Наско Сираков отново търси треньор на "Левски"

Сред спряганите имена е и това на Георги Иванов-Геша
10 юли 2020 07:40, Анисия Иванова
14
Наско Сираков отново търси треньор на "Левски"
Снимка: БГНЕС

Наско Сираков, мажоритарният акционер в "Левски“, отново се е заел със задачата да търси треньор на тима. Собственикът на „сините“ веднъж вече удари на камък в преговорите, а това стана непосредствено, след като пое управлението на клуба.

Тогава голмайстор №1 в историята на гранда опипа почвата около Станимир Стоилов, Ясен Петров и Славиша Стоянович, но неясното бъдеще и липсата на финансови условия утвърдиха временния наставник Георги Тодоров на „Герена“.

Сега опитният специалист отново е обявил пред Сираков, че няма желание да продължи да води отбора и през новия сезон. Желанието на 64-годишния наставник е да остане в школата, където работи и преди поемането на щафетата от Петър Хубчев, съолщава "Труд".

Сред спряганите имена за треньор на „сините“ от сряда е и това на Георги Иванов-Геша. Именно двукратният шампион на България с „Левски“ прави компания на Сираков в ложите на „Хювефарма Арена“ в Разград при тежкото поражение от „Лудогорец“ с 0:3.

Геша има солиден опит като наставник, но все в нискоразредни отбори - „Беласица“, „Доростол“, „Девня“, „Спартак“ (Вн), „Волов“, „Несебър“, „Светкавица“. През това лято Иванов се раздели с „Черноморец“ (Балчик), след като тимът се отказа от участие във Втора лига.

Не е ясно обаче в коя дивизия ще участва и „Левски“ през новата кампания, предвид сериозните финансови затруднения.

Още спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Криза няма преди 3 години
В ПФК "Левски" криза няма! След като отказа да приеме джиросаните на негово име акции от бившия главен акционер на клуба Васил Божков, собственикът на държавата Бойко Борисов пое пълната отговорност за финансовото благополучие на "синия" клуб. Не може да си собственик на държава, дори и като днешна България, и години наред да си се обявявал за най-големия левскар, и да не направиш нищо за спасението на ПФК "Левски". Когато искаш да направиш нещо - намираш начини, когато не - намираш причини...
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е резултата на Герена след като през него преминаха толкова много "мъдреци". Батков се бие в гърдите че оставил на Герена 47 млн. лева. В Дунав Русе им трябвали 30 хиляди лева за месец за целия отбор - ръководство и играчи, и нямало пари. Така каза кмета. Ами те тия момчета с 47 милиона ако имаха, щяха да станат европейски шампиони... На Герен явно е било наливане в бездънна яма... пералня.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леефски пак на колене, В група ви зове ! ДПС няма ли пак да подкрепят отбора на народа ? ,🤪
9
1
 
6
 
! Отговори
Ех Наско... преди 3 години
Аз не разбрах какво налагаше бързането с уволнението на Хубчев и гоненето на основни футболисти за тези последни 2-3 мача, които щяха да им осигурят 2-то място и участие в Лига Европа. Сега с тези 15 човека които останаха и чичо Гошо изтърваха питомното....
8
0
 
9
 
! Отговори
Идея преди 3 години
Насок Раев да сложи Илиана за треньор-тя е опитна-знае как се краде и как се източват пари .Освен това ще научи момчетата да миришат-я шоколади,я купи,я задни части на противници...
7
0
 
4
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
И без това сте циркаджии-вземете някой ***- Тити ще е идеален за тая роля-ще фъфли,ще реве,ще се тръшка..А може да вземете и някой с тъмнозелен цвят на кожата-зер толкова орангутани имате-време е и такъв подобен да стане и треньор! Досега у нас май не е имало треньор с тъмнозелена кожа-тамън ще сте иноватори! *** нещастни!
6
1
 
6
 
! Отговори
1948 преди 3 години
Пак ли тези аматьори? Кзл за добро утро!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нискоразреден треньор за нискоразреден отбор. И без това Левски се движи натам.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да говори с Мауриньо , чувам че за догодина ще сменя отбора, предполагам ме няма да откаже да е наставник на такъв знатен отбор
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити? Ще спестят и пари. Резултатите са едни и същи независимо от треньора.
2
6
 
9
 
! Отговори
Чорбар преди 3 години
Пожелавам успех в намирането на спонсори на Левски. После ще дойдат и треньорите.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А качествени футболисти кога ще потърси?