Кристиан Ериксен е в болница, в стабилно състояние е!

След минути вземат решение дали мачът ще продължи
Обновена: 12 юни 2021 20:51 | 12 юни 2021 20:35, Александър Попов
69
Кристиан Ериксен е в болница, в стабилно състояние е!
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Дания Кристиан Ериксен е в болница и в стабилно състояние, съобщиха от УЕФА.

Кристиан Ериксен е трансфериран в болница и е в стабилно състояние, съобщи УЕФА. Минути преди това бе разпространена снимка, на която се вижда, че Ериксен е в съзнание и с кислородна маска на лицето, докато го изнасят от терена на носилка.

Още по темата


От УЕФА допълват, че в момента се провежда кризисна среща между представители на футболната централа и двата отбора, като допълнителна информация ще бъде дадена в 20:45 часа българско време. За момента не е ясно дали мачът ще бъде доигран.

Полузащитникът на Дания Кристиан Ериксен изпадна в безсъзнание по време на мача Дания - Финландия от Евро 2020, който се играе в Копенхаген. Той падна сам на тревата без съприкосновение с друг футболист в 43-та минута на двубоя.

Всичко за Евро 2020 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
Живеещ в Дания преди 2 години
Лисицата като не стигнала гроздето и казала, че е зелено!
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до живеещ в Дания 51 - Айде спри се малко. *** запалянковци има навсякъде. Нали помниш нашите с маймунските звуци, зиг хайл и прочие? Или да приравняваш българите с Митьо Очите и други знайни и незнайни мутри и серийни изнасилвачи.
47
3
 
4
 
! Отговори
до живеещ в Дания преди 2 години
И къде им беше морала когато освиркваха бурно химна на финландците преди мача?А къде им беше пак морала, когато снимаха в близък план сълзите на жена му докато стои до безжизненото му тяло? Заблудени овце, все чуждото е много хубаво, все родното не е хубаво. Черногледи намръщени човечета.
46
0
 
2
 
! Отговори
Ваня преди 2 години
Това са хора на ЧЕСТТА!
45
2
 
8
 
! Отговори
mn преди 2 години
Ясно е, че някои от коментарите са тролски относно ваксините, но все пак това си е сериозен въпрос, след като се доказаха тромбози, а в Израел, които са с най-голям процент ваксинирани с половин уста признаха за увеличен брой мини-инфаркти при млади хора, нещо съвсем подобно на това, което се случи снощи. Дано не е вярно, защото при такива натоварвания доста спортисти биха били застрашени.
44
1
 
5
 
! Отговори
Допинга преди 2 години
какво ли не прави, ще започнат да умират на терена. Няма ли кой да ги проверява?
43
4
 
7
 
! Отговори
Живеещ в Дания преди 2 години
Никога няма да ги стигнем скандинавците. Те са с друг морал.
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОНЕМЯХ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ- КОЛЕГИТЕ МУ РЕАГИРАХА МОМЕНТАЛНО АДЕКВАТНО, КАТО ЗАПАЗИХА ЧОВЕШКОТО МУ ДОСТОЙНСТВО, ПУБЛИКАТА НЕ ГЪКНА И ЗАПАЗИ ТИШИНА ЗА ДА ПОМОГНИ ДА СЕ ОВЛАДЕЕ СИТУАЦИЯТА- ВИДЯХ ЧОВЕШКА СОЛИДАРНОСТ- ТОВА МИ ВЪРНА ВЯРАТА, ЧЕ И НИЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ДЪРЖИМ ПО ТОЯ НАЧИН- МОЛЯ ПОВТАРЯЙТЕ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ТОЧНО ТИЯ МОМЕНТИ С ЧОВЕШКАТА СЪПРИЧАСТНОСТ НА ВСИЧКИ НА СТАДИОНА.
41
6
 
5
 
! Отговори
Додо преди 2 години
С тези симптоми, много вероятно да е бил "ваксиниран" с не-ваксината на Бил Гейтс. Дано си има късмет да се оправи момчето!
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не човек, а желязо", просъскал доктор ковидист.Тихо ваксинираният казал "не, футболист".П.П. Перефразиран Веселин Андреев...
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекалили са малко с допинга аверчетата. Пък иначе винаги можеш да го пишеш коронавирус!
38
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо случайно. Душата си избира живота и всичко което да й се случи на земята. Не му е дошло времето.Душата напуска тялото,но се връща защото й казват че още не си е свършила работата. Не от Лекарите зависи а от духовния свят. Всичко се движи оттам.За материалните и неосъзнати хора да знаят че имат много животи на земята за да учат уроци и изплащат грешки.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До паралелната вселенаистинският мъж си държи ракията в пластмасова бутилка от минерална вода.
36
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-злобни и жалки същества от вас коментиращите няма. Лекарските екипи на двата отбора, реанимационен екип се борят, а жена му едвам се държеше на краката си. Цял стадион прояви уважение, но злобника дето съществува за кутията цигари, двулитровката ракия само да мрънка и да драска коментари в промишлено число по новинарските сайтове само това чакаше.
35
2
 
4
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Хвали ги! Повечето там са наши, но им плащат и уважават. Такива *** като теб ще го лекува кой е останал, плащат му 600лв. и го бият. Мислиш ли, че ще му пука как те лекува, когато си такъв скот
34
7
 
16
 
! Отговори
Полу-мъртъв преди 2 години
И лекарите, и зъболекарите им са шест. Капитализъм раиииш. От умрели правят живи, докато в България и жив да си могат да те уморят за рекордно кратък срок без роднините ти да могат да се жалват.
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на докторите!
32
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи хиени сте! Какви ваксини, какви бръмбари са ви в главата
31
14
 
4
 
! Отговори
Болница Лозенец преди 2 години
Вкарайте го при нас - има един негов братовчед от ЮАР, който чака за бъбрек
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
33 тогава нямаше мемета, а ти си много малък и ***. Станал си единствено от килима. Лигльо.