Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус
Обновена: 27 май 2018 07:35 | 26 май 2018 23:43,
135
Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1
Снимка: Gol.bg

Реал (Мадрид) постигна победа с 3:1 над Ливърпул и по този начин спечели своя 13-и трофей в Шампионската лига след два вратарски гола, които дойдоха след безумни грешки на Лорис Кариус. 

Отборът вече е абсолютен рекордьор след безпрецедентните три поредни триумфа в този формат на турнира.

Финалът между тези два отбора бе повторение на финалния сблъсък от преди 37 години, когато обаче Ливърпул спечели Ушатата.

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус, който изби топката в крака на Бензема в 51-ата минута и се получи едно от най-нелепите попадения в турнира изобщо.

Мане обаче изравни четири минути след това, а Бейл донесе успеха на "кралете" в 63-ата минута след феноменална задна ножица. В 83-ата минута Бейл вкара втория си гол в мача, като стражът на Ливърпул направи нова фрапантна грешка за попадението на уелсеца. 

Ливърпул бе принуден да доиграе мача без голямата си звезда Мохамед Салах, който се контузи неприятно в областта на рамото четвърт час преди почивката.

В състава на "кралете" също имаше проблеми от подобен характер и Карвахал се контузи през първото полувреме и също бе принудително заменен.

Още по темата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
5
 
! Отговори
Warrior преди 5 години
Real/Madrid/specheli zaslujeno 13-titla ot Shampionskata Liga !!!
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кариус явно е фен на Бейл.с 3 гола на Кариус Ливърпул загуби!
110
5
 
5
 
! Отговори
Роналдо преди 5 години
Дадох преди мача едни пари на Кариус и - се справи момчето.
109
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рамос трябваше да получи два чревни катона!!
108
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачът беше спечелен от Рамос. А Карвахал не е контузен от играчи на Ливърпул-просто подаде с пета топката назад и разтегна ахилеса.Вратарят на Ливърпул е добър, дано не го разкъсат медиите в Англия. Блестящ Бейл.Съсипват му кариерата в Реал. Роналдо в тоя мач-ЗЕРО.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този вратар ми напомни за Бартез....един клоун. все едно гледам Ники Михайлов.И като знам че съвсем наскоро изпратихме легенда като Буфон, за да гледаме този *** - мъка, мъка, мъка.
106
3
 
23
 
! Отговори
ж преди 5 години
30-та минута рамос приключи мача!!
105
3
 
6
 
! Отговори
б преди 5 години
"кралете" -половината атака на ливърпул -вратаря им !!!!
104
2
 
20
 
! Отговори
Радка пиратка преди 5 години
Че Рамос е ***-да. Но...вратарчето на Ливерпул става за манекен. Хубаво момче.
103
14
 
13
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Барелините от "белия балет" разбили ЛИВЪРПУЛ ??? Играещия с ръце и лакти рамос, скачащия като петле без глава рюналдо, бягащите насам натам бразилчета и какви ли още не. Съдия - лигльо. Добре че беше англичанчето, да вкара оня прекрасен гол. Срам за т.н. шампионска лига...
102
7
 
21
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Касап Серхио спечели мача с приом от борбата ! Те това е...
101
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега, много уважавам Ливърпул, ама футболът не е балет. Съдията пусна твърда игра, не раздаваше картони, Ливърпул също направиха някои нарушения, например изкараха човек на Реал, както и Реал - на Ливърпул. Бедата бе, че Ливърпул имаха много къса резерван скамейка за разлика от Реал, и загубата на основен играч им се отрази, а на Реал - не! Но последният човек, който можем да виним е съдията. Видя се, че нямаше предумисъл в действията на Рамос!
100
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако футболът имаше нормално и обективно съдийство лaйньото Рамос отдавна щеше да е тракторист. Гледал съм стотици мачове на Реал, този е за червен картон във всеки от тях! Няма такъв нагъл и мpъceн ***!
99
15
 
10
 
! Отговори
Белият Рицар преди 5 години
Както писах и преди този финал, тоя сезон купата е навсякъде бяла! Слава на кръста, слава на краля, слава на Реал Мадрид!!! Салах, малах да си ходи в Египет защото и алаха няма да може да му помогне!!! Ливърпул предизвикаха съдбата като пееха ислямски песнички за Салах....
98
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гарет Бейл покада защо струва 100 милиона - влезе и след две минути вкара гол. Някога беркамп ги умееше тези номера.
97
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С два вратарски гола и без Салех, който да им прави играта, Ливърпул нямаше как да спечелят.
96
5
 
2
 
! Отговори
чао Италианцик преди 5 години
след третия у фънелкътъ на шпанелютите една тиква за трети път си обриса кърначето крещчейки реал акбар-ливерпул нот акбар! та са пише и местното МВР шо е уненурало на общественни кьошетъ
95
5
 
16
 
! Отговори
Ливърпул преди 5 години
До 105 явно говориш за друг мач Рамос направи хватка от джиу-джицу с, която някои стават шампиони в мма . Защо въобще говориш кой кого е хванал ,гледаи на забавен кадър Рамос преди допира на земята умишлено прибира раката и при допира завърта тялото за да може да го контузи .ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА ГО НАКАЖАТ ,ДНЕС Е САЛАХ УТРЕ ЩЕ БЪДЕ МЕСИ .
94
12
 
13
 
! Отговори
Реалност преди 5 години
За всички които са за Салах да погледнат обективно. Той първи хвана ръката на Рамос, само че кучето има доста повече опит, по-бърз е и се възползва от ситуацията в която аматьор като Салах се изложи! Салах като голяма звезда в англия очакваше да го гледат като писано яйце, да но реалността и опита не са с него! Не беше приятно да напуска, щеше да е доста по интересен мача, но фактите са си факти!
93
14
 
16
 
! Отговори
до 99 преди 5 години
Може...както Барса разчита на Меси!7 : 0 паднаха от Байерн навремето - без Меси!Със заслужен червен картон за Рамос - щяха да ядат голата опашка!Измислена дузпа срещу италиянците...с пръдня срещу Байерн....само бонуси!