Левски спечели първата си точка в първенството

Арда не успя да победи Сините като домакин
15 авг 2020 22:17, Нели Христова
12
Левски спечели първата си точка в първенството
Снимка: БГНЕС

Арда пропусна да победи Левски в дебюта си на своя “Арена Арда” в елитното ни футболно първенство. Двубоят в Кърджали завърши 1:1, а домакините могат да съжаляват за многото пропуски и заради това, че близо 40 минути играха с човек повече.

Тимът на Николай Киров поведе в резултата още в 8-та минута след гол на Иван Коконов. В 48-та Левски изравни чрез Паулиньо, а малко след това Ивайло Найденов бе изгонен заради втори жълт картон.

Така Левски спечели първата си точка в първенството, след като загуби на старта от Берое. Арда пък удвои актива си, като в първия си мач от сезона записа също равенство.

Още четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Милко Балев преди 3 години
Поздрави!
9
0
 
10
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Продържавайте със смс-ите, че Хубчев си чака заплатите!Може ли да си във фактически фалит и да вземеш Обертан с месечна заплата 40000 евро?Е, благодарение на него и такива като него взехте титла, купа, пробив срещу АЕК Ларнака...
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тука се събрали *** от двата цуцека, все мъдреци.
7
4
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Тази година ще бъде Залезът на сините милиционери !Колко отчаян трябва да си за да носиш името ,, Продоволственик ,, ???!!!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доскоро се събираха да се помлатят агитките, че ги сърбят ръцете.Цяло щастие е, че това безумие се прекрати.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А националният стадион Васил Левски беше емблема. Там се млатеха Витоша и Средец, понеже се знаеше, че последната битка ще е между джандарите и военните.Туй Берое, Славия можеха само да мечтаят за там. Наско любеше Илияна, батето дърпаше пури и конците на футбола, Стоичков набираше скорост, а ние лющехме семки и викахме Ууууууу!Боже, щом те има, върни ме пак там!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 20години стадионът им беше хубав и отворен за всеки.Сега го преградиха наполовина и го направиха да прилича на бунище.Особено ме кефи бибруталното синьо в което са омазали всичко.С надписи с размерите на къща 7777.Преди бе стадион.Сега е син коптор. От едната страна има купища строителни отпадъци,тор, и бариера с пазач да ги пази тези ценни неща.Наистина няма такъв отбор и стадион.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата и последната.Жалко за името на отбора.Трябва да го преименуват на Рачко Пръдлето или Кириак Стефчо.
2
6
 
14
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
какво заглавие, чета си го с кеф: "Уефски спечели първата си точка" хахаха "Арда не успя да ги отупа като домакин" хаххахЕвала !
1
6
 
19
 
! Отговори
Левскар преди 3 години
Аз като истински син фен се радвам страшно много за тази точка. Това е най-силния отбор на Левски последните 30 години. Развиваме се и дано следващия път да вземем още една. И така "капка по капка вир прави". Само Левски, Пеевски, Бойко Борисов, Домусчиев, Доган, ДПС и Северна Корея. Слава на Ленин, Сталин , СССР, и целуването уста в уста между мъже.