Утешителна награда: Модрич – най-добър футболист!

Килиан Мбапе пък стана най-добрия млад футболист
15 юли 2018 22:44,
50
Утешителна награда: Модрич – най-добър футболист!
Снимкa: Reuters, архив

Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше избран за най-добър футболист на Световното първенство по футбол, което завърши днес в Москва.

Тъжният полузащитник получи Златната топка от президента на ФИФА Джани Инфантино.

Младата френска надежда Килиан Мбапе пък стана най-добрия млад футболист на турнира. Президентът на Френската република Еманюел Макрон му връчи наградата.

Хари Кейн от Англия стана голмайстор на Мондиала с 6 гола, но не беше на стадион Лужники, за да си вземе наградата.

Още новини за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
2
 
! Отговори
пенко преди 5 години
ЖО ТЕМ ФРАНС !!! МЕ ...ПУРКОА : БЪЛГАРИЯ -ИТАЛИЯ 1994Г. СЪДЯТА Е ПОСТАВЕН ФРАНЦУЗИН -ПОСТАВЕН ЗА ДА НИ ЕЛИМИНИРА- ЗА ФИФА-ПАРИЧКИ !!!!! ДНЕС АРЖЕНТИНО СЪДЯ -ПОСТАВЕН ДА "ПРЕЧУКА" ОТСТРАНИЛИТЕ ГИ КРОАЦИ !!! И КАК "ОТСЪДИ" В НАЧАЛОТО...Е ГАХ ТИ ФАУЛА ...ЕГАХ ТИ ДУЗПАТА !!! ДА НАБИЕШ СТАРЕЦ С ПАТЕРИЦИ- НОЩЕМ В ПАРКА !!!! ЗАРАДИ ТАКИВА СЪДИИ П...КИ АРЖЕНТИНА ЩЕ Е АУТ - ИН ФЮДЖЪ !!!!!!!!!!!!ФРАНЦУЗИТЕ ЩЯХА ДА ПОБЕДЯТ И БЕЗ ГАДОСТИ!!!!
39
6
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
С право Модрич е най-добър играч на първенството, защото на практика той изнесе на гърба си всички мачове на отбора. В статията не пише нищо за най-добър вратар.......или може би авторът на статията е сметнал, че тази позиция не е важна. Все пак е добре да се знае кой вратар отказа бразилците от надпреварата !
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Раздадоха индивидуалните награди справедливо, за да няма сърдити. От четирите полуфиналиста, във всеки отбор има по едно отличие. Хари Кейн - голмайстор, Куртоа - вратар, Модрич - най-добър футболист, Мбапе - най-добър млад играч. Честито и на четиримата.
37
3
 
13
 
! Отговори
До 40 -от ,,дъртак&q преди 5 години
Ние имахме ,,Темп 3" още 59година купен от СССР/произведен от Московский радиозавод/ и комшиите идваха със столчета да гледат три часовата програма.На него гледахме черно -бяло световното в Англия,където Вуцов си отбеляза рядко красив автогол с глава,а Бобата Жечев контузи трайно Пеле.На 70 съм,гледам от времето на Ди Стефано и Хенто до наши дни.Модрич е прекрасен играч ,но е ,,черноработник" и за това за някои не изпъква,а който е в играта го разбира.
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли е да си нисък и грозен едновременно.-Пхахаха! Супер смешно!А какво ли е да си глу пав и злобен едновременно? Ти си знаеш най-добре... Модрич си има и кариерата, и семейството, а на тебе явно нещо ти липсва.
35
12
 
4
 
! Отговори
БОГ прощава преди 5 години
но Само в Началото на Пътя! Да ми се правите на усташи и бандеровци 73 години след финала на ВСВ и пак старите касапи и старата кланици - но пасаран!
34
16
 
12
 
! Отговори
Зад кулусуте преди 5 години
Всичко вървеше добре, докато хърватските усташи не поздравиха украинските бандеровци от сърцето на Русия. Дали това не е Божието наказание или дългата ръка на Путин не помогна на Франция?
33
5
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
Благодаря ви,г-жо! И до 22 - казах Наше - а не Българско,нервак - понеже бяхме нещо като братя с руснаците и нещо като БССР...
32
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаш право да играеш с ръка в наказателното поле.Имаш право и да си мяташ ръката!
31
24
 
20
 
! Отговори
Дузпаджията преди 5 години
Пичове, за съдийството. Към всички специалисти имам два въпроса:- имаш ли право да играеш в наказателното с ръка, освен ако не е прилепена към тялото? - кой те кара да си размяташ ръката като гламав като знаеш какъв е рискът? Не било умишлено, па да си си я прибрал бе, какъв професионалист си ти бре. От хеликоптер се видя тази дузпа, а това че вие си подкрепяте някакъв измислен довлачен до финала отбор, си е ваш проблем. Колкото и да сте расисти и съдията да ви е виновен, факт е, че Франция Е
30
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гризман искаше купата а не златната топка и я постигна. Модрич може да си сложи топката в музея в Загреб.
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33:Не че съм чак толкова стара, но съм категорична, че телевизорите ТЕМП са произвеждани в СССР.
28
5
 
4
 
! Отговори
Питам бе! преди 5 години
Тук има ли някой по дрът,за да каже на един . . . . . . . . телевизор ТЕМП от края на шейсетте - чие производство е?
27
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24:И още: реално французите вкараха 2 гола и двата дело на Мбапе! Останалите два бяха подарък от съдията! Съжалявам, но това е тъжната реалност за този опорочен финал, независимо дали истината Ви е удобна, или не! Хърватите бяха по-добрият отбор и при коректно съдийство вероятно резултатът щеше да бъде друг!
26
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24:Интересно, защо класифицирате като "злобари" потребителите, които гледат обективно над ситуациите на терена?! Да, имаше добър футбол на финала и от страна на двата отбора, това никой не го отрича, но няма как да се съгласим с абсурдните решения на съдията, при това две на брой. Гризман падна без нарушение, а при първия гол имаше и тънка засада. Второ, умишлено нарушение с ръка на Перешич нямаше, но въпреки това бе отсъдена дузпа. Това, че съдията е гледал ВАР, не е критерий за коректност!
25
4
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
А чие производство е Темп бе,***? Светни ме,че ми е тъмно!
24
4
 
7
 
! Отговори
Морски преди 5 години
До Анонимен 25Щом за Маншафта и Португалия си викал, добре, че не ти е харесало световното, иначе аз нямаше да го гледам.
23
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заслужава е Модрич. Уникален футболист. Брутален в центъра на играта. Тоя човек не спря да бяга цял сезон в Реал и сега 6 мача преди финала . Ако сте го наблюдавали, ще разберете защо му дават наградата. Ако не сте ...явноо сте обикновенни хеитърии ...Нищо повече.
22
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По скоро Пересич! Това (джудженце)на екрана пардон модрич, в най важните моменти подкопавеше отбори си!
21
10
 
13
 
! Отговори
.,.. преди 5 години
Злобарите ще намерят с какво да се заядът обаче, от какво да се оплачат. Обаче така е, като остриш ножки по цял ден, няма какво друго на напишеш освен критика. Това беше един великолепен футболен спектакъл и може би най-добрия мач на това световно. Двата отбора се справха блещясто, имаха си положенията и пропуските. Просто французите успяха да си вкарат техните. А колкото до дузпата - съдията не случайно я гледа няколко пъти за да бъде сигурен, че е взел правилното решение.