Наказват ЦСКА след дербито заради хореография

Още санкции ще има заради бомбички и димки
17 фев 2020 08:15, Александър Попов
36
Наказват ЦСКА след дербито заради хореография
Снимка: БГНЕС
ЦСКА ще бъде наказан от дисциплинарната комисия на БФС заради част от хореографията в сектор "Г" по време на дербито срещу Левски, съобщава Gol.bg.
Още по темата
Делегатът на футболната битка за България Марин Раковски е описал в доклада си лозунга от "червената" агитка за "нулева толерантност", допълнен с плакати на самоубиващ се човек със сърп и чук вместо глава, знаци за забрана на Че Гевара, на символа на анархизма, на "Л", наподобяващо логото на Левски, и цифрата 7, явно като препратка към спонсора на съперника, както и други призиви, изразени чрез рисунки.
 
Бомбичките и димките от фенове на "червените" ще донесат допълнителна финансова санкция.
 
В същото време тежката криза, мобилизирала и обединила феновете на Левски, създаде истинско чудо - “сините” ултраси не хвърлиха нито една бомбичка и не направиха нито едно провинение по време на дербито. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: цскалевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Няма нищо чудно че комунистите носят антикомунистически плаката, - това е нужната каша на евреите за поредната вакханалия.
30
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Соло - Очаква се внуците и синовете на тези дето построиха и експлоатираха Белене и Ловеч, да си довлачат дните в тях след Голямата Чистка, която идва скоро с много натрупала се омраза.
29
0
 
9
 
! Отговори
Соло преди 4 години
Тея които най много сукаха по време на кУмунизма сега най-много реват срещу този режим.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОбяснявамПо времето на соца държавата издържаше спортните клубове, посредством предприятия, министерства. На много места се водеха на заплата лекоатлети, борци, без никой да им е виждал очите
27
10
 
6
 
! Отговори
левскар преди 4 години
до 19 Какви 500 човека бяхме пред министерски съвет и викахме Оставка? Бяхме над 1000 души там, брат.
26
7
 
0
 
! Отговори
Червена помия 48-53 преди 4 години
От 1948 чак до 1953 СССР и КИТАЙ са били в пълна бойна готовност и негласно обявено военно положение за Трета Световна Война със западната цивилизация и за прикритие и като хибриден трик Лаврентий БЕРИЯ на 5 май 1948 ражда ЦСКА от София с план да е ядрената тояга на КПСС с мировянски моркови
25
6
 
2
 
! Отговори
Червена помия 48-53 преди 4 години
На 5 май 1948 Генералисимус Сталин и Генералисимус МАО започнаха Третата Световна Ядрена Война и възложиха да тя да се ръководи от създадения от Лаврентии Берия ЦСКА от Софето отборчето на ядрените съветски бомби и морковите от село МировянеСталин ОФИЦЕРА е ходил само военно облечен и лежал като мумия в мавзоля на Ленин пак във военна униформаАпропо:Ни съм видял никъде Никита Хрушчов във военна униформа та може да е антисталинист
24
1
 
4
 
! Отговори
Обяснявам преди 4 години
Изкуствено създаден отбор значи,отбор създаден от дадена власт по подобие на такъв другаде!Други примери-Левски-Спартак,Тракия и т.н.!Цел-използване на ресурси от ресорното министерство!В частност,колко от привържениците са държали пушка?
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чорбарите играха последните 20 минути с човек повече и пак нищо не направиха, а оная мършaааа капитана им Занев толкова го беше яд, че след последния съдийски сигнал започна да ръкопляска иронично към съдията и оня му даде втори жълт и респективно червен картон. Муахаахахах...
22
3
 
7
 
! Отговори
nikonik преди 4 години
ХАХАХАХАХА "умните" журналяги пак с бисер !!Буквата "Л" е табелката със забранен завой на лявоА "7-ците" са лозунга на левиерската оранизация АНтифа.
21
3
 
6
 
! Отговори
ANTIFA преди 4 години
FCKNZS
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво означава" изкуствено създаден отбор"? И кои са естествено създадените? Някаква спонтанност ли трябва да има при сформирането? Обяснете ми.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 19 Хвърлиха и към сградата на Министерски съвет 3 доста силни бомбички.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 18 Муахаахах...явно не си бил на площад" Независимост" в събота, където агитка от около 500 човека левскари спря пред министерски съвет и завикаха мощно ОСТАВКА, палячооо червен!
17
13
 
11
 
! Отговори
old death преди 4 години
До АнонименПо-тих сектор Б не съм виждал. В 90% от времето си мълчаха. Срещу премиера веднъж не посмяха да викнат, иначе по социалните медии са "велики".
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех, че агитките са играли хоро ?
15
5
 
19
 
! Отговори
Левскар=антикомунист преди 4 години
Това е похвална хореография, не виждам защо ги наказват.
14
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Нещо не схващам. Отбор създаден изкуствено от комунистите след 44 е с нулева толерантност към тях?!? Това ми звучи малко като Пчели срещу меда.
13
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чорбарите оня ден разбраха що е то да изригва цял мач сектор Б. Направо им скрихме шапката на тия червени мършляци!
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде бяха ченгетата когато оня наркоман от агитката на ЦСКА се беше качил на оградата отгоре и размахваше димка с оранжев цвят? И без димка да си, ако си на оградата горе трябва да те арестуват. Това само в Италия съм го виждал от жабарите.