Салах подлуди Европа! Барса, ПСЖ и Реал в битка за подписа му

Египтянинът е апетитна плячка за водещите тимове в Европа
20 мар 2018 13:23, Красимир Ангелов
5
Салах подлуди Европа! Барса, ПСЖ и Реал в битка за подписа му
Снимка: Reuters

Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах, който не спира да бележи в английската Висша лига, подлуди еврограндовете и се очаква през лятото ПСЖ, Барселона и Реал (Мадрид) да се наредят на опашката за неговото привличане, твърди "Сън".

Египтянинът пасна като дялан камък в схемата на Юрген Клоп след пристигането си на "Анфийлд" и не спира да бележи през сезона, като до момента е водещ реализатор във Висшата лига с внушителната бройка от 28 попадения.

Изданието твърди, че въпросните три еврогранда ще наддават за египтянина след края на сезона, а Ливърпул ще трябва да се помъчи доста, за да го задържи в своите редици.

Според някои информации, цената на Салах след шеметния му сезон на "Анфийлд" вече е "космическа" и не е изключено отборите да надминат рекордната цифра, която парижани платиха вече за Неймар.

Все пак обаче се твърди, че Клоп е готов да отхвърли всяка една оферта за египетския ас и да го задържи на всяка цена в редиците си.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЛивърпулМохамед Салах
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е че Салах преди години подлуди защитата на Лудогорец. Тъпите Базел го продадоха без пари и са посредствен отбор днес. Докато не се ограничат трансферите на футболисти богаташките клубове ще грабят от бедните и футболът е неспортсменски.
3
0
 
10
 
! Отговори
Стар преди 6 години
Забелязахте ли че информацията е на в-к СЪН"-жълта преса с пикантерии,доста често неверни.А след лъжите му за трагедията на Хилзбъро /за което редакцията се извиняваше дълго време/ Ливърпул и града и отбора отказва всякакъв контакт с тях вече28 години.Така че нека си пишат каквото си искат,а дали въобще е истина .......????? Помним,помним какви небивалици бяха написали.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър сезон безспорно. Скромен с отлични качества. Браво.
1
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето такива са бъдещите англичани и немци все футболисти и доктори и лауреати със нобелови награди за мир и големи бради. Тоя дали ще се пропие или просто ще се взриви някъде, когато вдене как да си направи бомба и да я внесе на стадиона.