е направил нещо от 1994 година насам и хайде всички срещу него! Това е нелепо. Наско Сираков много направи за футбола, нема що! Защо тогава нито един друг отбор не играе в шампионска? Нашите като не стават естествено, че ще вкарват чужденци!
2
7
 
34
 
! Отговори
Доктора преди 6 години
Кирчо " платненката", отива му !!
1
9
 
40
 
! Отговори
боян преди 6 години
АХАХАделиорманската гелосана мaстия как се е натупала на тая снимка ахахахахахахахахаБЕЛООООООООООООООООООООООООО