ЦСКА победи Локомотив Пловдив с гол в 90-та минута

Али Соу герой за "червените"
Обновена: 9 юли 2020 22:43 | 9 юли 2020 22:35,
16
ЦСКА победи Локомотив Пловдив с гол в 90-та минута

ЦСКА постигна обрат в гостуването на Локомотив Пловдив и след победата с 2:1 направи много важна крачка към класиране в евротурнирите през следващия сезон. Седмица след тежката загуба с дузпи във финала за Купата на България от пловдивчани големият грешник тогава Али Соу донесе победата на тима си с гол в 90-та минута. Преди това Лукас Салинас бе дал аванс на Локомотив след огромен подарък от Петър Занев, а в 80-та минута Тиаго Родригес изравни от дузпа, пише gol.bg

Така ЦСКА си върна втората позиция в класирането с актив от 56 точки, на 3 пред третия Левски. Локомотив е на 5-то място с 50 т, като изостава на две от четвъртия славия. В последния кръг за шампионата в неделя ЦСКА посреща Берое, Славия е домакин на Лудогорец, а Локомотив Пловдив гостува на Левски.

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович имаше доста проблеми в състава си заради бума от заразени с Covid-19. Пловдивчани бяха без 7 футболисти, които играха срещу ЦСКА във финала за Купата на България, като извън групата останаха Илко Пиргов, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев, Бирсент Карагерен, Момчил Цветанов, Анте Аралица и капитанът Димитър Илиев.

Наставникът на “червените” също направи няколко промени в състава си, като извън титулярите останаха Иван Торицов, Ахмед Ахмедов и Греъм Кери.

“Червените” започнаха активно и след малко повече от минута игра стигнаха до първото си по-сериозно положение. Алмейда върна лошо топката към капитана си Луков, Али Соу овладя и стреля от границата на наказателното поле, но стражът на Локомотив спаси.

В 20-та минута ЦСКА бе още по-близо до гола. Тиаго намери от въздуха една избита топка на границата на наказателното поле, стреля мощно и улучи горната греда. Топката се отби в гърба на Луков, но стражът на Локомотив имаше късмет, че тя не се върна към голлинията.

Цялото развитие на мача четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
8
 
! Отговори
= преди 3 години
Футболът е възможно да несъществуваше ако не беше първия футболен отбор "НОТС КАУНТИ" от град НОТИНГАМ"Ювентус"Торино е друг отбор с друго име но в знак на почит към първия футболен клуб на планетата е основан с техния екипТа отборчето Нотс Каунти кретащо по долните девизии без голям успех всячески комплексирало и засенчвало Ливърпул покрай оня стар кървав мачАнглийските червени г"оведа са същите като еврейските Ротшилдови червени г"оведа и като Хитлерските Червени г"оведа и БКП-г"оведото
9
4
 
11
 
! Отговори
Григо преди 3 години
К З ЛВие си знаете! :)
8
6
 
11
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Хубавото е, че посредственото милиционерско отборче ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис 1992-Наско Раев 2020,, няма да срами България в Европа!!!
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чуждестранен отбор с българска адресна регистрация. За справка погледнете снимката.
6
12
 
7
 
! Отговори
Майна преди 3 години
И 100 пъти да бият няма значение.Купата е при нас.
5
7
 
7
 
! Отговори
нмс преди 3 години
цяла българия видя тази вечер какво престъпление се извърши..краино време да се вземът мерки срещу тази мафия...срам и позор за бг футбола
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦСКА най великия отбор в БГ футбола!!! Ние сме: наследници на велик клуб!!! А локото бяха жалки както на финала !!! Дузпи нали?
3
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАФИОТА Г.Г.И ПОДКУПНИЯ СЪДИЯ ПОБЕДИХА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ
2
8
 
12
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
абе що играем с тия коронясали майни вееее
1
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Литекс!