Харесаха го! България има нов селекционер

Георги Дерменджиев заема поста на Красимир Балъков
Обновена: 21 окт 2019 16:01 | 21 окт 2019 13:09, Веселин Коларов
38
Харесаха го! България има нов селекционер
Снимка: Lap.bg

Георги Дерменджиев е новият селекционер на националния отбор по футбол. Това обяви първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков. 

"Нека се знае. Георги Дерменджиев е новият селекционер на България. Всичко е уточнено, той вече е начело на отбора. Утре ще довършим нещата документално", заяви пред "Спортал" Лечков.
 
На поста той сменя Красимир Балъков. Легендата хвърли оставка след оттеглянето на Борислав Михайлов начело на БФС.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Който ще да е преди 4 години
Лечков и той да си върви!
36
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 4 години
БЪЛГАРИТЕ не се интересуват от футбол , софетата се превъплащават на "гении" във футбола , а ха ха ха - хак да ви е селяни събрани от кол и въже в "столицата" - ха ха ха !Вземете си мировянският селянин с ПРЕВОДАЧ , той е почти" СТРАТЕГ на съвременният фътбол " - БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от простаци !!!
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успех на Георги Дерменджиев!!!
34
0
 
7
 
! Отговори
z-rock преди 4 години
На други места пише, че Лечков няма права да назначава еднолично треньор, Бат Венци се пеняви и той нещо!! То тия двамата са за най-голямото дърво!!
33
1
 
10
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Докато не вземат да им плащат за игра и резултати,а не по брой татуси,така ще е .
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е кво му пука на бате Гошо, ще си взима 3-4 или колкото там месеци заплата по 20 бинки, е лошо ли е. Квото такова. Ако класира, класира, ако не, чао и следващия можещ. Парите са си пари.
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До фундаменталистАбе ти си гОУЕм клоун и явно незапознат..... Само в София към момента в един набор /независимо 2005, 2006, 2007 или 2008 г./ има към 35-40 отбора с по средно над 20 картотекирани футболисти! Колко е тази бройка бе, мозък? Можеш ли да смяташ? Да не се окаже, че има повече кандидати за футболисти от времето на Стоичков, ама няма кой да ги види и мотивира да развият таланта си? Погледни и регионалните сайтове на БФС и виж по колко отбора са в страната и тогава дрънкай глупости!
30
3
 
10
 
! Отговори
фундаменталист преди 4 години
До до фун....Направи справка колко деца са тренирали футбол, когато Стоичков е тренирал като дете и колко сега. И ще ти се изясни. А, преките ти наблюдения са смешни, просто.Първолаците преди десети ноември, един път са били три пъти повече и втори път, сега повече от половината са ромчета. Т.е. разликата само като бройка е 6 ПЪТИ. Да не говорим за спортни училища, бази, качество на храна, начин на живот. Много голяма част живееха на село, на свобода, простор, чист въздух, вода, храна...
29
8
 
7
 
! Отговори
Hero преди 4 години
Това не е треньор това е слугата на измекярина купено първенство всеки може да спечели, успехите му в Европа са само срещу нискобюджетни отбори. За националният си трябва селекционер с авторитет,а не този старец с манталитет на бабичка.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожелавам успех. Без внимание в детско-юношески школи, принципен, не връзкарски подбор, честно съдийство и ненагласени мачове, нищо няма да стане.Сравнението за футбола и управлението на държавата беше много подходящо. Не е така за художествената гимнастика.Влагат се средства в тези два вида спорт.Да сравним резултатите. В гимнастиката резултатите са супервисоки!А във футбола? Много пари и срам.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олигарсите вън от спорта.
26
2
 
12
 
! Отговори
пери преди 4 години
Не знам какво имате против чичо Гошо. Е, кого да сложат? Балъков нямаше как да остане и да искаше, нищо не показа. А чичо Гошо може да прилича на счетоводител, ама с него Лудогорец си беше напред. Даже се учудих като го махнаха. И не е нужно някой да вика и да се звери, за да накара някого да свърши нещо. Чичо Митко Пенев едва ли им е викал на Лечковци и сие и пак станаха 4-ти през 1994.
25
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи пропадането надолу продължава уверено! Желая Ви бърза среща с дъното, успех!
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше Илиана Раева да изберат :(
23
0
 
6
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 20Защо му обясняваш ? На такива пълен игнор и това е.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука трябва човек който да коли и беси.Да им бие шамари, ако трябва.Гочето е много мека Мара,ще го похарчат много бързо.
21
1
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Тия осъжданите как работят такава работа , да си осъден за кражба на държавни средства и да си на висок позоция в бфс,а да си просто охрана,крупие,чиновник ти искат чисто съдебни минало
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До фундаменталистЗа разлика от теб ходя на детски мачове по турнири из цялата страна.... да ти кажа никак не са малко кандидатите за футболисти, но въпросът е в подбора и на кои се дава шанс и на кои - не, като за причините няма да ми стигнат няколко страници.... така че приказките за народ от "пенсионери" и "роми" си ги пази за себе си... А знаеш ли колко таланти има от ромите, но никой няма намерение да работи и да се занимава с тях!?
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Защо? В Отговора на този въпрос се крие вината на Перуката и цялото ръководство
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя счетоводител нищо няма да направи.Най-добре да ни извадят за две години,да се свали напрежението.