Кака даде отговор: Меси или Роналдо?

Имаме късмет, че можем да ги гледаме, радва се бразилецът
4 апр 2020 13:45, Веселин Коларов
9
Кака даде отговор: Меси или Роналдо?
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Милан и Реал Мадрид – Кака, изказа предпочитанията си между Лео Меси и Кристиано Роналдо, които от над 10 години водят историческа битка за най-добър футболист на планетата.

Именно бразилският плеймейкър беше последният футболист, спечелил Златната топка, преди да започне доминацията на Меси и Роналдо. После тя беше прекъсната от Лука Модрич, а след това аржентинският гений се върна на върха и задмина Кристиано по брой отличия – 6 срещу 5.

 
Кака беше съотборник с Роналдо в Реал между 2009 и 2013 г. Той обаче не разгърна потенциала си на "Сантяго Бернабеу" заради множество контузии и прекрати професионалната си кариера през 2017 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кака даде, къде ще ходи да не даде?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е вече всичко приключи.СЗО каза не на всичко.Водим война с невидимо нищо.Всички сме герои не само Кака и Роналдо.
5
1
 
5
 
! Отговори
фергюсен преди 4 години
Не вкарвайте Меси в никакви класации ,защото такива кадърни като Роналдо ще вземат да се самоубиват от яд и злоба !
4
10
 
1
 
! Отговори
Крис #1 преди 4 години
За мен Кристияно е по-добрия! Притежава серия от качества и стил, докато Меси има много липси в игров стил, и играта му е еднообразна....
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм фен на Роналдо, но това не ми пречи да бъда и фен на Меси. Двамата превъртяха играта и поставиха рекорди, до които никой не се доближава дори. Така че за мен е удоволствие да гледам и двамата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Не стига, че едвам отворих статията, но и в нея не се дава отговор на въпроса в саглавието, а отдоку трябва да отворя още един линк, ако искам да разбера отговора. Пародия на журнализъм. ДГД лекинко.
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само един има CR7. Великият Кристиано Роналдо. Спечелил 3 поредни титли в ШЛ, спечелил европейското първенство с малката Португалия, спечелил ШЛ с Юнайтед. Човек мотивиращ всеки отбор и съотборник. Доказал се в 3 големи отбора. Направил една от най великите задни ножици, направил най високия скок в историята. Изобщо безкрайни постижения.