Агенти: COVID-19 ще ликвидира милионните трансфери

Говорят Емил Данчев, Николай Жейнов и Мирчо Димитров
3 апр 2020 14:12, Веселин Коларов
20
Агенти: COVID-19 ще ликвидира милионните трансфери
Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус ще окаже сериозно влияние върху футболните трансфери, но никой не може да прогнозира какво ще се случи със сигурност. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Той заяви, че се е допитал по темата с част от най-известните агенти у нас: Емил Данчев, Николай Жейнов и Мирчо Димитров, които са изразили това мнение.
 
"И тримата се обединиха около мнението, че е рано да се правят прогнози, но очакват рецесиите в клубовете да повлияят. Мирчо Димитров изказа много интересна теза, че ще има млади футболисти, които ще са готови да играят без заплати, само и само да пробият", каза Коларов.
 
Той разказа и за още един заплетен казус, който е бил коментиран от Николай Жейнов. "Става въпрос за футболистите с изтичащите на 30 юни договори. Какво ще стане, ако след тази дата се доиграват първенства? Най-вероятно ще се подпишат анекси, но ако въпросният играч получи контузия, кой поема отговорността, кой ще плаща за лечението. Според Николай Жейнов, това е казус, който трябва да се разреши възможно най-скоро", каза още редакторът.
 
Въпреки проблемите пък Емил Данчев наскоро е успял да завърши трансфер, но логично не разкри подробности.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До до 17 Благодаря, имам теория за лудостта, която е свързана с елементите на философията на Сьорен Киркегор, но няма да я разяснявам в подробности, ти ако си дорасъл за нея ще се поинтересуваш сам. Киркегор е много популярна личност родена в Дания; философ-екзистенциалист, който сформира теория на екзистенциализма върху чийто труд се гради съвремената хуманитарна мисъл и е много тачен в Северна Европа. По-специално бих препоръчал да обърнеш внимание на вижданията му за патоса и страстта.
16
0
 
0
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
Още един луд.
15
0
 
0
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Хаха, нещо лошо ли казах? Аз и десетки милиони ще си пуснем да погледаме Мбапе и Неймар, а ти с твоето черногледие ще впечатлиш ли някого? Виж дори не ти слагам минуси. Минусите които слагаш до коментарите ми са следствие на ценностната система която носиш. Моисей ми звънна преди малко и вика че 30 години преход били малко трябвало да са 40, за приемане на новото мислене. Успех брат ми, дано ги пребориш всички онези араби и китайци дето ти обезцениха начина на мислене!
14
0
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 4 години
Говориш пълни глупости.
13
1
 
0
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Ами да за тези 100 милиона ти купуваш не само футболист, а и модел на поведение, къде сравняват Божинов с Мбапе? Слушай интервюта на момчето, чуй как се изразява, а е на 21 години футболист в родният си град. Това дете е модел за поведение на много деца в родината си. Ти какво носиш на света? Каква емоция създаваш в хората, как оценяваш изказа си и вътрешният си диалог? Усмихваш ли се, вдъхновяваш ли малките? Работиш ли, пушиш ли, пиеш ли, постигна ли детските мечти? Аз съм спокоен, а ти?
12
1
 
0
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Милионите за трансфери които цитираш, изхранват хиляди души. Има озеленители, строители, готвачи, диетолози, фитнес инструктори, санитари... С тези пари се плащат данъци, изхранват се юноши и семействата им, шофьори, и т.н. има хиляди други детайли с които не сме запознати. Строят се стадиони, свалят се други това са - строители, инжинери. Един гранд движи цяла икономика. Има лагери, плащат се хотели. Парите са абстрактно понятие, ние не сме независими индивиди. Всичко на този свят има цел. <3
11
0
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
Ало,я по -спокойно.Това че ислямистите и китайците разбиха спорта е видно отвсякъде.
10
0
 
6
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Те парите се обезцениха на този пазар. Под 100 милиона трансфер означава, че играчът е като Божинката.
9
1
 
0
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До Анонимен 10 - хахахах а кой трябваше да им забрани? Ти гориво внос от Арабският свят ползваш ли? Белачката ти за картофи и стелката ти в колата не са Китайски? Що на всички нещо им е криво? Всеки си гледа живота и няма нищо срамно да си купиш отбор като си милиардер. На нас нефта и нокторезачките трябва да ни ги носят до вратата щото сме специални или? А китайците и арабите? Нали и там работят хора? Лошо гледате на живота, думите са отражение на това което носим вътре в себе си.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Именно,ислямистите от емирствата и китайците съсипаха футбола както направиха преди това и с бизнеса.Обезцениха всичко и накрая така раздуха трансферите с тия стотици милиони ,че се всичко изпротиви.Но те не са и сами ,някой им го позволи!
7
1
 
19
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Короната показа кои са безполезни за обществото, в случаят ритнитопковците !
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този футбол от времето на бащите и дядовците ни има съвсем малко общо със сегашната изродената финансова пералня. Английски фенове в бг град не благодаря.
5
6
 
5
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Преди 3 години бях на ЕРАЗЪМ в Малага и видях как фенове на Реал Мадрид заливат града и цял ден пееха песни, танцуваха по Центъра и плажа и бяха препълнени ресторантите - ядяха еспето - риба на жар и вдигаха настроението на жителите но града. Футбола е красива емоция и събира различни култури под общ покрив.
4
3
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Защо говорите така за футбола? Бащите Ви и дядовците Ви не са ли ходили по стадионите? Мен дядо ми и баща ми ме запалиха от дете, спрях да ритам, но да си на терена сред мъже е огромна емоция, разбирам да сте футболисти, за да ги обиждате, но това Вашето си е чиста злобарщина. Футбола е много повече от игра, носи прехрана на много хора. Представяте ли си какво е да дойдат 5-10,000 испанеца или немеца за един полуфинал на Лига Европа в София или Пловдив?
3
0
 
12
 
! Отговори
хУЕФА преди 4 години
Тези милионни трансфери и баснословни заплати на татуираните ритнитопковци да почнат трайно да отиват за наука, изследвания и изобщо нещо полезно!
2
0
 
7
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Прекрасно би било да не се хвърлят милиони за посредствени житни бегачи и да се премине към правилен солиден маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа, прецизно маневриране по терена, заемане на позиция и изчакване топката да дойде и положението да узрее за атака. За щастие в България се наложи модерният позиционен стил на игра.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май за футбола ,културата на простаците и туризма му пука само на ген Гумен Гадев.