Барселона и Наполи направиха 1:1, картони за каталунците

Видал и Бускетс пропускат реванша на 18 март
Обновена: 26 фев 2020 09:01 | 26 фев 2020 08:40, Елка Василева
7
Барселона и Наполи направиха 1:1, картони за каталунците
Снимка: БГНЕС

Барселона и Наполи завършиха наравно 1:1 в първа среща от 1/8-финалите на Шампионска лига, играна на стадион "Сан Паоло".

Домакините поведоха в резултата благодарение на Дрис Мертенс (30'). Футболистите на треньора Кике Сетиен обаче съумяха да стигнат до изравнително попадение, след като Антоан Гризман (57') успя да се разпише. Срещата бе 29 години след последния мач на аржентинската легенда Диего Армандо Марадона с екипа на "небесносините".

В края на срещата Артуро Видал си изкара два жълти картона в разстояние на само няколко секунди, след като влезе опасно в каката на Марио Руи, а после се и сдърпа с футболиста на Наполи. Чилиецът пропуска реванша, а в това число влиза и Серхио Бускетс, който с днешния жълт картон също няма да играе в срещата на "Камп Ноу". Като за капак на всичко в добавеното време на срещата Жерард Пике получи травма, след като стъпи накриво.

Така двата отбора ще решат кой ще отиде на 1/4-финалите в турнира на богатите на 18 март от 22:00 часа българско време, като към момента каталунците са с леко предимство заради гола си на чужд терен.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: наполибарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Много по-интересен беше мачът между лондонския лецки с великия BAYERN! Левандовски с 2 асистенции и гол. Истинска класика и като резултат, и като игра!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както казва една народна мъдрост : Със стари *** , нов бар-дак не се прави" , та така и с играта на Барца
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Той Бускетс си беше не само за жълт , но карай. Само швабският рефер не видя нарушението му за червен. Отново мощна подкрепа в Черно за Барса. Скучната им игра с 1 милион часа продължава да приспива и за това обърнах на Мюнхен
3
5
 
9
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 4 години
Така им се пада на каталунците!!!След като сътвориха тая мрасотия на Вожда ни!!!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че тоя некадърник Бускетс си изкара жълт картон, че да не играе на реванша. Пълна дупка е вече, но продължават да го налагат сред титулярите.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отмяна на ШЛ и Европейското.Стига с тези глупости.