Криза и в ЦСКА, режат заплатите на "армейците"

Бюджетът за следващия сезон тепърва ще се изяснява
14
Криза и в ЦСКА, режат заплатите на "армейците"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В ЦСКА обмислят намаляване на бюджета за заплати от следващия сезон. "Армейците" ще позатегнат коланите подобно на всички останали родни клубове.

Това ще са нормални процеси с оглед загубите, които ще се претърпят покрай пандемията от коронавирус. Освен това, клубът ще хвърли доста сили и в реконструкцията на стадиона, което отваря още едно перо за сериозни разходи, съобщи Gol.bg.

Бюджетът за следващия сезон тепърва ще се изяснява, предвид че засега не е ясно кога изобщо ще завърши настоящият. На този етап няма изгледи мачовете да започнат преди началото на юни.

Така или иначе, в ЦСКА отсега планират преразпределението на средствата. Намаляване на заплатите ще има и в другите водещи клубове - Лудогорец и особено в Левски, където орязването ще е в доста по-големи размери.

"Червените" вече имат и набелязани трансферни цели за лятото. Те ще опитат да привлекат повече български играчи, с което да изградят солидно ядро от родни футболисти.

В елита има няколко интересни имена, като на "Армията" следят ситуацията около тях. През последните две години от ЦСКА неведнъж опитваха да привлекат български футболисти, сред които Тодор Неделев и Мартин Минчев, но удряха на камък.

Бройката на чужденците при "червените" пък ще намалее, след като през този сезон бяха използвани над 20 иностранци, пише "Тема Спорт".

Встрани от спортно-техническите процеси, сега предстои да се изготви оценка на ЦСКА - на футболистите и емблемата. Това е част от процедурата по учредяването на съвместното дружество между клуба и държавата за "Армията" и Панчарево.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЦСКАзаплати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
това, че ще отрежат заплатите на ритнитопковцине ми е някакси през оная работа.Мързеливи, некадърни и вечно хленчещи готованковци. Като са толкова големи футбулисти да ходят да играят в чужбина в големите отбори и да печелят милиони. А, ама то май и в чужбина са понамалили заплатите. Заради тези михлюзи, за другите наистина талантливи спортисти от другите спортове не достигат пари. това е най тъ.пи.я спорт - ако може въобще да се нарече спорт.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви пари, не играят, не са на разположение на клуба, както ние обикновените хора не работим, и сме затова на борсата. Освен това нито ще останат гладни, нито ще им вземат жилището, ако не вземат заплата 2-3 месеца. За в бъдеще със сигурност ще включват в договорите клаузи какво правим в извънредно положение, но сега със сигурност няма нищо такова включено.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Идва време и....Виж нищо против нямам аматьорския квартален футбол, аматьорското ръгби, волейбол, фрисби или делтапланеризъм!Уважавам и подкрепям хората, които ги практикуват и ги аплодирам!Спортът е здраве!Само едно нещо моля - СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ ПРЕД ДЪРЖАВАТА ДА ВИ СПОНСОРИРА!!!Нямам против - намерете си ЧАСТНИ СПОНСОРИ - да наливат колкото искат във вас!
9
0
 
10
 
! Отговори
пак преди 4 години
Пак ще натрупат 50 млн. дълг ще фалират и ще се прекръстят на цска.
8
0
 
8
 
! Отговори
нмс преди 4 години
До Анонименте тия нали умреха бе,за какви вечности приказваш
7
0
 
9
 
! Отговори
Няма и да усетят преди 4 години
Чалготеките са затворени.
6
1
 
14
 
! Отговори
Идва време и.... преди 4 години
ще стане ясно колко фалшиви професии са завладяли съвременното ни общество. Гледам у нас каква пародия са футболът, волейболът, хокеят на лед, рЪгбито...... Харчат се пари с чували. И за какъв гуй..... ? Здрави и млади хора вместо да кОпат по нивите се занимават с циркаджилъци.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заплати на ''армейците'' ... заплати за какво ?Коронавируса ще постави на място доста хора ...
4
0
 
17
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
Затваряне на БФС , не свиване на разходите
3
0
 
12
 
! Отговори
Отрязан преди 4 години
Отрязоха ми болезнено най-милото - от 30 000 месечно сега ще взимам само 22 000....
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офф живи да ги ожалиш.На 25 години милионери.
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проектът на БКП за прехода се изчерпа тотално.