Полицията арестува петима за расизъм, издирват още

СДВР със спецакция от снощи
Обновена: 16 окт 2019 10:15 | 16 окт 2019 09:48, Александър Попов
166
Полицията арестува петима за расизъм, издирват още
Снимка: LAP.bg

Расисткият скандал, който се разгоря около мача между България и Англия, нама да се размине без арести. От снощи СДВР провежда спецоперация по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача на стадион "Васил Левски", съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
До момента петима от тях вече са открити и са отведени в 1-во РПУ в София за обяснения.

Полицейските действия продължават на територията на София.

Има хора и от провинцията, от съседни на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските управления, съобщава БНР.

Мачът, завършил със загуба на българския национален отбор с 0:6, беше спиран на два пъти през първата част заради расистки скандирания от страна на част от българските запалянковци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как беше ? Расистки жестове !!! Що за юридически термин ? Безумие !Ами ако има ишиас и походката му е като на *** ? Значи е расизъм ,така ли ? По простотия демократите са ненадминати . Комунагите бяха бледа сянка .
115
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До Приоритети! Расизма ,цъфна и върза при демокрацията ,която също създаде сериозни психически травми ,навсякъде където я наложиха . Все пак да се доказва че има трети пол , е психическо отклонение .Или да наричат Ислямистите ,режещи глави борци за демокрация ? Дали,, демократите,, ще се извинят за безумеето си и психическите си проблеми ?
114
2
 
3
 
! Отговори
Приоритети! преди 4 години
Футболен фен (в посткомунистическа държава) козирува на Хитлер?! А представяте ли си ако обижда и ругае?! Ужас! Хайде да ангажираме СДВР да ги издирва по видеозаписи и на базата на косвени доказателства да ги арестуваме! Расизма може да създаде сериозни психически травми и трябва да бъдем безкомпромисни! Това е един сериозен скандал, който заслужава да се обърне сериозно внимание. Нека да спрем непристойното поведение на футболните фенове и да се извиним на Англия.
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах за расизма тук.Бели срещу бели? Или бели българи срещу някои английски играчи черни? Или какво?Или не знаем значемието на думата "расизъм"?
112
0
 
0
 
! Отговори
men преди 4 години
от амуняците, арапингелите и пащуните по големи расисти нема. брадва за всичките. българия трябва да бойкотира уефа и фифа и без това са тотално корумпирани организацийки които правят световни в пустинята. забрана за излъчване на мачове от англия по телевизиите и арест за всички които носят дрехи на английски отбори. да ги видим маймунковците. нема и да сме самички. на русия що не се отварят за расизъм. ми че те нямат една пекча в редиците си. ние скоро ще сме с 4-5.
111
0
 
0
 
! Отговори
123... преди 4 години
kolko nisko padnaxa baiganiovcite - s tazi tema rasizma - vapreki 4e znam 4e vatre v balgaria -rasizam ima - i to golam- sreshto romi ,tyrci.pomaci - moga da kaza 4e sresto angli4anite niamashe takova -rasisko povedenie - malko si pre- eksponira - fenovete sa svobodni da vikat kakvoto si iskat -na koito ne my xaresva da ne slysha - ami naprimer balgarskite fytbolisti mogat da se opla4at shashto ot angliskite pianici koito psyvat i rygat mnogo pove4e ot nashte
110
0
 
7
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Това с "расизма" е гротеска на лунатиците в един абсолютно феноменален психодиспансер - ЕС!
109
1
 
6
 
! Отговори
? преди 4 години
Балъков да си подаде оставката, че се извинява на Англия, че са ни били в 2 мача. Това с расистките прояви и без това е влияние точно от английските крайни фенове, понеже нашите си мислят, че ще им се харесат така и явно им сехаресват, щом ги пускат да им вкарат 6 гола. ГЕЙОВИ
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма бити и ударени,има само обидени.Човек може да се обиди и от нищо.И като е обиден на някой,то съдебна отговорност ли трябва да му се търси на този някой.То и аз съм му обиден на Рокфелер че той е богат,а аз съм беден.И какво? Да осъдя Рокфелер за пет милиона че се чувствам обиден от това, че той има а аз нямам?
107
5
 
6
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Додо - Отстояване на нисшето пред висшето на правата си за паразитен начин на съществуване. - Това е формулата, а е неизбежна след като расите са над 90%, а Белите не са раса, а са просто хора с души, създадени от Бог, за разлика от милиардите, продукт на дявола Яхве.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами радвайте се, че не живеете в истински тоталитаризъм да ви пратят да копаете с голи ръце уранова руда зимата на полярния кръг като в СССР. Расизмът не е престъпление по наказателния кодекс, но расистките прояви на стадион са определени като противообществена проява (спортно хулиганство) по Закона за опазване на обществения ред на спортни мероприятия от 2004 и се наказват с арест и глоба. Неолиберално значи икономиката да се контролира само от пазара и няма нищо общо с расизма.
105
2
 
14
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Някой ще даде ли точна дефиниция за расизъм!!?? Защото се създава впечатлението, че тази категория се използва като бостанско плашило... щом на някой от (ония) нещо не му хареса - хоп - обвинения в расизъм!
104
3
 
13
 
! Отговори
йй преди 4 години
"Полицията арестува петима за расизъм, издирват още""Това се нарича дирижирана и контролирана неолиберална,демокрация.Няма никаква разлика с тоталитаризма и така нареченият фашизъм.И при тази "демокрация" нямаш право на мнение различно от мантрите,с които облъчват народа.Както се казва гледайте действията на неолибералната и демократична държава ,сещай се за Истамбулската конвенция,измененията в кодекса за защита на детето.Аз лично не вярвам нито дума на "слънцето",той просто е на къса каишка
103
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа ама,, тия издирваните "расисти" може да се окажат хората приятели" на боко-тиквата.. :D
102
4
 
13
 
! Отговори
един българин преди 4 години
Българи да знаете,че вече ви е забранено да псувате и на любимото ****де*Ра*ст. Ще дойде някой от партията на обратните от Е.С да ви съди,че сте нетолерантен и расист. Само да не погне Динко от Ямбол,че европейският съветник такъв бой ще яде от Динко и бандата му,че по всички медии в Европа ще показват нашия юнак,който доволно ще се хили,че е оправил резбата на съветника,който е решил,че вече е мъж,а не жена за да не го бият!
101
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А В Каталуния ,полиция ,газ ,патрони ,кръв ,кръв ,бой ,бой ,арести .Ни дума ,ни вопъл ...Кво става със свободната и независима преса .Демократична цензора ,знчи ?
100
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпроса е, кой стои зад цялата тази акция да се злепостави България и да се налее вода на мелниците за Брекзит???
99
0
 
18
 
! Отговори
честно преди 4 години
Като са ги арестували,утре ще ги и пуснат.Ако не са нанесли материални щети по стадиона и само са псували англичаните,какво толкова станало?Ако чуя някой да освирква българския химн и аз ще го напсувам. Това прави ли ме расист?
98
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, много ви се иска да има расизъм и да се изтрепе ме всички. Е не сме, като в някой държави в Европа. Съжалявам, ако има расизъм е само в София. По малките населени места се живеем спокойно.
97
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Расизма. Как един етнически българин разбира расизма. Не идва на работа, даваш му ултиматум, забележка - расизъм. Режеш му помощите защото не пуска детето си да се развива - расизъм. Правиш му забележка да не чупи обществено имущество - расизъм. Получаваш го да се държи прилично - расизъм. Казваш му да не взема кебапчета за изборите - расизъм и психическо разтроиство. Е аре стига расизъма е друго