Стоичков: Как Бил Гейтс знае кога ще свърши пандемият, а другите - не?

Камата се завърна в България
27 сеп 2020 17:49, Нели Христова
57
Стоичков: Как Бил Гейтс знае кога ще свърши пандемият, а другите - не?
Снимка: БГНЕС

Заради пандемията от COVID-19 Христо Стоичков се задължа доста по-дълго в Маями. Но сега носителят на "Златна топка" отново е в България. В интервю за ТВ+ той призна, че му е било изключително трудно в началото на пандемията, но сега не се притеснява и се предпазва от вируса по всякакъв начин.

"Пандемията навсякъде е една и съща, няма никакво разминаване, но трябва да имаш ред и дисциплина. Трябва да слушаш наставленията на докторите, професорите, доцентите. Естествено пазя се, защото все пак телевизията в Маями е с над 3 хиляди човека. Общо взето се справихме досега, да чукнем на дърво. Нямаме проблеми, правят ни тестове, досега съм направил пет. Всички в семейството са добре, аз съм добре, колегите ми в телевизията са добре. Това, че не се прибирам в България, не значи, че не мисля какво става и какви са събитията, но съм по-далеч", заяви Стоичков.

Той сподели, че не може да възприеме какъвто и да е спорт да няма публика: "Трудно e. Аз мисля, че за нито един спортист независимо дали е футбол, лека атлетика, бокс, щанги, плуване, не е добре да няма публика. За мен спорт без публика е невъзприето. Няма как да го възприема, защото знам какво е да играеш пред пълни трибуни, да те подкрепят хората, да се радват. Независимо дали си вкарал гол или не, да подкрепят отбора. Това са много важни неща, но сега трябваше да се адаптираме в тази нова обстановка. Да се надявам, че сега оттук нататък ще има малко повече публика на стадионите, ще има малко повече топлина от тези празни трибуни. Макар и 5 хиляди или 10 хиляди, все пак да има някакъв стимул за футболистите, когато излязат да играят, да чуят някой глас."

Преди известно време Христо Стоичков направи коментар, че според него вирусът е измислен отдавна за да ни контролира.

"Не може един човек като Бил Гейтс преди пет години да каже, че 2020 г. ще има голяма пандемия. Тези хора знаят за какво става въпрос, подготвени са за тази пандемия. Няма кой да ме убеди и да ми докаже обратното на тези твърдения. Самият той излиза и го казва кога ще свърши този тежък период - през 2021 г. Е, как ти го знаеш, пък другите професори и специалисти по този въпрос не го знаят? Всички тези, които излизат и говорят, малко да вземат да почетат! Били големи професори, доценти били, фелдшери и подобни! Малко да почетат откъде идва тази зараза. Чувам всеки какво говори и затова сме на това дередже! Имаме един щаб, в който са големи професионалисти, дали Мутафчийски, Кунчев. Хората са ги избрали те да казват какво трябва да правим. Не може ние да се разминаваме и един, и втори, и трети. Един казал едно, друг казал нещо друго. Ако ти не уважаваш този човек, който ти казва данните всеки ден какво се случва в България, какво трябва да се направи и нямаш уважението към този човек, какво искаш да правим? Аз как се пазя, как пазя моето семейство? Защото знам за какво става въпрос. Значи другите може да не се пазят, а аз трябва да се пазя! Така не става тази работа!", обясни той.

В отговор на въпроса дали гледаме последният сезон на Лео Меси на "Камп Ноу", Камата отговори:  "Мисля, че нещата са много глобални в това отношение. Самият Меси, когато излезе след това и каза, че са много проблемите в Барселона, които трябва да се решат, не само в отбора, защото клубът е голям, има и други спортове, които са на високо ниво. Но може би това, че от 2015 г. досега Барселона не са ставали европейски шампиони. Смениха се много футболисти, но нещо не беше както трябва в тази покупка на играчи. Може би вината е в самия президент, може би е в спортния директор, защото трябва да се мисли не само как да се купят, а дали ще вършат работа. Не винаги големите пари, които се плащат за такива големи трансфери гарантират, че футболистът ще издържи на тази психика, затова, че е сменен с един и идва на негово място, трябва да попълни тази дупка, да запълни неговото отсъствие, да играе още по-добре и да побеждава. Видяхме, че нито Дембеле е на ниво, нито Гризман показа, каквото трябва, нито Коутиньо. За тези трима футболисти отидоха над половин милиард евро, изключвам това, което получават като заплати. Оттам дойде и бедата, както и че в крайната защитата нямаме подходящи хора, които да заменят Пике, Жорди Алба или Ленгле. Това са много глобални неща в един отбор. Не може да чакаш само на един Лионел Меси всеки мач да го решава или на Луис Суарес. В съвременния футбол не може да играеш десет за един, трябва да играе един за десет."

Стоичков се възмути и на хората, които твърдят, че Меси няма характер: "Тези, които твърдят, че няма характер, да си пият по една хубава студена ракия, да ядат салата и да не мислят за футбол! В продължение на 20 години е бил и е, а сега казваме, че няма характер. Има шест "Златни топки", ама няма характер! Има шест "Златни обувки", ама няма характер! Десет шампионски титли има, ама няма характер! Тези пишат на компютъра, а не знаят как да го напишат."

Според камата липсата на награда "Златна топка" тази година може да се окаже голяма грешка.

"Мисля, че "Франс Футбол" направи много голяма грешка. Какъв ти е аргументът да кажеш, че тази година няма "Златна топка"? Защо да няма? Как има Шампионска лига, как има Лига Европа, как има "Златна обувка"? Значи не искат да го направят. Истината е, че не искат да се харчат, защото било пандемия. Това може да го обясняваш във Франция на който си искаш! Значи показваш, че нямаш желанието и най-малкото уважението към този спортист! После искаш да се снимаш с нас! Няма как да стане!"

"Досега не съм чул нито един от кандидатите каква платформа, каква блок маса ще направят. Ще видим - кой каквото предложи, по-напълнена маса да има", заяви Стоичков относно наближаващия Конгрес на БФС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
До Додо: Той, Стоичков, още не е разследван за имперсонация на полицейски служител, когато порешe улиците на София с 200 с включена полицейска лампа. И това не е забравено, нито по Наказателния Кодекс може да бъде оправдан затова, че умеел да рита топка добре.
45
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Кога Стоичков ще бъде разследван за неприкритите си симпатии и съучастничество с организираната престъпност в лицето на Жоро Илиев и ВИС-2? Гешев?!
44
1
 
2
 
! Отговори
Oxoxo преди 3 години
Камата те знаят защото тези крокодили го създадоха .Америка създаде този хаос и от Америка ще дойде войната ,подготви се .
43
1
 
3
 
! Отговори
Храна за размисъл преди 3 години
Защо всичко се появява в медиите и хората им вярват безусловно?Забележете как ви информират и какво още по-лошо да очакваме и ни насочват вниманието към мисли пораждащи стрес,страх,притеснение и нищо радостно и добро,а после умирали хора.Какво направихте за да промените нещо в живота си след като животът е такъв какъвто сам си го направи човек?Не се ли осъзнавате,че авторитетите и политиците не ви водят в правилната посока и сте донори на пари и негативна енергия?
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Гейтс си говори във видео отпреди 5г как чрез ваксините ако постигне 10-15% редуциране от население значи това е един добър успех.Напишете Бил Гейтс говори за ваксините в YouTube TED и вижте как говори пред публика дори.Има и други клипове как говори и пред служители в Пентагона. Забележете как информацията се наби като вирус в главите ви и само това се говори всеки ден и вие сте като заразени и храните с вниманието и енергията си този егрегор.Така медиите доказват как ви зомбират.
41
5
 
7
 
! Отговори
No Name преди 3 години
Христо Стоичков Стоичков, популярен още като Камата, е световноизвестен български футболист, треньор и почетен консул на България в Испания. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди (Златна топка, Златна обувка), носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения. Христо Стоичков е трикратен шампион на Бълг
40
2
 
2
 
! Отговори
1000 преди 3 години
... и затова Апелес казал - не по-високо от обувките
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казвах му на времето на ристуПомака да мълчи, когато не знае какво да каже.........не слуша каскета.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39 БИЛ ГЕЙТС МAСОНаа ннн ниййййййййй ! ввааахгу ! Ти ш земеш награда за най безмозъчен софиискигендар
37
3
 
2
 
! Отговори
Кажи КОЙ преди 3 години
Военният ГЕНЕРАЛИСИМУС Йосиф СТАЛИН номер "ОСЕМ" след 45 до 53 издига МАО начело на целия ЧЕРВЕН КОМУНИЗЪМ с цел ОБЕДИНЕНО да воюват в ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНАОще неграмотна Елизабет Втора е почитателка на Адолф Хитлер под влияние на семейството си и по-късно изгонения при Хитлер негов хитлеристки английски кралАнглийските Професионални Футболисти по това време са първете Негерманци обвързали футбола с расисткия хитлеризъмИслямоАнглия сама си е засадила пакистански изнасилвачи в Англия
36
4
 
3
 
! Отговори
Й.В.Сталин преди 3 години
Даже и не особено умния Стоичков прозря че има нещо гнило около истеричната ковидлъжа. Сметай.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ицо е интересен. Хем покаже наченка на мисъл -от къде Бил Гейтс ще знае през 2015та, че 2020ще има "пандемия" и ще свърши 2021; после му избяга проблясъка и пак почне да плещи глупости - ама слушайте щабове на коремни хирурзи!
34
7
 
9
 
! Отговори
Забележете преди 3 години
Даже и не особено умният футболист уважава и слуша щаба, а у нас "интелигенти" се правят на големите революционери на партия нема вирос и доло маските. Само че САЩ им вижте умрелите и бъдете сигурни че ги е видял и той. Или око да види както е казал народа.
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Батката пак жули през просото и се е филмирал яко.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може, като дава пари на учени да мислят. Не може като даваш пари само за *** си.
31
1
 
11
 
! Отговори
Тренер преди 3 години
Щом Кюрда се е хванал с Фаса и етрополските комарджии ,правете си изводите.
30
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай си ритнитoпковците и не се опитвай да мислиш Ице - не ти се отдава.
29
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоичков и навремето не беше особено интелигентен, но с напредването на възраста хептем е изплискал квото е имало в кофата.
28
2
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
самия факт, че сте на едно мнение със Стоичков трябва да ви говори много :D
27
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите и изказването на Стоичков доказва че Гaню е много прoст.