УЕФА наказва Роналдо за Аякс?

Решението за Кристиано ще стане ясно на 21 март
18 мар 2019 22:10, Веселин Коларов
5
УЕФА наказва Роналдо за Аякс?
Снимка: Reuters

УЕФА започна разследване срещу голямата звезда на италианския хегемон Ювентус Кристиано Роналдо. Това обяви евроцентралата на официалната си страница.

Причината е поведението на петкратния носител на Златната топка след историческото елиминиране на Атлетико Мадрид от 1/8-финалите на Шампионска лига.
 
Тогава португалският национал направи неприличен жест, по подобие на треньора на испанците Диего Симеоне от първата среща. Впоследствие аржентинският спец отнесе глоба от 20 хил. евро, но води "дюшекчиите" на реванша в Торино.
 
Най-вероятно и Роналдо ще се размине със санкция, но не е изключено да бъде наказан за първия мач от 1/4-финалите на турнира с Аякс. Подобно решени обаче е малко вероятно. УЕФА ще обяви последствията за Кристиано на 21 март.
 
Той заби хеттрик в реванша с Атлетико и класира Юве за следващата фаза с общ резултат 3:2. Италианският шампион гостува на "Йохан Кройф Арена" на 10 април, ответният двубой ще се състои 6 дни по-късно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Добре не е такъв, а какъв - *** ???
3
0
 
2
 
! Отговори
To6 преди 5 години
*** !!!
2
1
 
18
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Аз например не харесвам много Роналдо ,но мисля,че този път не е виновен Той ,а УЕФА, която не наказа Симоне за неговите топки ,а само го глоби и това отприщи тази реакция на Роналдо .УЕФА ако е последователна,то и Роналдо не трябва да се накаже ,а само с глоба да се размине.Иначе жеста си заслужаваше да бъде показан към Симоне ,мисля че и много от нас биха го показали ,ако бяха на мястото на Роналдо.Трябва УЕФА да се накаже сама с 1 милион долара и тези пари да построят игрща в България.
1
9
 
28
 
! Отговори
Топсерсеми преди 5 години
Ритнитопковци без грам мозък. Връх на простащината и дибилизма. А иначе футболът е интересна игра. Жалко за зрителите, купили билет и пред телевизора, със сигурност не са отишли да гледат това.