Колко спечели Лудогорец от погрома над ЦСКА Москва?

В касата на разградчани са постъпили над 4 млн. евро този сезон
20 сеп 2019 12:53, Екип на Dnes.bg
12
Колко спечели Лудогорец от погрома над ЦСКА Москва?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Разгрома на Лудогорец с 5:1 над ЦСКА Москва донесе 570 хиляди евро в касата на разградчани. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Именно толкова е бонусът от УЕФА за победа в груповата фаза на Лига Европа. "За равенство се получават 190 хил. евро, а за излизане от групите 500 хил. евро", обясни гостът, който не пропусна да похвали Лудогорец за представянето им в снощния мач.
 
После Коларов направи съпоставка с премиите от Шампионска лига. "Едва ли е изненада за някого, че там сумите са много по-големи. За това се казва турнирът на богатите. Само за реми в него бонусът е почти двойно по-голям от този за победа в Лига Европа – 900 хил. евро срещу споменатите 500 хил. евро", допълни той, след което спомена, че до момента в касата на Лудогорец са постъпили над 4 млн. евро от евроучастието през този сезон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ЛудогорецЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разград прегази москва
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами заминавай си в масква с твоя цска бе олгински ЛУЗАР
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
турскогербавия отбор не ме интересува
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Тези няма как да ги приема за български отбор, ако ще и купата да спечелят.на кого му пука за теб ве бастyн. Целувай портрета на микренския и гледай по ТВ как се играе футбол.
7
1
 
18
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Tyй да биеш ЦСКА Москва с 5:1 не е шега работа. Може и да недолябвам Лудогорец, но това заслужава голямо Браво!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3 Кой те пита теб какво приемаш!
5
0
 
18
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
А английските с по 1-2 англичани приемаш ли ги за английски???
4
2
 
30
 
! Отговори
Обективно преди 4 години
Сега ще си смучем от пръстите как да ги оплюем Лудогорец ли? Играха хората и победиха заслужено.Каквито и да сте трябва да го признаете.Или пак ще кажете че ,,Домуса е подкупил Фива,Уефа,Фафа и Фуфа" И нашите гелосани и татуирани футболистчета ,трябва да се научат да играят така,а не да са най добри в дискотеките.Слабо ни е първенството,без нито един футболист на ниво.Никога във футбола ни не е било така-цяло поколение ,,неможачи"Не ви е виновен Домуса.
3
33
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ако ще и 1 000 000 да вземат по-бели няма да станат.Тези няма как да ги приема за български отбор, ако ще и купата да спечелят.
2
2
 
12
 
! Отговори
Ааа, не така. преди 4 години
Домус ага не обича публично да му броят парите. Спомнете си за мача Партизан-Лудогорец и какво се случи с Димитър Тренев?
1
3
 
7
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
А ако Лудогорец си бяха изиграли последния мач преди този от групите и вместо от 2:0 да направят 3:0 и тн. можеха да си вземат повечко .... 310 к в евро си е една голяма сумичка пари, заради която би трябвало собственика да им дръпне поне едно конско в съблекалнята, че без малко и да отпаднат в последните минути