Какво ще се случи с "Левски" ако законът за хазарта се промени?

Феновете на отбора поискаха среща с Бойко Борисов
20 яну 2020 21:50, Нели Христова
71

"Левски ще умре", това ще бъдат последствията според Васил Божков ако депутатите гласуват предложените от Валери Симеонов промени в закона за хазарта. Вчера той призова феновете на футболния отбор да настояват за среща с премиера Бойко Борисов. 

Днес и двете страни излязоха с изявления относно промените в закона.

"Нека да уточня, че нашите действия не са продиктувани от думите на Божков да се срещнем с премиера. Очаквам да получим яснота какво се случва с нашия клуб в случай че законодателните промени, засягащи хазартната дейност, бъдат приети във вида, в който са предложени. Защо имаме такова очакване? Защото в последните десетина години, нещата по върховете на българския футбол се случват с прякото участие на държавата", каза председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндилян пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Телета какво ревете? Човекът е ощетил всички нас с неплатени данъци в размер от 250 до 500 милиона. То и аз така мога да ви издържам с такива далаверки, ама трябва ли всички да плащаме вересиите на мутра като Черепа ?!! Не мисля!!!
56
0
 
6
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНИ И ВЪВ ФУТБОЛА!ТИЯ СЕГА ...САМО СЕ ВОДЯТ ЗА "ФУТБОЛИСТИ"!!!ИГРАЯТ....КАТО "СПАРИНГ ПАРТНЬОРИ " НА СВЕСТНИТЕ ОТБОРИ...!БИЯТ ГИ --КАТО МАЧЕТА У ДИРЕК....НИЩО ПОВЕЧЕ!
55
1
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
eдин вид черепахата ще закрие леефски, ако почне да дава повече пари на държавата бидейки монополист в хазартните игри. и, мен требва да ми е зор?
54
2
 
5
 
! Отговори
Кралев-червено леке преди 4 години
Г-н Кралев, с какво право подарихте държавна собственост (Стадион Народна армия и базите в Панчарево) за милиони на ЦСКА София(Литекс). Считате ли , че 7 000 000 българи, които нямат отношение към новоизлюпения Ловешки хибрид одобряват вашите пристрастия към ЦСКА. Не се ли страхувате, че рано или късно народът ще ви потърси тежка сметка за това ?
53
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква среща с баце бе, той е в Давос да научи света как да се развива икономически, пука му за някакви фенове от подуене....
52
3
 
12
 
! Отговори
Аз знам преди 4 години
Феновете трябва да са наясно, че хиляди хора дават последните си пари за хазарт и задлъжнават ? А какво ще стане с лефски незнам ! Футболът е просто една игра, а я превърнаха във война !?!?
51
2
 
6
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Радостта да прибере Череповски!
50
1
 
9
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Управляващата върхуша застави Черепахата да финансира Левски. Ние няма да те "пипаме", но ти ще финансиааш отбора. При създалото се положение, на Божото му дреме на *** какво ще се случи с Левски.
49
1
 
12
 
! Отговори
komitataе в политика преди 4 години
използването н а феновете с цел прокарване на интереси в хазарта е наистина игра без кос но какво пък в БГ всичко е наобратно
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от лумпенясали фенове ! И като го няма Левски , какво ? Колко други отбори ги няма , защото няма кой да ги захлебва . Тези , които са "отбора на народа ", ако наистина са от народа , ще играят за "без пари" и няма да напускат . "Феновете" да дават по-малко за "бело" !
47
1
 
23
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Направо сърцето ми се "къса" за Божков и ФК Подуяне.... Нали казват, че бил "милиардер"? Какво ще го сбърка някаква лотария с търкане на билетчета, като има уж много по-сериозни бизнеси - пътно и жилищно строителство, казина и т.н. А ако т.н. "ултраси" наистина "обичат" отбора си да си намерят някаква работа, а не да са на хранилка към измислените "фенклубове" и да вместо да взимат пари от отбора - да си плащат за абонаментни карти, билети, артикули и по този начин да помагат на клуба!
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ, КОИТО СА КАЦА БЕЗ ДЪНО? САМО СЕ НАЛИВАТ ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ, А РЕЗУЛТАТ НЕМА.
45
0
 
27
 
! Отговори
обикновен преди 4 години
Аз съм левскар, но съм и за честна игра, без черно и явно тото, без хазарт в спорта! Благородно да посрещаш победата и мъжки да понасяш загубата...утопия (?!), може би, но на мен, както и на повечето фенове им е омръзнало от сапунки и театър!
44
9
 
5
 
! Отговори
Поздрави! преди 4 години
Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
43
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с този Левски.Група шушляци и такива, които трябва да са по затворите ни занимават с техните проблеми.Ами..ако феновете на ЦСКА излязат и кажат...че искат да може да се стреля свободно по улиците..защото...техния собственик продава оръжие??А и черепа ак9 само на лотарията разчита за да издържа Левски...да го и в бизнесмена.
42
3
 
24
 
! Отговори
334 преди 4 години
Сигурен съм, че Бойко ще отстъпи. Хулиганите ще протестират агресивно, а Боко е страхлив. У нас всяка реформа пропада, защото т.н. правителство няма топки да я проведе, без да се страхува, че ще се засегне част от обществото - което е неизбежно при всяка реформа.
41
9
 
12
 
! Отговори
nikonik преди 4 години
Ми че Левски си е закрит на 27.08.1949г. и на негово място е създаден Динамо. Иначе сегашният клуб е регистриран през у991г.
40
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На божков може лесно някой да му изгаси лампата и да се събуди с истинали крака на тъмно място.... не е толкова невъзможно ;)
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега разбрахте ли защо на левски викат отборът на народа защото всички бедни българи търкат билетчета като ненормални само и само за левски да има пари
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боли го Божков за Левски, важното е повече хора да мрънкат. Пък току виж оцелеят билетчетата още малко.