Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва

Водачът в световния тенис ще бъде гост за АТП турнира
56
Гришо отсвири Sofia Open, Джокович обаче идва
Снимка: Reuters

Водачът в световната тенис ранглиста при мъжете Новак Джокович ще пристигне в София като гост за силния АТП турнир в столицата през февруари, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред bTV.

"Имаме обещанието на Джокович, че той ще посети турнира като гост. Ще дойде в България, ще има среща с българските деца, ще има среща с широката общественост", това е част от плановете ни за ATP турнира", каза спортният министър.

По повод неучастието на първата ни ракета Григор Димитров в турнира, Кралев отбеляза: "Не приемам думите му като критика, защото е имало много фючърси преди това, по времето, когато той е трябвало да играе в тях - той не е играел. Да не изместваме темата от това, че в България се организира един прекрасен ATP турнир, за който всички фенове мечтаят".

Според министърът на спорта точно тази е годината, в която този турнир е най-силен, защото едни от най-големите световни звезди са избрали да участват в София.

"Ние не правим турнир за един човек, който и да е той. Поканили сме целия световен елит, от топ 30 имаме 6 тенисисти, които сами си избират София, защото знаят, че условията тук са прекрасни, българските зрители ще могат да гледат тенис от най-високо ниво", заяви още Кралев.

Какво още каза той вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Селтак. преди 5 години
До 8866
45
5
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Нека дружно да отсвирим Гришо!
44
5
 
12
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ключова дума гост.Какво сте ми се накефели всички?Джоко няма да играе Ще има демонстрация, ще има някой автограф и всичко за няколко часа максимум.След това както викат по възрастните хора от моето село;Пътя, чантата и за хляб!
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ме интересува онези селяни, които се водят "зрители" ще дойдат ли пак? Нито един тенесист от топ 200 не заслужава унижението да играе пред подобна ***. То не бяха писъци, не бяха крясъци, не бяха псувни не бяха освирквания. Селения
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"силния АТП турнир в столицата" - Ко? Не!
41
16
 
10
 
! Отговори
глупаци преди 5 години
Гришо е постъпил правилно. Кралев се опитва да си измие ръцете. Отворете си очите! И вие на негово място не бихте дошли. Погледнете по-дълбоко
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки в България знае,че Гришо най-добре се римува с Др..о!Време е да престанем да се занимаваме с този индивид. Той си е избрал пътя. Да си върви по него.Тази година извън топ 20, догодина извън топ 50. И така докато съвсем забрави да говори на български!
39
5
 
14
 
! Отговори
ЛЛЛЛЛ преди 5 години
ЛИГЛЬО
38
28
 
17
 
! Отговори
Пресиян преди 5 години
Гришо е истински българин. Много добре обясни причината, поради която няма смисъл да играе на турнира в Бг. За да напълни джобовете на някоибли? Не, Гришо иска подкрепа на младите бг тенесисти. Чалънджъри, Фючърс турнири, тогава ще ги рекламира с името си. Защото ще подкрепи българските таланти. Ние те обичаме Гришо, защото си голям спортист, мъж, българин и защото имаш сърце!
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8866Пловдив столица на какво?на културата?хахахахаВерно ли?
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8866Ти на какво си въплъщение?По-скоро така като те чета ти си подтиснат, че не си в СОфия. Яко те гонят комплексите на селянчето.
35
11
 
6
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
До 28И аз го гледах този мач - Джокович доста здраво псуваше българските фенове в Мадрид на 7 май 2013. Вавринка също здраво псуваше, когато загуби от Димитров на Хопман Къп в Австралия, но скоро след това играха заедно на двойки.
34
7
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Явно Гришо е решил да не се позори пред родна публика.
33
29
 
6
 
! Отговори
8866 преди 5 години
Софиянци цял живот няма да могат да преглътнат че Пловдив е избран за столица на културата, а Григор е световен тенисист. Шопи ще. Въплъщение на низост и провинциализъм
32
10
 
1
 
! Отговори
8866 преди 5 години
Ти голяма дума каза с това за мияча на чинии. Казвам както ги виждам нещата от опит и в чужбина и в България. Ако мога да стоя и предвидя в детайл как ще бъде възприет тук на базата на наблюдения върху местния манталитет и после наблюдавам как се развива всичко според очакванията какво ти казва това бе? че сте хванати от няколко вкочанени комлекса който ви управляват цялата психика, какво казвате, как реагирате и т.н нищо ново под слънцето. Българина си хейти и си мисли че прави нещо друго
31
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление нашето момче накрая винаги предава фронта. Лабилен и с комплекси.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен27какъв мастърс 1000 по време на софия опен бре? Ти знаеш ли коя година е?
29
20
 
1
 
! Отговори
8866 преди 5 години
Много сте душевно наранени от Григор Димитров, плачете на майка си колко ви боли, така изглеждате отстрани. Всъщност е поредната 1000% предвидима манифестация на достойните за гинес типични български комплекси. Не е лесно да се разбият - много са навързани наведнъж. Подсъзнателна завист, срам от себе си, самобичуване, комплекс загубеняк, какво-ще-кажат-за-нас-чужденците и т.н но като цяло българина не живее в реалноста по отношение на много параграфи. Почти всеки който е _живял_ в чужбина знае..
28
2
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
С тези фенове без никаква тенис култура, изборът е *** - Гришо на турнира в София и без други силни тенисисти или няколко силни тенисисти, но без Гришо. За какво да идват да играят тук с Гришо при такава публика? Не помните ли каква излагация на публиката беше на последния турнир с Гришо в София? После не става ясно защо правят турнир, на който българските тенисисти няма да участват, защото са много слаби? Да направят турнир за българските тенисисти, както им го каза Гришо.
27
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам, че тук има един-двама, които се надяват да станат забележими оплювайки Гришо. Е, няма да станете забележими. Същите мишки ще си останете.