Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0

Гостите освиркваха "Мила родино", мачът беше прекъсван два пъти заради расизъм
14 окт 2019 23:08, Веселин Коларов
494
Скандали и резил насред София! Англия помете трагична България с 6:0
Снимка: Lap.bg

Англия разпиля с 6:0 България насред София в мач от група "А" на евроквалификациите.

 
Първото полувреме се превърна в кошмар за "лъвовете", които допуснаха четири безответни гола. Още в 7-ата минута Маркъс Рашфорд откри резултата, а после две попадения наниза Рос Баркли (20, 32). Точен беше и Рахийм Стърлинг, но на няколко пъти акцентът падна далеч от терена.
 
 
Срещата два пъти беше прекъсвана заради расизъм. Дебютантът Тайрън Мингс беше обиждан, а второто спиране на играта дойде по сигнал на съдийската бригада. Преди началото на срещата пък феновете на гостите освиркваха химна ни "Мила родини", което сякаш остана незабелязано.
 
След почивката Пламен Илиев се отличи с няколко добри намеси, но в 69-ата минута Стърлинг покачи на 5:0, а крайния резултат оформи Хари Кейн, който се отличи и с три асистенции. В класирането България остава едва с три точки от седем мача, още е без победа, докато Англия е лидер с 15 пункта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


494
Още по темата: БългарияанглияЕвро 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
382
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 318И като не си от толкова време за кво изобщо пишеш тука. Някакви тегави комплекси те гонят явно.
381
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 392Ти какво се обаждаш изобщо? Някой да те е питал? Стой си в маямито и си трайкай.
380
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 395Много си зле жоре. Нищо не разбираш. Англия е една от най социалистическите държави в Европа и това няма нищо с ЕС. След излизането най много да стане по зле. Там свободата на словото за нищо я нямат, за разлика от Америка.
379
0
 
16
 
! Отговори
?!?!?! преди 4 години
Гостите освиркали "Мила родино"!Защо тогава не са били веднага отстранени?Така, както агресивните ултраси са били изгонени заради обидно поведение спрямо някои от противниковите играчи,по същия начин трябваше да се постъпи и с чужденците, обиждащи цялата наша нация и държава!
378
2
 
3
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Рибата мирише от главата!! Вие какво очаквахте???
377
0
 
6
 
! Отговори
Костов преди 4 години
Другите *** начало с наглия Лечков, Костадинов и всички останали от БФС трябва да си подадат колективна оставка. Разходки, ядене пиене, хотели на гърба на българския данъкоплатец!!
376
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До Сега,377 И защо да(ще) тънат в мизерия?След брекзит ще се оттърват от социалистическа и бюрократична *** Европа и ще се приближат до САЩ-където им е генетично и духовно мястото.Европа да го .уха.
375
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"...Англия е лидер с 15 пункта."За подкрепителни пунктове ли става дума или за пунктове за ГТП?
374
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бг клоаката на Европа а скоро и цял свят. Да усвирваш химна си! Абсолютна деградация
373
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха българския футбол е пълна трагедия, само говоренето е много.Поздрави от Маями, чак тук пуснаха по телевизията как са ви премазали което е странно защото обикновенно не пускат нищо за мижави държави като БГ.Как сте родни запалянковци, устахте ли се?
372
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
А защо никой не пита: Къде бяха стюардите, на които им се плаща, за да следят точно за това? Чия е фирмата? Оттам трябва да се тръгне, за да се стигне до истината за инцидента.
371
2
 
3
 
! Отговори
К преди 4 години
Бокоо родоотстъпника веднага почна да припява с англетата в еддин глас... Позорен си
370
1
 
13
 
! Отговори
КОКО преди 4 години
Трябваше още при освиркването на нашия национален химн, нашия национален отбор да напусне! Служебна загуба с 3:0 е по-достойна при създалата се ситуация! Тогава до английския сценарий за българите-расисти нямаше да преработи! Та те го подготвяха 10 дни в Англия/ако срещата вървеше както с Чехия, щяха да го изиграят /, и накрая заедно с головите постигнаха и своето с расизма..!
369
1
 
7
 
! Отговори
To6 преди 4 години
Какви пунктове е събрама англия, бе, какви пунктове. Лигльовци, расизъм ??? Ами в царството им как е ? Да не ги галят с перце ???
368
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Останах с впечатлението,че тия с качулките бяха много добре организирани с цел,създаване на удобната предпоставка за да вземат главата на Б.Михайлов-Перуката.Впрочем те са същите,който се пращат и саботират рехавите протести на пишман опозицията.А пък интриганта който скача като ощипана мома,ни чул,ни видял, както винаги си изми ръцете с искане на незабавна оставка.Поздрави на режисьорите.
367
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният шамар за управляващите и тежко унижение за Бългрия.
366
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англичаните не "разпиляха", а "попиляха" Бг.В Бг нищо не работи- ни институции, ни фирми, ни болници, ни училища, ни футбол.Всичко е ден да мине, друг да дойде, заплатата да върви.
365
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
М а ф и я т а бефесе трябва да се изрине незабавно инък футбол няма да видим никога !
364
0
 
24
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Освиркване на химна, расизъм, загуби на килограм. БФС трябва да се смени изцяло и кръвопийците да се разследват !
363
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е освиркал нашия химн е трябвало незабавно да бъде изгонен от стадиона!Ако това не е направено, на онези, от които е зависело това - най-тежки санкции!