Парагвай ни надигра в дебюта на Дерменджиев

Родните национали отстъпиха с 0:1 в контрола при домакинството си
14 ное 2019 21:02, Екип на Dnes.bg
38
Парагвай ни надигра в дебюта на Дерменджиев
Снимка: Булфото

България започна със загуба при дебюта на Георги Дерменджиев начело на представителния ни тим. Родните национали отстъпиха с 0:1 на Парагвай в контрола при домакинството си на Националния стадион „Васил Левски”.

Дебютантът Георги Георгиев излезе като титуляр под рамката, а Кирил Десподов остана резерва заради леки проблеми, но все пак се появи в игра след почивката.

В състава на родните национали имаше и още един дебютант в лицето на Виктор Попов от Черно море, който се появи като смяна. Изключително изненадващо другият дебютант в лицето на капитана на Локо (Пловдив) Димитър Илиев не се появи в игра и остана цял мач на пейката.

Единственото попадение в този мач бе дело на полузащитника на Нюкасъл Мигел Алмирон, който вкара в 60-ата минута.

Като цяло Парагвай бе осезаемо по-добрият отбор на терена и в големи моменти от мача надигра родните национали. Положителното в нашия национален тим бе единствено силната игра на дебютанта Георгиев под рамката.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Парагвай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
пореден преди 4 години
Срам позор и резил доставен ни от мазните чалгари!Закривай!
28
1
 
3
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Това е съвсем нормално за футболно-алкохолната федерация,с която ни снабди социализма: щях да се учудя,ако ние ги бяхме надиграли!
27
1
 
3
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Комисия на УЕФА е присъствала на мача - това е било загадъчната групичка на празния стадион, и е казала: санкциите дават резултат, нямаше никакви расистки прояви!
26
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Браво на националите ни - публиката на контролата беше по-малко отколкото ще е на разпродадения съвместен концерт на Moonspell и Rotting Christ в неделя. Българският футбол се развива успешно от масов спорт към елитарен ъндърграунд.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Дерменджиев да дойде, ами и Брашненджиев да е все тая.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 28Е как искаш да е по- пълен стадиона, като нашите *** са се оляли с цените на билетите? Най- евтините започват от 15 лева за сектор В и 25 лева за сектор А?
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леко са се отървали.
22
2
 
6
 
! Отговори
Бай ганьо 2 преди 4 години
Ейййййй мъка.Бях заложил за победа на наще.im very mad two parts fifty/fifty
21
9
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Не говори за хората така, защото на тези хора на стадиона не им е приятно националите ни да са в тази дупка. Стадиона трябваше да е доста по-пълен, защото Парагвай кога ще дойде пак у нас на контрола. А си е направо историческо събитие. Каквото и да е, тия хора идват от 11 хил. километра. А ние кво, дай да се надсмиваме на нашите. Така с тая ирония няма да отлепиме ютията от дъното никога, както казваше чичовото.
20
3
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ама, вЕрно ли сме паднАли ?Пак ?!Не може да бъде !Нали Баце направи гербава революция във футбола преди месец ?!Нали Перуката вече го няма ?!Нали Борисов нареди на оня толуп спортния министър да вземе крути мерки спрямо българския футбол ?!Нали спешно бяха натурализирани бразилските ромчета Вандерсон и Марселиньо, а Киро Домус Гела коли и беси не само в българския бизнес, ами и в българския футбол ? ...И след всичко това пак загуба ?!Требе Баце да надене фланелка с номер 9 !
19
2
 
18
 
! Отговори
разбирач философов преди 4 години
Квалитетен резултат на нашите лъвове, минимална загуба при очакван разгром от 0:4 или 0:5, браво момчета, вие сте успешни, вие сте истински.
18
6
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До Маке от СеверотЩо е маке,все е мрша.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелееее...цели 1000 човека, пардон овце са гледали тази пародия на футбол.А аз си мислех че само бащите и братята на бг ритачите ни ще са по трибуните.
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболът ни е на ниско ниво, заплатите и пенсиите ниски, нисък жизнен стандарт, ниско образование и здравеопазване. Само мафията ГЕРБ е на много високо. Вече 10 години копаем дъното във всички всевъзможни сфери и откриваме че може и още. И така до последния Българин.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поколението на тези футболисти е слабичко, това е истината. Не видях един който да пипа грамотно топката. При гуараните се вижда, че при тия момчета топката им се лепи по краката, абе видно е, набива се на очи. От затворените ситуации излизат много умело, докато топката се изнесе на играч в чисто пространство. Ние такъв футбол никога няма да играем, но поне да наблюдават и да се учат. Ако могат де. Това е точно латино-стил, който се играе в Аржентина, Уругвай и Парагвай. Могат си го хората.
14
8
 
6
 
! Отговори
Бай Курти преди 4 години
Как може едни кривогледи парагвайци да не бием? Да идва следващия треньор и следващите 22 куци БГ национали!
13
2
 
7
 
! Отговори
Минко 47 год -fake преди 4 години
Който ме послуша и сложи 10 кинта ,при коефицент 2,05 сега си има 10кинта за бира,. За утре имам 2кинта на Армения--Гърция равен , не го вярвам много, но 3,40 коефицент ме подлъга.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
викнете 11 души от публиката , поне ще играят с хъс, желание и без пари. Футболът е една проста игра за интелигентни хора!
11
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как така паднахме?! Нали Боби Михайлов не е главен директор на футболистите вече?!?
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си бяха платили щяха да прекъснат черната серия.