Треньор от Шампионска лига поема националите?

Георги Дерменджиев е дал съгласие да води временно отбора
21 окт 2019 08:00, Анисия Иванова
19
Треньор от Шампионска лига поема националите?
Снимка: lap.bg

Георги Дерменджиев е фаворит за нов селекционер на България, твърди "Труд".

Опитният специалист вече е дал съгласието си на БФС, че е готов да поеме "лъвовете" след страстната седмица в българския футбол, довела до оставката на президента Борислав Михайлов, а също и на треньорския щаб на представителния тим.

Двете страни вече са провели разговори в тази насока, тъй като до следващите мачове на "трикольорите" остава по-малко от месец.

Бившият наставник на Левски и Лудогорец е съгласен дори, ако предложеният от федерацията договор е краткосрочен.

Именно такова е желанието на отговорника за националния отбор Йордан Лечков, натоварен със задачата да намери заместник на Балъков. Шефът на БФС е говорил с Дерменджиев да поеме България до баражите за Лигата на нациите през март.

В края на миналата седмица стана ясно, че "лъвовете" със сигурност продължават в следващата фаза на турнира, която може да осигури квота за Евро 2020.

Другият спряган за поста селекционер на България е Александър Димитров, който понастоящем е треньор на младежите до 21 години. Според горещ слух в кулоарите на Бояна, играчите били твърдо против този вариант.

Припомняме, че Дерменджиев два пъти класира Лудогорец в групите на Шампионска лига.

За спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям резил за Бала, но който и да стане треньор, пак няма да се класираме, а ако случайно се класираме, тогава резила ще ни е още по-голям!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То само с треньори не става, дори всяка година да ги сменят.Проблема е в манталитета на "футболистите ни"!За нивото на интелекта им дори да не споменавам!
14
1
 
4
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Трикольори са на баба ви парашутните ***.Половината европа е с трикольорни знамена.А вие се мислите за оригинални с това "трикольори".Ама толкова сте си явно грамотни драскачите.
13
1
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Добър избор и мисля,че ще имаме шанс през пролета.Ако играят в Букурещ -там съм да викам за тях.
12
1
 
10
 
! Отговори
Тренера преди 4 години
-Абе главок, що не вкара, на празна врата си?-Ми тренер, много скача тая топка нещо....-Тя ако не скача и аз ше влезна да я вкарам!Ето това е картината. Проблемът е в татуираните примадони.
11
1
 
4
 
! Отговори
ПиринЕГолемаПланина преди 4 години
И ако спре с практиката на натурализирани играчи, спирам с бойкота ;) все е пак е национален отбор; играчите да са поне израсли от деца в бг
10
1
 
9
 
! Отговори
ПиринЕГолемаПланина преди 4 години
Най-после един опитен, нормален и разумен треньор. Стига вече с поколението 94та дето се учиха на занаят с националния отбор.
9
2
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?
8
3
 
4
 
! Отговори
Шампоанска лига преди 4 години
Ако можеше да се натурализира целия Лудогорец ...
7
1
 
18
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Играчите били твърдо против!Май трябва една хубава сопа да заиграе!
6
2
 
17
 
! Отговори
Алигатора преди 4 години
Който и да бъде треньор на национала пак ще сме си гола вода хора разберете в България футбол няма и няма да има както преди дори и няма да можем да се класираме най добре да е да не играем въобще така резила ще бъде по малък
5
2
 
30
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Според горещ слух в кулоарите на Бояна, играчите били твърдо против този вариант." - след последния си мач "играчите" нямат право да са против каквото и да е! Всеки един от тях няма право да дава каквото и да е мнение относно футбола, понеже е очевадно, че те от футбол нищо не разбират. 11 картoфа да сложат вместо тях на терена, пак няма да се представят толкова зле.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами като са глупави. Да бяха извикали още един път "маймуни" и щяха да паднат само с 3:0. Пък после можеха и да се оправдават с публиката, щото те са щели да победят.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чичо Гошо да си гледа клубния футбол, там му е силата. За националния ни трябва някаква модерна и подобрена версия на чичо Митко, ама да не е добряк като него ами някакъв по-жесток и безскрупулен.
2
4
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
УСПЕХ НА ГОСПОДИН ДЕРМЕНДЖИЕВ КОГАТО СИ УСПЕШЕН ИММАШ ФАЛШИВИ ПРИЯТЕЛИ И ИСТИНСКИ ВРАГОВЕ ВЬПРЕКИ ТОВА УСПЯВАЙ УСПЕХ ГОСПОДИНЕ
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука вече е джак-пота. Край. Щом и бат Жоро. Класираме се.