Драма в Торино! Роналдо не иска Конте в Юве

"Старата госпожа" търси заместник на Макс Алегри
20 май 2019 10:26, Георги Пешев
5
Драма в Торино! Роналдо не иска Конте в Юве
Снимка: Ройтерс

Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, е против назначаването на Антонио Конте за нов треньор. С тази новина излезе едно от най-авторитетните издания на Ботуша La Repubblica.

Според репортер на най-тиражирания вестник на Апенините, по време на прощалната пресконференция на Макс Алегри, петкратният носител на Златната топка е бил попитан в неофициален разговор относно Конте. В отговор португалският национал не казал нищо и поклатил отрицателно глава.

Бившият халф на Юве е сред най-спряганите имена за заместник на Алегри. Останалите са на Симоне Индзаги, Маурицио Сари, Маурисио Почетино, Карло Анчелоти, Синиша Михайлович и др.
 
По-рано през седмицата стана ясно, че тактикът от Ливорно няма да продължи да води "Старата госпожа". Алегри беше начело на Юве пет сезона, в които спечели пет титли, четири купи на Италия и две Суперкупи. Той класира отбора и на два финала в Шампионска лига, загубени от Барселона (1:3) и Реал Мадрид (1:4).
 
През настоящата кампания Юве отпадна от Аякс на 1/4-финалите за турнира на богатите и се предполага, че именно това е коствало поста на Алегри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Житният бегач от Порто играе последният си сезон в голям отбор ! Догодина по това време ще е безработен....
4
6
 
7
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Роналдо на много сериозно се взима, откъде накъде ще дава мнение кой ще е треньор, откога футболистите имат право на мнение. И междувпрочем той на колко годинки стана....
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от двамата Маурициовци да слагат и няма да сгрешат.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може футболист да има думата за треньора? когато В Ман Юн бе сър Алекс той в буквалния смисъл изрита Дейвид Бекъм - дори и маратонки хвърляше по него.
1
8
 
6
 
! Отговори
scbg преди 4 години
Нормално е да не иска. Да смениш Алегри с Конте, даже не кон за кокошка...