"Черно море" потопи "Левски" на "Герена"

"Моряците" се наложиха с 2:1 над "сините"
24
"Черно море" потопи "Левски" на "Герена"

Черно море постигна първа победа над Левски като гост от 62 години насам. "Моряците" се наложиха с 2:1 над "сините" в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Георги Аспарухов".

26-кратните шампиони поведоха в резултата, благодарение на Мартин Райнов, но въпреки попадението се виждаше, че тимът за пореден път демонстрира изключително неорганизирана игра във всички аспекти. В края на полувремето младият Илиан Илиев бе изгонен, но въпреки това "моряците" показаха характер и постигнаха обрат след голове на Матиас Курьор (55') и Васил Панайотов (69').

Така Левски потъна на 10-ото място в класирането с актив от 11 точки, колкото има и Монтана. Отборът на Черно море пък е 5-и с 14 пункта, толкова има и ЦСКА 1948.


Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: черно морелевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е новина. Черно море са силен отбор. Не е срамно да паднеш от него.
14
2
 
12
 
! Отговори
Ловчанлията! преди 3 години
Браво мряци - евала. Поздрави за всички Левскари добре ли е? От "фен на Лвски", помня как палихте магазинчета в Ловеч левскари - обикновените хора с НИЩО не го заслужаваха. Все такада сте левскари, когато сте най-добре.
13
5
 
6
 
! Отговори
Цска-тата за смях... преди 3 години
Питали радио Ереван за ЦСКА-тата: Какво става ако се обединят две ментета ?Радиото отговорило: По-голямо менте.
12
2
 
4
 
! Отговори
цирк преди 3 години
Смешна постановка на полувремето ако искате пари ще паднете.На един мач българите бяха най-големите расисти за да свалят презедента.
11
2
 
10
 
! Отговори
Цесекар преди 3 години
До 16Нима смяташ, че Щрабаг доброволно ще дават милиони за Левски. Нима смяташ, че Боко не урежда пари за Левски. Нали ако ви изостави, на другия ден сте фалирали, и съответно ще загуби доста избиратели, а той милият все още се надява пак да ги бие. Той официално си призна, че е болен левскар. Какво по-лесно от това, от позицията, на която се намира да помага на любимия си клуб.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж щяха да карат с юноши и млади играчи с ниски заплати докато се стабилизират финансово,а пак взеха *** и пульо със заплати по 10 бона на месец. Резултатите показват колко заслужават тези пари. Дали ще завършат 7-9 или 11 ми е все тая. Ама предпочитах да играят играчи дето взимат 2-3 хиляди, а не феновете да храним такива мързеливци или такива като Станислав Иванов който клубът го е създал и сега не иска да прави трансфер да помогне,за да си тръгне без пари. Поредните лекенца.
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е пък Борисов защо го намесваш? Малко са му проблемите в държавата, че и за Левски да мисли!Ако толкова много искаше, нямаше да "притиска фирми", а щеше да стане собственик. А пък той категорично отказа!
8
0
 
16
 
! Отговори
Цесекар преди 3 години
До март месец няма да има проблеми за Левски. НАП няма да ги запорира. Други кредитори и разни чакащи пари от сините, ще бъдат съветвани да си мълчат. Проблемът ще дойде след изборите. Щрабаг веднага ще прекрати договора за спонсорство. Боко няма да може да притиска фирми и фирмички да даряват, възможно е Божков и той да си потърси парите, Хубчев, НАП, разни футболни агенти, забавени заплати. Наско май си купи фабрика на осми септември. По-старите фенове знаят това какво означава.
7
4
 
20
 
! Отговори
ЧМ преди 3 години
Довиждане,Б група ви зове 26 кратни шампиони!
6
3
 
25
 
! Отговори
Браво Моряци ! преди 3 години
Моряци, поздравления !
5
2
 
20
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Това не е новина, те от лецки толкова си могат. Ще се борят за оцеляване. А феновете ако искат да продължат да си се бият, имат какво да делят, но не е за казване. Противно е някак си само да демонстрираш самочувствие до небето и да няма никакво покритие.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат спасение удариха дъното!Поне да спрат да се бият помежду си олиго..френите,защото няма кво да делят!
3
5
 
29
 
! Отговори
хахах преди 3 години
тия от подуене, другия сезон май ще ритат на поляната. Натам отиват нещата. Сините балъци в Б група. хаххаххахха
2
6
 
31
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Браво , МОРЯЦИ !
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски в момента е пародия,по добре да се мислят някакви други варианти,Така ще оберат всички негативи който съществуват.