Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство

Той фалшифицирал подписа му на медицински документи
Обновена: 24 яну 2021 20:32 | 24 яну 2021 20:15, Нели Христова
25
Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство
Снимка: БГНЕС

Личният лекар на Диего Марадона - Леополдо Луке, е фалшифицирал подписа му на ключови медицински документи, разкри разследването на внезапната смърт на аржентинеца. Легендата на световния футбол си отиде на 60-годишна възраст в края на ноември, след като получи внезапен инфаркт в дома си в Тигре.

В последствие се появиха обвинения, че Луке не е предложил на Марадона адекватна медицинска помощ и може да носи вина за смъртта му, макар лекарят категорично да отрече това и да заяви, че Дон Диего не е следвал съветите му. Аржентински съд е разкрил, че Луке е фалшифицирал подписа на Марадона, за да добие достъп до медицинското досие на аржентинеца.

"Трите документа бяха намерени на едно място, беше съвсем очевидно и елементарно направено. Мнението на експертите само потвърди подозрението за фалшификация, което ние имахме", се казва в доклада на прокурора.

След това откритие от прокуратурата са започнали разследване за непредумишлено убийство срещу Луке, като предстои да стане ясно дали той ще понесе някакво наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търсят под вола теле - целият свят знаеше за "здравословния" Му начин на живот. Поклон до земи все пак за гения Му, въпреки многото Му пороци.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали имат образец на подписа на Марадона, като е бил пиян и надрусан? Да не излезе, че ги е подписал. А и как ще го лекува без достъп до досието му?Иначе, велик футболист със слаба психика.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и лекарят на Джако беше разследван,ама какво от това.
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да попитам в тоя сайт само милиционери и пенсионери ли го четат?
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да Марадона, наркомана и ***, щеше да е вечен.. колкото и оня пeдофил Майкъл Джексън... Лекарите са им виновни. Специално Марадона не се знаеше как е жив след толкова много кока и какво ли не. Добре, че е нашия некадърен подкупен съдя да го направи известен.
13
1
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
малко право за журналисти: Непредумишлено не значи непредпазливо. Непредпазливо престъпление има когато деецът не иска или не допуска резултата. Непредумишлено означава при липса на предварителен умисъл, т.е. пак деецът иска или допуска резултата. При предварителния умисъл деецът иска резултата и взема решение да извърши престъплението предварително при хладнокръвно обмисляне и планиране как да се случи това.
12
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марадона беше велик и нямаше друг като него.Наркоман казвате е бил,мошеник и престъпник.Този човек е давал четвърт милион лева всеки месец за да помага на бедни хора изпаднали в затруднение.Не само от Аржентина ,но и от цял свят.А вие ако дадете само 10 лева и то веднъж сигурно няма да можете да спите от мъка заради загубените пари.Толкова сте алчни и проклети.И като като е употребявал наркотици ?От вашите ли е вземал,не ви ги е платил ли?
11
3
 
10
 
! Отговори
Тик-так преди 3 години
Там докторите поне не ги бият - само ги разследват...Наркоманите са безсмъртни, знаете, нали?
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименОт дрогата ли беше спасен? Тя върви с червената петолъчка
9
5
 
5
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Обаче Шумахер пък, ще го поддържат максимално дълго.За лекарите му, той е машина за пари ...
8
0
 
12
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
В крайна сметка не става ясно, защо лекарят е фалшифицирал толкова документи. За какво му е било медицинското досие на Марадона ? Пък и той му е бил личния лекар. Каква зла умисъл е преследвал, каква е целта ?
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на Душата му!Медиите не обичат да споменават обаче, че Марадона живееше втори живот,защото бе спасен преди повече от 20 години от не кой да е, а от кубинските лекари. Тогава когато кацна в Куба, той бе толкова зле,че не можеше дори да ходи. В Куба бе спасен не само от квалифициранителекари, а от истинската любов на хората, която нямаше да намери в нитоедна клиника на САЩ или Европа.
6
9
 
4
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До Анонимен 2: Е ти, като си честен трезвеник, спестовен и прогресивен /обратното на Марадона, нали/, какво точно, аджеба, тука търсиш!? Крилца ли имаш или рогца!?!
5
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здрав, прав човек - така внезапно си отиде. Докторът ще да е виновен - кой друг?
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фсички пушат наркоман!!!!!безработници многу има!!!!епитит???и холерия ште има !!!!!
3
6
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И КАКВО КАТО СИ Я ТУРИЛА ТАЯ СНИМКА ОТ ДЕТСТВОТО МУ!!!МАРАДОНА ПРЕЗ 2020-ТА МЯЗАШЕ НА 85 ГОДИШЕН СТАРЕЦ!------------И СТОИЧКОВ МЯЗА НА 75 ГОДИШЕН ,А Е НА 54 И НАДАЛИ МУ ОСТАВАТ И ОЩЕ 10 ГОДИНИ ЖИВОТ -----------ПРИ КРАКОТОПКОВЦИТЕ АКТИВНИТЕ ГОДИНИ СПОРТ СЪСТАРЯВАТ 2 ПЪТИ ПО-БЪРЗО
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
марадона е измамник, вкарващ голове с ръце, след което се превръща в наркоман, алкохолик, прахосник, ***, даващ лош пример на милиони, лош човек, чревоугодник, разгулник, без какъвто и да е принос за прогреса на населението в морален, социален или финансов аспект!
1
3
 
16
 
! Отговори
Обонго преди 3 години
Да знай всеки дофтор да не лекува наркоман