Роналдо или Меси? Хиляди фенове гласуваха, победителят спечели с 51%

В анкетата участваха над 300 000 души
5 апр 2020 16:31, Веселин Коларов
57
Роналдо или Меси? Хиляди фенове гласуваха, победителят спечели с 51%
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо и Лео Меси са най-добрите футболисти на планетата през последните 15 години.

Двамата спечелиха общо 11 Златни топки. Доскоро резултатът беше 5:5, но през декември аржентинският гений поведе в историческата битка.

По отношение на отбелязаните голове на професионално ниво имат общо 1449. Отличията им са общо 64. Просто казано, те са двама от най-великите за всички времена.

Но кой е по-добрият? Сравненията надали някога ще приключат, но GIVEMESPORT направи анкета. В нея се включиха 307 000 души.

Резултатите вървяха рамо до рамо, но в крайна сметка имаме печеливш с 51% от гласовете. Но кой е той? Вижте в материала на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси е добър, но Роналдо е друго измерение. Да се докажеш в 3 големи колоса и на всякъде да те обичат е висока топка не за меси... А за всеки един човек.
39
0
 
11
 
! Отговори
Факти преди 4 години
Франция - Португалия (с Роналдо) - 0:1 (финал на европейско първенство).Германия - Аржентина (с Меси) - 1:0 (финал на световно първенство).
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук се води битка между класически *** дето не са постигнали в сферата си 1% от успехите на Меси и Роналдо, на псуват и налитат на бой и коментират, че Меси бил гном, Роналдо бил обратен и т.н. Затова сме на туй дережде - щото всеки от всичко разбира и плюе по всеки успял, богат и известен.
37
0
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 4 години
През кои години Барса с Меси е европейски шампион ? Нещо си се объркал!
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси сдава фронта, годинките си казват думата и ще му пада формата тепърва. Обратното - Роналдо е атлет с такава физика, която ще му позволи спокойно да играе до 40 години, ако поиска.
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси никога няма да достигне висините на Роналдо, дори да го победи по голове и по златни топки в края на кариерите им. 5 Шампионски лиги и 1 Европейско първенство - всичко това Роналдо е спечелил с игра и труд, а не с гласовете на журналистите, които присъждат златната топка.
34
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Били вкарали 1449 гола общо! Кой колко е вкарал и, което е по-важно, срещу кого. Едно е да вкарваш много голове на Байерн и Ювентус, а съвсем друго, на Бетис, Малага и т.т.. Имали 64 отличия и отново общо! Но колко пъти единият е бил например клубен шампион на Европа, а това е най-категоричният критерий.
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси, без Иниеста е 0. Фактите говорят.CR7 великана на терена и извън него.
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено че Кристиано Роналдо. Спечелил титла с Юнайтед в ШЛ, спечелил 3 титли с Реал в ШЛ подред, спечелил европейското първенството с малката Португалия, лидер, мотиватор, най високия скок в историята с гол, най високата задна ножица в историята с гол и тн. Играл за различни отбори, което е доста трудно да се пригодиш да вземеш лидерска позиция да станеш уважаван. Безкрайни таланти и успехи.
31
1
 
10
 
! Отговори
тт преди 4 години
Меси единствено е с по-добри показатели в директните двубои с Роналдо , при мачовете между Реал и Барса. Това обаче нищо не означава, тъй като напремето Гонзо биеше почти винаги Бербатов в дербитата между ЦСКА и Левски, но това не правеше в никакъв случай Гонзо по-добър от Берба. Няма да коментирам каква е била разликата в класите между Гонзо и Берба.
30
1
 
13
 
! Отговори
тт преди 4 години
Стига бе хора ! Това , че Меси е по-техничен от Кристиано, в никакъв случай не го прави по-добър от него. Така например Роналдиньо е по-техничен от Меси, което обаче също не го прави по-добър футболист от последния .Оценката трябва да е комплексна. Роналдо например е много по-добър от Меси по обективни причини. Роналдо е далеч по-титулуван от Меси , както на отборно , така и на нац. ниво. Та Меси няма дори спечелена "Копа Америка" и то с такъв силен нац. отбор , а се плещите, че бил най-великия.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бълхата фенчетата са му само безпородни ***.
28
4
 
6
 
! Отговори
339 преди 4 години
Португалия не може без Роналдо.Бият и печелят.За Аржентина не знам...
27
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На колене пред БОГ МЕСИ! Покайте се, и БОГ МЕСИ ще ви прости джендърските грехове.. амиин
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия па кой са? Аз гледам само Беларуското първенство
25
6
 
6
 
! Отговори
Владо Стоянов преди 4 години
до Спец....Атлетична и артистична пуууууу.ка е! Прав си!Няма такова мятане в наказателното поле, като тая португаласка пуууу.ка на "Васил Левски".
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата са супер ...Роналдо обаче е по полезен за отбора ..И за това Бих избрал него ..Въпреки че Меси ме кефи повече
23
6
 
11
 
! Отговори
Спец преди 4 години
Роналдо е истински атлет, харесва ли ви или не!
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тея измислени класации, да вземат да си увеличат малко критериите, като ще ги наричат- най-добрия и тн.Да включат феърплей, да включат СИМУЛАЦИИ, да включат Отборна игра...След това изречение вече на всички им е ясно кой наистина има предимство
21
3
 
7
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Защо изобщо сравнявате едни титли, които се решават от журналисти? Титлите се печелят на терена и Роналдо за разлика от меси има такава със страната си. Дори след като беше унижен от Ливърпул пак дадоха ЗТ на Меси с една титла на Испания