Стоичков: Простих на Марадона, всички сме виновни за пропадането му

Ще запомня Диего с това, което беше на терена, заяви легендата
27 ное 2020 09:14, Веселин Коларов
28
Стоичков: Простих на Марадона, всички сме виновни за пропадането му
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол и Барселона - Христо Стоичков, заяви че е простил на Диего Марадона. Той се обиди на починалия преди дни аржентинец, след като не уважи грандиозното шоу по случай 50-годишния му юбилей.

"Ще запомня Диего с това, което беше на терена. Извън терена всичко е много лично. Възхищавал съм му се на играта, на головете, още от Мексико 86, когато бях на 20. Първият ми спомен от него е от Барселона. Мингея беше мениджър и на двама ни. Нашето приятелство не се купува, то се доказва във времето. И двамата сме грешили, но сме намирали общ език. Последният път, когато трябваше да дойде в София на бенефиса не дойде. Впоследствие разбрах причината от него, което възприемам като най-чистата истина. Болката ще ми остане, но след нашия разговор му простих. Видях сълзите в очите му. Усетих болката му", каза Стоичков пред Нова телевизия.
 
"Няма да забравя какви жестове е правил за семейството ми. Покани ги в дома си в Севиля. За мен Диего ще остане в паметта като човек, който се е борил за правдата. В последните години той не беше познатия на всички ни Диего. Той се затвори, почти нямаше приятели. Ние всички сме виновни. Не успяхме да го предпазим от лошите неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марадона му бил обещал, а да ви идва на ума, че може в последния момент да се е случило нещо непредвидено и заради това да не е могъл да дойде? А и извинявайте, щом са били такива големи приятели, каквито ги описва Ицо, не би ли следвало да не се сърдиш на приятел? За това сте приятели, да се подкрепяте, не да се карате.Все едно, вече няма значение...Обаче е глупаво от страна на Ицо сега да го коментира това. Да не е Бог, че да му прощава?
12
0
 
1
 
! Отговори
334 преди 3 години
Грандоман!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо да идва?Никой не е длъжен на Стоичков.Единствения човек с два бенефиса.Меркантил.Няма човек да е обиждал България повече от тоя Стоичков.
10
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марадона не обичаше фалша и лицемерието затова и не дойде на т нар бенефис на Стоичков.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоичков не се взимай за бог чак до си му простил и греховете ти кой си че ще простиш можеше ти да попаднеш на негово място теб да ожалят по най ти как щеше да се чувстваш не говори големи приказки никой не е по голям от някой друг
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият свят боготвори Марадона,но един български *** Ицо Стоичков говори за пропадане.***,Марадона ще го помнят до края света щото беше най великия без компромиси в играта.Стоичков е едно бг мрънкало и типичния завистлив смешен човек.Цял да прощава на великия Дон Диего.А махай се ,ти си никой,безроднико!
7
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Марадона не беше се накокаинчил през 1994-та та да бием Аржентина, Стоичков никога нямаше да стане 4-ти в света и нямаше да вземе златна топка.
6
3
 
17
 
! Отговори
Модерният ляв преди 3 години
обича да дрънка глупости, а медиите обичат да му публикуват глупостите
5
4
 
21
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Едно е да си ВЕЛИК футболист, друго е да си умен човек, да овладееш живота си. Да овладееш многото пари и славата. Нека припомня, че Ицо се беше отказал по едно време от Българско. После му стана ясно, че Българско е над всичко, над пари и слава. Над семейство и футбол. Без Аржентина и Българско няма Марадона, няма Стоичков. Цяла Аржентина плаче за Вълшебника с топката. Скърби със сърцето си и с душата си Аржентина.
4
3
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Тоя доктор на науките не мога да го гледам спокойно. Голям като футболист и пр..о..ст като *** до гроб. Любимец на 80-те % от нашенци.
3
12
 
15
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Ако се е борил за правдата както казва Камата , тогава защо вкарва голове с ръце?
2
9
 
9
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
Коя е тази Кама ? Може и да е бил приятел с Марадона, но изобщо не може да говори ! Между впрочем, колко ации на ЦСКА има, а и на кое от двете ЦСКА-та ? Дали знае колко пари е загубил, когато ги е купувал ?
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кама ,може би си прав.Но може би.