Четирима бразилски футболисти загинаха в самолетна катастрофа

С тях е бил и президентът на клуб "Палмас"
24 яну 2021 19:30, Нели Христова
4
Четирима бразилски футболисти загинаха в самолетна катастрофа
Снимка: Twitter

Четирима играчи и президентът на бразилския четвъртодивизионен "Палмас" загинаха при самолетна катастрофа. Починал е и пилотът, пише infobae.com, в туитър се появи видео от трагедията.

Лукас Пракседес, Гилермо Ноа, Рануле и Маркус Молинари са играчите, които са били в самолета, за да бъдат откарани за мач срещу "Вила Нова". С тях се е качил и собственикът на клуба Лукас Мейра.

По предварителни данни самолетът е загубил контакт с контролната кула в 8:15 часа местно време само няколко минути след излитането от Палмас.

„Palmas Futebol e Regatas съобщава, че около 8:15 сутринта в неделя се случи самолетна катастрофа, в която бе президентът на клуба Лукас Мейра, когато той е излитал за Гояния, за мача между Вила Нова и Палмас в понеделник. Самолетът, който бе управляван от пилота Вагнер, излетя и се разби в края на пистата на летище Токантинс. В него бяха футболистите Лукас Пракседес, Гилерме Ное, Рануле и Маркус Молинари. Със съжаление ви съобщаваме, че няма оцелели", обявиха от клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да ги прости!
3
1
 
3
 
! Отговори
Йо преди 3 години
Ти пък чакаш някой да те занимава с нещо ли?
2
9
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
да бе, съгласен съм трагедия е...ама някак си да ни занимавата с четвъртодивизионен отбор от другия край на света... тва е все едно да занимаваме швейцарците новини за Светкавица - Аврен.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трагедия!