На Меси му липсвали лидерски качества?

Страдал, когато виждал, че неговият отбор не е по-добър от съперник
8
На Меси му липсвали лидерски качества?
Снимка: БГНЕС

Бившият аржентински национал Клаудио Каниджа изрази мнение, че голямата звезда на Барселона Лионел Меси е лишен от лидерски качества.

"Може би на Меси му липсват лидерски качества. Той се проваля, когато неговият отбор не е по-добрият на терена", отсече Каниджа, вкарал 16 гола в 50 мача за Аржентина.

"Меси има характер и носи отговорност, за него е много трудно и той страда, когато вижда, че неговият отбор не е по-добър от съперника. Не се чувства добре, когато види, че ще има трудности в мача, защото отборът му не е по-добър."

"Той беше посъветван лошо в опита си да напусне Барселона. Казали са му, че ще може да си тръгне като свободен агент, но беше ясно, че няма как да си тръгне", добави бившият снайперист на Ривър Плейт, Верона, Аталанта, Рома, Бока Хуниорс и Глазгоу Рейнджърс.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 3 години
Този Меси все лошо го съветват. Първо го посъветваха, че може чрез офшорки да получава рекламните си приходи за което имаше огромни проблеми, сега че може да си тръгне пък то не може... Ясно е че това не е негова работа, но толкова ли не може да си позлволи качествени съветници...
6
0
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Винаги е бил футболно джудже, нула успехи с националния отбор, беше замерян с камъни и фе.кали на летището в Буенос айрес, мразен е от собственият си народ ! Отделно предаде клубния си отбор във всички важни мачове, години наред изнудва барцилона за нови контракти в няколкократно увеличение на заплатата си...малък и като футболист, малък и като човек ! Вечна сянка на КРАЛЯ на футбола - КРИСТИАНО РОНАЛДО ДОШ САНТОШ АВЕЙРО
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е изключен вариантът футболистите да са всъщност едни пикльовци, които и грам не разбират от тактики и умения.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като нямаш лидерски качества значи си наполовина футболист. Винаги съм го считал за силно надценен и прехвален. Играч за местна/испанска консумация.
3
9
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 3 години
Колко златни топки взе за този период и тази година щяха да го наградят, ако не бяха я отменили. Догодина със сигурност е негова
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рагниго на маикаму
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добро утро ! Винаги е бил мишkа и се е криел когато отборът му пада, вместо да ги надъха и мотивира, както прави един истински лидер и капитан.2016 - отпадане от Атлетико 0:22017 - отпадане от Ювентус 0:32018 - отпадане от Рома 0:32019 - отпадане от Ливърпул 0:42020 - отпадане от Байерн 2:8Общо взето без Шави и Иниеста се вижда какво може да постигне.За провалите му и издънени финали с Аржентина изобщо няма да повдигам темата.