Левски аут от Европа след загуба от Локомотив Пловдив

Срещата се игра на стадион "Георги Аспарухов"
12 юли 2020 22:54,
59
Левски аут от Европа след загуба от Локомотив Пловдив

Левски допусна обрат от Локомотив Пловдив, след като водеше с 1:0, но в крайна сметка загуби с 1:2 в двубой от последния кръг на българската efbet Лига, игран стадион "Георги Аспарухов", пише gol.bg

Футболистите на треньора Георги Тодоров поведоха в резултата още в началото на срещата, благодарение Насиру Мохамед (5'), но малко по-късно Доминик Малонга (33') изравни след детинска грешка на Георги Георгиев.

През втората част "сините" отчаяно търсеха начин да отбележат попадение, но се виждаше, че това трудно може да се случи. Към края на мача пък гостите нанесоха своя удар след второ попадение в мача на Доминик Малонга (75').

Така Левски няма да играе бараж за турнира Лига Европа
, тъй като след тазвечершната загуба тимът остава с 53 точки, а победата на Славия над Лудогорец изтреля "белите" на третото място. Така най-старият столичен клуб ще се изправи срещу Ботев Пловдив за място във втория по сила клубен турнир, докато Левски остава извън Европа за първи път от 4 години насам. Сега 26-кратните шампиони ще имат времето да осмислят какво трябва да се случи с клуба в бъдеще по отношение на финансите, състава и играта, която показва.

Двубоят започна ударно за двата отбора, които демонстрираха много открита игра в първите минути. Доминик Малонга успя да пробие в наказателното поле на "сините" и шутира. Георги Георгиев обаче показа страхотен рефлекс и спаси.

Само минута по-късно обаче Станислав Костов пусна прекрасен извеждащ пас към откъсващия се Насиру Мохамед. Ганаецът напредна и хладнокръвно преодоля Мартин Луков - 1:0.

В 11-ата минута Ивайло Найденов проби отдясно и пусна остро подаване в опасна близост до вратата на гостите. Там Костов успя да насочи топката с едно докосване. Кълбото обаче се удари в дясната греда.

Остатъка от срещата четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важно до левскарите: ако вътрешните и външните ни военни бъдат натопени по световно издирвания случай Дейтън с кървавото убийство с шило във Варна, в което съучастникът с шилото е Бербатов женката, цска ще фалират, а третото място в шампионата не е ли в еврозоната?Левски аут от Европа ама друг път, долу чорбата!Бербатов не е спрял да извършва кървави убийства над хора в инвалидни колички и беззащитни момичета, но лежи само по психиатриите, така му отърва защото бил си падал на главата.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАЖНО ДО ЛЕВСКИ СОФИЯНАТОПЕТЕ ВОЕННИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕШНИТЕ ВОЕННИ ПО СЛУЧАЯ ДЕЙТЪН С КЪРВАВОТО УБИЙСТВО С ШИЛО ВЪВ ВАРНА, БАНКАТА СИ ИСКА ПАРИТЕ, БЕРБАТОВ Е СЪУЧАСТНИКЪТ С ШИЛОТО, ВОЕННИТЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ВИДЕОТО И ДА ПРАВЯТ МОНТАЖИ НА ПОЛИЦЕЙСКИ КАМЕРИ!
47
3
 
0
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
Не е така, радиото отговорило Грух1 и Грух2 ще правят Пигси Юнайтед.
46
1
 
5
 
! Отговори
запалянкото: преди 3 години
ФУТБОЛА , ВЕЧЕ НЕ Е ДОХОДЕН И ИНТЕРЕСЕН!МИНАВАМЕ НА "СТАЧНА ГОТОВНОСТ".....СРЕЩУ ПЛАЩАНЕ В КЕШ!
45
8
 
4
 
! Отговори
ЦСКА-тата ментета преди 3 години
И двете Цска-та са ментета, защото истинският ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
44
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
До кога ще търпим туморът на БГ футбола отборът от Подуене нямащ никакво право да носи името Левски да го държат в А група като още преди години трябваше да последва съдбата на ЦСКА ,Локото, Пирин,Ботев ? Защо е отборът на всички власти ли го крепим? Ясно е че нямат пари но пък самочувствие до луната имат. Най-лошото за говедарника е че от школата нищо читаво не се показва. Вижда се какви юноши изкарват Славия, Черно море, ЦСКА а от говедарника нищо читаво не излиза.
43
1
 
13
 
! Отговори
бла,бла преди 3 години
И по-добре, че няма да играят. Достатъчно станаха за резил. Ако искат да се оправят, съкращаване на разходите, да играят български момчета и това е, може да ги бъде.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро очаквайте ФК "Левски-Бистрица"
41
2
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Докога ще продължава тази пародия на футбол.България имаше футбол когато играеха футболисти като Гунди,Котков,Шаламанов,Гаганелов,Жеков,Пенев,Дерменджиев и всички от старата школа.Сегашното е трагедия.Чалгаджии,надувки,палячовци с огромни претенции без покритие.
40
2
 
22
 
! Отговори
Наско Раев преди 3 години
Медалите-само ги миришем!
39
8
 
9
 
! Отговори
A преди 3 години
Сираков, намери достойнство и спри тая мъка. Имай достойнство. Виж цска1948. При вас ще е по лесно щото го няма литекс да ви разбие отбора
38
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е И,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ПРАСЕТАТА ЗА КАКВО СЕ РАДВАТ.МАФИЯТА СЕ ОПИТА ДА УНИЩОЖИ ЛЕВСКИ,С ПОМОЩА НА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ-ЗА СЕГА НЕ УСПЯХА.ОПИТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ-КРАДЕЦЪТ ОТ МИКРЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА КУПУВА МАЧОВЕ,ДОМУСА ЛЕГНА НА МАДЖО,ЦЕЛТА Е ЛЕВСКИ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.НЯМА ДА СТАНЕ,ХОРАТА ВИЖДАТ И РАЗБИРАТ ВСИЧКО.А ЗА ПОДИГРАВКИТЕ С ЛЕВСКИ МНОГО ХОРА ТЕПЪРВА ЩЕ ПЛАЩАТ
37
4
 
4
 
! Отговори
до онаниев преди 3 години
Прав си, но това е по нареждане на любимата ти партия на която ти си доволственик, клакьор, ухажор и проводник.
36
3
 
18
 
! Отговори
подуяне не е в СФ преди 3 години
Подуяне е обора.
35
5
 
22
 
! Отговори
ОНАНиев преди 3 години
Едно уточнение-през епохата на социализма ,,Левски,, играе под няколко имена !!! ,,Пощенец,, ...,,Динамо,,...,,Продоволственик,,...,,Левски Спартак,,...,,Витоша,,...Това 5 /пет/ тирета ! Та като става въпрос за тирета,да ги знаете !!!
34
4
 
17
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
,,Левски ,,престана да съществува през 1992 г !!!Оттогава е ФК,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Продоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис 1992-Наско Раев 2020 ,,...
33
20
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...
32
3
 
21
 
! Отговори
лески за резил преди 3 години
Питали радио Ереван. Какво става, като се обединят Левски и футбол. Радио Ереван отговорило: И двете стават за резил.
31
17
 
9
 
! Отговори
Цска за смях... преди 3 години
Питали радио Ереван за ЦСКА-тата: Какво става като се обединят две ментета ?Радиото отговорило: По-голямо менте.
30
3
 
35
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Честно казано ще ми липсват евроидиотите. Няма да има на кой да се смея сега.