Ман Юнайтед би Челси за трети път този сезон

Марсиал и Магуайър донесоха победата на "червените дяволи"
18 фев 2020 08:48, Красимир Ангелов
7
Ман Юнайтед би Челси за трети път този сезон
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед спечели с 2:0 като гост срещу Челси и записа дубъл над "сините" този сезон. Още в първия си мач през кампанията "червените дяволи" разбиха лондончани с 4:0, а след това триумфираха на "Стамфорд Бридж" и в мач от Купата на Лигата.

Тимът на Оле Гунар Солскяер изигра стабилен мач и стигна до важните в борбата за топ 4 три точки след голове на Антъни Марсиал (45) и Хари Магуайър (66). Домакините пък имаха нещастието да им отменят два гола през второто полувреме - на Курт Зума и на Оливие Жиру. В края пък Мейсън Маунт удари греда. Главният съдия спести и червен картон на капитана Хари Магуайър.

Въпреки загубата, Челси остава на 4-то място в класирането с 41 точки, но вече само на 1 пред петия Тотнъм. Манчестър Юнайтед се изкачи до 7-та позиция с актив от 38 т.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Първо няма лек удар без топка в правилника. Има само удар без топка и той се санкционира само с червен картон. Второ нарушението което видя вар как не видя очевадното блъскане от Фред на Аспитикурта? Засадата в реално време не се видя , а после показаха само едни линии и толкова. Няма момент на пас. Спомни си как ви дойде гола срещу Ливърпул. Очеваден удар в опорният крак на Ориги, е и него го признаха. Няма по жалък отбор от този на Юнайтед. След толкова бутане за 30 мача да събереш 40 точки
5
3
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
А ? Не чух за Магуаер ...просто си опъна крака единият ...а другият го срита... или гледахме разни мачове!?Първо -той си вдигна крака ,не да се предпази ...ако си играл футбол...ще разбереш,ако си играл футбол ФИФА-2018 -ТО НЯМА СМИСЪЛ да ти обяснявам.Гледах само първите 30 минути ,но ми беше скучен мач-без врати играеха ,а това не е моят футбол...но Магуаер си беше за червен картон .. .
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре проведен тактически мач от Юнайтед. Не ми се мисли, ако Рашфорд и Мактомини бяха в игра, какво щеше да се случи в челси.Всичко осъдено от Вар си беше реалност. За Магуаер още в реално време се видя, че опъна крака, за да не падне върху него. Определено не беше удар за червен картон и сами Магуаер гл потвърди следи мача.
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Садийте свириха срещу Юнайтед. Те са на Терена, за да отсъждат правилата на играта. Не свириха нарушението в наказателното... Трябваше Вар да се намеси. После очевидна засада отното Страничния садия не е вдигна. Отново трябваше Вар да се намеси. Във футбола няма малка и голяма засада и дузпа. Или има или няма. Другото са фантазии на феновете.
2
7
 
5
 
! Отговори
До АнонименАлкохолик преди 4 години
Сулшер е нашо момче ,а и още витаят връзките на Ферги в Английската федерация и съдиите... .
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Страхотно представяне на съдийската бригада. Погрижиха се за Юнайтед. По срамен мач не бях гледал от 200и Челси Барселона, но този надмина всички очаквания. Спестен директен червен за удар без топка на Магуайър, отменен гол за Челси , защото Аспитикурта беше бутнат от Фред и при движението си събори защитник на Юнайтед, спорна засада от 1 ММ, като показаха само линия без момента на центриране. Общо взето добутват Юнайтед поне до ЛЕ