0:0 завърщи мача между Царско село и Ботев Пловдив

"Царете" са втори с 36 точки
13 май 2021 19:49, Нели Христова
26
0:0 завърщи мача между Царско село и Ботев Пловдив
Снимка: БГНЕС

Царско село и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в двубой от поредния кръг на плейофите в efbet Лига, пишат от Gol.bg.

Така "царете" са втори в карето с актив от 36 точки, изоставайки на пет пункта от лидера Черно море. Ботев Пловдив е на дъното с 25 точки, на цели девет от третия Левски.

В днешния мач Царско село имаше осезаемо предимство, но домакините направиха куп пропуски. Момчетата на Тони Здравков имаха 15 голови възможности, но цели десет пъти стреляха неточно.

"Канарчетата" отстъпваха почти по всички показатели, завършвайки срещата само с два точни удара и 41% владеене на топката. Пловдивчани са отбелязали само един гол в последните шест мача. Ботев е спечелил 8 точки в 15 мача като гост през сезона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
12664 преди 2 години
До 12664Съжалявам, И с ударение се е превърнало в каша :(
5
0
 
1
 
! Отговори
12664 преди 2 години
До House M.D.Цитат: На език какъв в заглавието словоредът е?....Виж сега, тя, Нелито, се е концентрирала силно върху изписването на мачА, вместо мачЪТ и, както се вижда, получило ѝ се е добре, така че откъде сили за повече; не ѝ тъсри махна. :D :D :D
4
0
 
0
 
! Отговори
Ха! преди 2 години
Вие, изобщо четете ли, какво и как пишете?И от така написаното излиза, че съм гледал друг мач! Ако искате го изгледайте на запис и тогава коментирайте, защото тази новина, май че сте я публикували, след като една жена ви е казала!
3
0
 
0
 
! Отговори
крум преди 2 години
Коментара на диема спорт на срещата Левски -Черно море беше дискриминационнен и манипулативен. Спасов като карабата излъга в ефир че играч на Черно море е ударил *** в главата . Жалко за варненци но говедата са си *** .
2
0
 
0
 
! Отговори
надежда преди 2 години
Футбола в България се завръща след изгонването на посмесището министър на спорта БГ крал прасчо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казвал съм го и ще повторя: това не са царе! След като е Царско село, значи са царски селяни. Между царе и селяни разликата е доста голяма.