Левски се жалва за надуваемия пенис на Каранга

"Сините" обмислят да сезират Дисциплинарната комисия към БФС
19 мар 2018 20:19, Красимир Ангелов
73
Левски се жалва за надуваемия пенис на Каранга
Снимка: Булфото

Ръководството на Левски обмисля да сезира Дисциплинарната комисия към БФС, както и тази по Феърплей и етика, по отношение на звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга.

Както е известно, вчера "червените" победиха "сините" с 1:0, като в герой за "армейците" отново се превърна Фернандо Каранга.

Бразилецът опъна мрежата на противника  в 85-ата минута и така донесе трите точки на своя отбор. Каранга обаче изрази по-доста неуважителен начин радостта си.

Веднага след победното попадение Фернандо отправи жест с "рязане на глави", а веднага след края на мача ликува с надуваем пенис, на който бе закачено клубно шалче на Левски.

Шефовете на "сините" са бесни от действията на Каранга и за това ще търсят възмездие от БФС. От Левски дори са готови да се обърнат и към Прокуратурата.

В момента Левски е на цели 13 точки от ЦСКА и по всичко личи, че ще се бори с Берое за третото място в елита.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
щирлиц преди 6 години
нека оставим на страна оранжевите и погледнем на това че на мача срещу тях левски нямаше чисто голово положение.делио роси трябва да мисли как тактически да ги излъже и отстраним за купата,шампионата и без това вече е изгубена кауза ,ако трябва да пуска резерви преди мачовете за купата, стигнем ли финала ще го спечелим.
60
2
 
3
 
! Отговори
КЗЛ преди 6 години
Кратко, точно и ясно:КЗЛ!!!А що не пишете, че лепи-ларите и извън терена са бити!Иван Велчев-Кюстендилеца за 30 сек. е нокаутирал предизвикалият го лепи-лар правещ се на боксьор росен петров животното.Само бой за вас кух0роги!Бой, бой, е-б-а-н и сръбска музика ваща ***-*** п0дх-уен-ска!
59
3
 
4
 
! Отговори
Само ЛЕВСКИ преди 6 години
Абе освен, че са доста прости коментиралите по горе, то те са и жалки комплексари щом се възхищават на тъпотийте на този абориген
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТБОРА НА ДС И МВР ОТ ПОДУЯНЕ, ОСВЕН С ДОНОСИ С ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ. ДОНОСНИЦИ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ БЯХА, ДОНОСНИЦИ СА СИ И СЕГА!
57
4
 
9
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Да се жалват на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. Трябва да побързат - между 26 и 31 март е Страстната Седмица на Арменска Апостолическа Църква и жалби не се приемат, нито разглеждат.
56
5
 
10
 
! Отговори
Цска-София-Евроидиот преди 6 години
Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !
55
9
 
10
 
! Отговори
иван преди 6 години
говедата нещо се чудят за какво да мучат че смрдът
54
8
 
7
 
! Отговори
ПЕНЕВ преди 6 години
Както се казва в нисшите среди на българина на крива ракета и космоса и е малък . Е какво Каранга не трябваше и да вечеря преди да се извини на левскарите че е вкарал гол А когато Левски бие Локо Мездра да речем щото други не могат вечерта София е потрошена от феновете му то са радости то са гуляи то уж е всенародно веселие макър че дали вече и една десета от населението имащо малко понятие от фудбол подкрепя Левски бил отбора на народа - какъв отбор никой не го иска веч
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките левскари, т.н. Ръководство и клуба на феновете. Все някой им виновен, че ЦСКА си ги бие когато си иска. Това дружество за да успее трябва да има мъдро и разумно ръководство, да не купува чернушки, да развива своята школа, да подбира треньори с ценз, език и интелект. А не незнайковци, близки на този или онзи. И работа, сериозна, отговорна, без напрежение. Таланти има, за тях дисциплина и труд. Без гъзарии и лигавщини. В ЦСКА е същото. Ето защо хората не идват на мачове. Не се ли промени
52
5
 
10
 
! Отговори
лефскар преди 6 години
Новия талисман на Лефски е, той е, неговото име е ... *** Подхуенски! Да ни е честито името, то най-добре ни приляга! Спас Русев ни обеща на Спасовден по една калъфка за всеки посинял фен!
51
5
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
От Подуяне не се интерересуват от жалкото състояние на собствения си отбор, а "важното" е кой ги е лобутил - Литекс, тире, Етрополе.... или Мики Маус!? Явно по-добре им става от това...
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦСКА-ЕвроидиотАаа... не приписвай сертифицирани названия от един на друг отбор! Звучи ми, като кражба на лиценз! Коментаторът на Евроспорт лично сиртифицира подуяне през 1989 г. след мача с Антверпен и никой не може да им го отнеме! Както коментаторът на мача Спортинг - Подуяне - 5:0 сертифицира отбора от подуяне с името "лефскиньо"!
49
4
 
12
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Този може да са го докарали от амазонската джунгла,но играе със много голям хъс и няма умора.В първенството няма друг такъв играч.А това,че е показал надуваемия е едно напомняне,че той е за задните части на някои от ръководителите в "Левски". Специален поздрав за Спас Русев и Делио Роси. Особено втория и два са му малко. Всички ЛЕВСКАРИ ако уважават и обичат АПОСТОЛА незабавно поискайте смяна на името от Левски във ВИВАКОМ. По друго ще звучи К.Р за ВИВАКОМ !!!!
48
12
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиот преди 6 години
ЦСКА е официално сертифициран ***, защото два пъти подред се класира на последно 48 място в Лига Европа. Като споменем и трагикомичните отпадания на ЦСКА от отбора с име на вафла МУРА и никому неизвестния ЗИМБРУ , ще разберем защо в цяла Европа наричат ЦСКА - *** !
47
7
 
8
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 6 години
ЦСКА е единствения отбор, който сам се бие с 8-0. ЦСКА е единствения отбор, който отпада на полуфинала за Купата от Монтана и после бие Монтана на финала. Майтап бе - това си го мислят предателите и нови фенове на Литекс-Чавдар-София, но ФИФА и УЕФА им казват, че всъщност са си фенове на Литекс и няма такова нещо, като ЦСКА на Ганчев.
46
4
 
18
 
! Отговори
ЦЕСЕКАР преди 6 години
ОК, понеже този отбор не е ЦСКА, това означава, че от 2г Левски ги бие Етрополе като тъпани, което е още по-жалко за говеждия отбор.Честито!
45
11
 
16
 
! Отговори
Source BG преди 6 години
И аз съм на мнение, че този отбор е по-скоро "Литекс" в червени фланелки и открадната емблема, която даже още не е откупена, но когато някой мачка и унижава говедата, въобще не ми пука за кой отбор играе и как се казва, заслужава единствено адмирации!Левскарският шал върху надуваемия к.. беше гениално хрумване! Между другото, не ви ли приличаше на Гонзо това? ;) Било неуважително... хакде, стига! Не трябва човек да слиза до нивото на противника, но понякога само така могат да те разберат!
44
12
 
8
 
! Отговори
свинете плачат... преди 6 години
УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...
43
10
 
9
 
! Отговори
Препоръка преди 6 години
Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!
42
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска