Приходите на Лудогорец от Лига Европа спаднаха двойно

Разградчани не спечелиха нито един мач в групата си
14 дек 2018 10:52, Веселин Коларов
21
Приходите на Лудогорец от Лига Европа спаднаха двойно
Bloomberg TV Bulgaria

Лудогорец официално приключи участието си в евротурнирите за този сезон след равенство 1:1 с ФК Цюрих в Разград. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов. 

Гостът обясни, че разградчани не спечелиха нито един мач в групата си в Лига Европа, заради което в клубната каса ще влязат почти двойно по-малко постъпления от УЕФА, сравнение с предишните две участия на отбора в тази фаза на турнира.
 
"Четири равенства и две загуби. Това е равносметката за Лудогорец. Така клубът спечели 760 хиляди евро от бонусите на УЕФА за резултатите. Всяка точка в групите на Лига Европа носи 190 хил. евро, победата е равна на 570 евро", обясни Коларов.
 
Той направи съпоставка с предишните две участия на Лудогорец в същинската фаза на втория по-сила турнир на Стария континент.
 
"Тогава премиите от Нион бяха по-ниски, но и в двата случая "орлите" прескочиха групата си. През сезон 2013/14 клубът получи 1,5 млн. евро за представянето си срещу ПСВ Айндховен, Черноморец Одеса и Динамо Загреб, а миналата година сумата беше почти 1,4 млн. евро", добави гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 5 години
Лудогорец в тандем с БФС нямат конкуренция в България. В Европа тази двойка са като лилипути в страната на Гъливер.
17
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 5 години
В Европа Лудогорец не може да разчита на ярки самобитни творци с черни гащета, силна интуиция и ярко въображение като Георги Кабаков, Волен Чинков, Николай Йорданов, Никола Попов и т.н.
16
0
 
2
 
! Отговори
Мл. преди 5 години
Така е, когато шефовете на отбора искат да печелят от продажба на футболисти а не от спортни постижения. Те разпродадоха добрите футболисти пък после "Ох, няма приходи!". Това е все едно собственика на Фейсбук да го продаде на мен, да опука готовите пари и после да охка, че аз имам приходи а той няма!
15
2
 
7
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
доооо 1....9,ако все още не си разбрал,това е от липса на конкуренция в първенството и на истински мачове,рано или късно става,не се напрягай толкова:)
14
3
 
7
 
! Отговори
123456789 преди 5 години
Като гледам колко жалки и трагични са Левски и ЦСКА, ми е трудно да проумея какво е тава злорадство от страна от привържениците им. Види се, че Лудогорец е в спад. Скоро ще падне до вашето мижево ниво! Но това, ако е повод за радост, аз ще да съм трамвай... По-скоро е животински порив на едни елементарни и ограничени същества!
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки провал на Киро Гела и неговото делиорманско извращение е като мехлем за българската душа.
12
1
 
21
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Нищо, тази година домуса е 55 милиона напред от това, че не плати неустойките от неизпълненениете условия по приватизацията на Варненската корабостроителница. Или бяха 75 милиона ? Отделно спестените пари от уволнените служетели, символичните осигуровки и *** кораби.
11
12
 
5
 
! Отговори
Ха? преди 5 години
Баси хейтърите!
10
6
 
25
 
! Отговори
ХоХо преди 5 години
Народът е казал: всеки ден не е Великден. Домус ага мисли, че футболът е както крадливия бизнес в БГ.Сега да го питам пърди ли свинкя в джамия !
9
5
 
22
 
! Отговори
обективен преди 5 години
вижте ся, Гела има вече друг приоритет - изнася заграбеното извън България - отвори нов завод в САЩ за биотехнологии, а това иска ресурси... Ритнитопковците препраха парите вече и са на доизживяване...
8
8
 
19
 
! Отговори
левскар преди 5 години
приключва тази далавера на гела. Както предсказвах още преди 2 г. скоро Разград ще е в Б група като намалее папото...
7
6
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Ще засилят продажбата на амфетамини и оръжие...
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия мафиотски галеници нали уж щяха да стигат далече в ШЛ.Далече,далече,колко да е далече.До Кипър и обратно,и то в турнира на аутсайдерите,какъвто е ЛЕ.И там с високо вдигнати глави заеха почетното последно място без победа в една изключително слаба група.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този сезон наистина играха по-слабо.И Марселиньо и Дяков и Моци вече стават на годинки.
4
4
 
19
 
! Отговори
Жоро Бекъма 2 преди 5 години
... Продължавам от предния си пост. Само си спомнете в самото начало какви наистина хубави мачове и здрави битки правеха Разградчани срещу солидни клубове от Западна Европа , а в последно време колко са зле !!! Просто защото тогава нищо НЕ им се даваше даром в смешния БГ шампионат и се бореха ! ... Сега Гела и компания натрупаха добри кинти от Евро участия и започнаха да си купуват всичко и всеки ( Медии , мачове , съдии , цялото БФС ) и логичното последва - слаби представяния в Европа !!! ....
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се казва всяка зелена крастава жаба да си знае жабуняка и мястото в него.
2
12
 
19
 
! Отговори
Жоро Бекъма преди 5 години
"Лудогорец" страдат най - вече от главите на собствениците си !!! Ало , Гелосания , така НЕ се прави голям клуб !!! Футболистите на "Лудогорец" несъмнено са добри и скъпоплатени ! Неоспорим факт ! Но с това как постоянно им КУПУВАТ завързани срещи в смешното Българско първенство. Как КУПУВАТ съдиите. Как им КУПУВАТ титлите. И те с годините губят представа за това какво наистина представляват , как играят и най - вече - че двубоите в Европа нямат нищо с купените им мачове в Абсурдистан !!! ...
1
3
 
20
 
! Отговори
хах преди 5 години
То за 570 евро не си зслужава!