Руски консорциум най-вероятно ще спасява "Левски"

Футболисти, треньори и служители не са взимали пари от началото на годината
4 май 2021 19:58, Анисия Иванова
42
Руски консорциум най-вероятно ще спасява "Левски"
Снимка: БГНЕС

Руски консорциум най-вероятно ще налива пари в "Левски". Мощната фирма е същата, която чрез Благой Георгиев искаше да закупи „Вардар“ (Скопие) преди година. Сега бившият национал е направил връзката между клуба и спонсорите. Именно това е големият инвеститор, за който собственикът на „Левски“ Наско Сираков призна в навечерието на Великден.

Според някои информации от македонската преса консорциумът е от Чечня, но потвърждение за това все още няма. За участие на хора от републиката би спомогнал фактът, че Георгиев игра в местния „Терек“ (Грозни). Там той бе любимец лично на Рамзан Кадиров, който го засипваше с дарове.

Кой точно е консорциумът, доведен от бившия национал на „Герена“, трябва да се разбере в близките дни. Очаква се и реакцията на феновете след официалното му обявяване от страна на Сираков, пише "България Днес“.

Според нея ще се реши и дали ще бъде подписан контракт с инвеститорите, въпреки че „Левски“ изпитва належаща нужда от средства.

През тази седмица по всяка вероятност ще бъде обявен и още един спонсорски договор. Според информации от „сините“ среди вариантите за него са два - или отново става дума за руска компания, или е такава насочена към „Левски“ от бившия собственик на клуба Спас Русев.

Още с постъпването на първите пари в касата ще започнат належащите плащания на „Герена“. Футболистите, треньорите и служителите не са взимали пари от началото на годината, има и дългове към бивши играчи, както и към клубове.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
88 преди 2 години
Да Да , ама ....
29
1
 
2
 
! Отговори
Gancho преди 2 години
Хайде...кога отваря перачницата на мангизи?
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Морал и спорт... Тоя първо е воювал срещу федералните власти на страната на баща си, после отишъл на тяхна страна. И от тоя Левски чака пари...
27
2
 
4
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Томас Лафчис ....Майкъл Чорни.....дълбоки и стари следи водят към ,,матушката''. И то само за някакво махленско тимче от София.Правете си сметка за какво говорим при партиите и държавните ни институции.От тези оттърване нема.
26
5
 
1
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 2 години
Айде сега някой американофил да обяснява как така консорциум от бедната и пропаднала Русия, където минималната работна заплата е 2 пъти по-ниска от тази в България, ще спонсорира Левски? Къде са богатите западняци, къде са Дънди Прешъс Металс, къде са Алстом, Алкател и т.н.?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вероятно, най-вероятно, по-вероятно. Калко да е вероятно?
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До sofetoНяма спасение от руските такива, защото руснаци спасяват изпадналата билгарска футболна легенда. Руснаци подават ръка и спасяват отбора на Виликия Гунди.Поради каква причина не идва помощ от твоите съюзници от ес или нато? Къде е прословутата и често прокламирана атлантическа солидарност? Къде е СополонПаси да доведе богатите атлантици? Май България е нужна на пиндостанските атлантици само за плацдарм, доене и рекет?
23
2
 
11
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 2 години
Е те милиционерите са си от БКП и КПСС
22
4
 
24
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
В БГ няма спасение от руските "***"!
21
3
 
21
 
! Отговори
Апостола преди 2 години
Закривай
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия софийски мислители така и не се отскубнаха от руската държава - мафия.По-добре да са в б група отколкото да са с петното на връзки с мафията.Толкова ли нищо не научиха от случая с Батков?!!
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пращайте Тити да чака спонсорите на летището.Лани нали така чакаше зеления хайвер от Дубай.
18
0
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Яде пак шпионски скандал!
17
0
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РУСКИ КОНСОРЦИУМ ЕФБЕТ :DЗДРАВЕЙ БОЖКОВ :D--------------------------------БОЖКОВ ПРЕДУПРЕЖДАВА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ БОРИСОВ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА КЛУБА!
16
1
 
13
 
! Отговори
... преди 2 години
"Руски консорциум"...нищо друго не се очаква освен провал и неустойки...
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО ЛЕВСКИ ДОЛУ ЦСКА И БСП
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо изобщо някой трябва да спасява едни некадърници?Или играеш с хъс и сърце или се размотаваш и чакаш пари.Това да не е от вчера - вече 20 години са болния човек и трябва непрекъснато да бъдат спасявани.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия официално ни включиха в списъка на неприятелските държави.. Това изключва всякакви инвестиции у нас, тъй че тази клюка за Левски е напълно невъзможна
12
1
 
14
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
Е сега вече наистина станахме "*** татари", защото в Грозни не са руснаци.
11
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11Самият факт ,че правителството в Москва има власт да се меси в частните интереси на редовите граждани на Русия,е достатъчен за да изгоним и останалата част от шпионското гнездо в София ,наричано посолство!