Публика на мачове, само ако се спазват мерките

Полицаите ще контролират, РЗИ ще санкционира
Обновена: 4 авг 2020 17:11 | 4 авг 2020 16:48, Камелия Цветанова
36
Публика на мачове, само ако се спазват мерките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Феновете евентуално ще могат да седнат на трибуните на мачовете. Това обаче ще стане само ако се спазват мерките срещу разпространението на коронавируса.

Още по темата


„Ако получим указания и мерките се спазват, ще разрешим публика на футболното първенството, но само ако се гарантира, че се спазват мерките. Ще координираме с министъра на спорта Красен Кралев и БФС, ако трябва и с устието на РЗИ“, каза министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Той допълни, че на сектор няма да присъстват повече от 1000 души.

„Ще усилим полицейска охрана, не можем да спрем да живеем, но органите на РЗИ ще бъдат безкомпромисни, ще снимаме, ще налагаме и санкции“, закани се министърът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви санкции ще налагате вие бе, нелигитимници! Някаква торба с лой ще ми заповядва как да живея. Айде малко по-сериозно!
28
0
 
0
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 3 години
Значи на Лудогорец разрешават, цялата публика да ходи на мач!?
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, наистина си мислехме че няма по-голям пaлячo от Мутафчийски. Обаче Коцето в ролята на здравен министър достига неподозирани нива. Мутафчийски бледнее спрямо него, чак изглежда нормален...
26
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Тоя юнак вероятно никога не е ходил на мач.Пък и не е гледал по телевизията.СПАЗВАНЕ НА МЕРКИ - пълен абсурд. За защита на идиотщините на Рапона.
25
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 3 години
о Анонимен Коцето Ангелов Слагача забрани публика на стадиона ама Боко Простака му скръцна със зъби и "омекна"!! Както китката му!! Ха ха ха ха
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плюхме,заплашвахме генерал Мутафчийски и накрая на него му писна и каза гледайте си работата.Заразявайте се на воля.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако въведат пак карантина първи ще скочат протестиращите. Ще кажат че се прави за да ги разкарат от площадите.Нищо разумно не може да се направи в този момент.
22
5
 
3
 
! Отговори
Тоя ако е лекар преди 3 години
Отивам на Марс да живея. Плюхме генералчто само че той излезе чист лекар, как избяга от мазните политици лисици. Браво на него.
21
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден все повече заразени. Всеки ден все повече страни забраняват на гражданите си да идват в България или да влизат от България. България вече е най червената зона в Европа заради короновируса. Бабуина Отличник се е хванал за кокала (европейските фондове) и не пуска. Не само че непуска но и не си върши работата. Туристическият сезон пропадна заради некадърни управници. В цяла Европа няма мач с публика. В няколко дори не се играят мачове
20
3
 
10
 
! Отговори
БОТОКСА ОТ СНИМКАТА преди 3 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГАД АНТИБЪЛГАРИН БЪЛГАРОФОБ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И ПРИ ТОВА БЪЛГАРУБИЕЦ!ТЕ АГИТКИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЯТ
19
2
 
5
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Все пак за нормалното провеждане на мачовете са нужни димки, бомбички, факли и т.н. Без публика е трудно да се осигури достатъчно количество от тези помощни средства.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2В цяла Европа казваш няма публика на стадионите.Полша да не е в Африка?
17
2
 
10
 
! Отговори
Гого точния преди 3 години
Не лъже министърчето просто е бил на дърпане на уши при баце и е подкован какво да каже. В смисъл, пак е лъжа, но благородна.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия отиват на мачове пияни или дрогирани и са едни от най-големите разпространители на заразата. Ако след мача ги накараш да ти разкажат по-подробно играта, едва ли ще могат да ти кажат и резултата. Отиват само за да се сбият с някого или да купят/продадат дрога.Не виждам никакви причини да се разреши посещението на мачове.Ако е за театър, опера, музеи или подобно с маски и спазване на дистанция съм съгласен на 100%
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще обявите точно колко пари получават децата на майките от "Системата ни убива"? Лъжат безсрамно, че не им се дава. А малките до 18 години получават ако са над 90% чисти 930 лв. Колкото лекар. А големите над 18г., освен 169лв.пенсия от НОИ, получават 206 лв.от социални грижи и 495 лв. за ток. Това е от нас- работещите, за да създават безредици калпазанки, дето не ходят на работа. Айде дайте друг смел социален министър. Да ги прати на работа, както в Германия и Холандия работят майките.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задължително номериране на всички места по трибуните, като в театрите. Билети с точно определени номера, на отстояние по 3 места хоризонтално и вертикално. Без буферни сектори! Органозаторите да носят отговорност!!!
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, как трябва да се спазват мерките само по стадионите, а на демонстрациите не трябва да се спазват? Те и на двете места са едни и същи хора, с не много акъл.Не ги затруднявайте - направете мерките еднакви и на площада и на стадиона!
12
5
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Няма АКО , без публика и край.Наивно е да се вярва че полуделите крештящи агитки ще спазват мерките.Ще се бият с предпазни маски.
11
2
 
3
 
! Отговори
zer преди 3 години
Айде пак глупостите
10
1
 
5
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
СПИРАЙТЕ МАЧОВЕТЕ И БЕЗ ТОВА ЛУДОГОРЕЦ ПАК ЩЕ Е ШАМПИОН . НЕКА ДА СИ СПЕСТИМ МЪКИТЕ.