Швейцария надви Турция с 3:1

Съседката ни напуска Евро 2020 без да е спечелила точка
20 юни 2021 21:36, Нели Христова
35
Швейцария надви Турция с 3:1
Снимка: БГНЕС

Швейцария победи с 3:1 Турция на Олимпийския стадион в Баку в мач, украсен от прекрасни голове. Харис Сеферович (6) и Джердан Шакири (26) дадоха хубав аванс на “кръстоносците", преди в 62-та минута Ирфан Кахвечи да намали за турците. В крайна сметка в 68-та минута Шакири вкара трети гол след третата асистенция на Стивън Цубер в мача и подпечата трите точки на тима си.

Те обаче не бяха достатъчни за второто място на тима в крайното класиране на Група А. Швейцария събра 4 точки след трите си мача в групата, колкото има и вторият Уелс, загубил с 0:1 от Италия. “Драконите” обаче има по-добра голова разлика 3:2 срещу 4:5 и така швейцарците ще трябва да изчакат развоя на останалите групи, за да разберат дали ще играят на осминафиналите. Както е известно, 4-те най-добри трети отбори от шестте групи продължават в следващата фаза, а шансовете на тима на Владимир Петкович са изключително големи.

Турция напуска Евро 2020 без спечелена точка и с голова разлика 1:8

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
До Както винаги -*** и ти да се обадиш ! Турския футбол е на много по-високо ниво от Ганювския !
27
0
 
0
 
! Отговори
Георгиос Папапулос преди 2 години
До Генерал СтолетовЗнам те ти работиш в една кравеферма близо до Солун !
26
0
 
0
 
! Отговори
Неудобната Истина преди 2 години
До Генерал СтолетовГаню и да си *** не е лесно! Защо "богатия" българин отива в Одрин и си купува евтини турски прахове ! Бусчетата са пълни с "богати" българи които като луди купуват турските стоки за бита !!!!Богатия българин чака опашки за гръцкото море, а багажника е пълен с кренвирши и лютеница !
25
0
 
1
 
! Отговори
глобохомо преди 2 години
То пък едни швейцарци в отбора на Швейцария, ум да ти зайде. Трима албанци, двама босненци, сърбин, чилиец, камерунец, черен французин, испанец, турчин и т.н. Футболът вече не е битка между нациите, а е битка в това кой ще натурализира или интегрира повече *** и други такива.
24
0
 
10
 
! Отговори
Да преди 2 години
Просто т.н. швейцарци бяха по- добри и този резултат, беше най-малкото с което турците се отърваха.
23
12
 
11
 
! Отговори
Генерал Столетов преди 2 години
Вчера се върнах от Гърция.Само българи бяхме в едно заведение и питам бармана-абе турци идват ли на тук туризъм?Той се изсмя и каза-нямат пари за тук,скъпо им е.Толкова за великата турска икономика.В Одрин ако не са българите да им направят алъш-вериш ще умрат от глад.Ама по вестниците всичките турци станали швейцарци хахахах
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция е брашнения чувал на Европата.
21
7
 
9
 
! Отговори
Мюмюн преди 2 години
Каквато държавата-такъв и спорта.Пак на драха ,кой ни хвани ни дере сички ни се изредиха.
20
14
 
12
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Икономика-нула,армия-нула,корупция-колкото щеш,туризма и тази година замина на кино,даже и някога любимите братушки отвьрнаха грьб и напират за Турция,народа мизерства ли мизерства ,ама на кого му пука?!?! Важното е,че на сьседа му е лошо!Повод за гуньовците поне една седмица да сьрбят евтината нелегално варената домашна...Еххх,гуньовци,опростяхте вий,опростяхте!
19
3
 
18
 
! Отговори
Лил преди 2 години
Тоя мач: едни гастербайтери срещу други гастербайтери. На турците само вратаря и треньора са от Турция...
18
3
 
11
 
! Отговори
Антрополог преди 2 години
Отбора на турците двойно по-скъп пък са двойно по-слаби.Или малките милионерчета си пазиха кръчетата или мениджърите са им факири...
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли някой тук от Шумен?
16
5
 
13
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Иван, За Турция съм съгласен, ама за Русия-не! Въпреки, че по голямата част и от територията на Русия е в Азия, столицата, както и болшинството от населенеито й, за разлика от Турция, са в Европа!
15
7
 
8
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Турция 2- Турция 1 - 3:1. Турция 1 отива да спинка в Анадолу, аннаааааа, Турция 2 отива на ски в Алпите, аннаааааааа...;)))
14
8
 
15
 
! Отговори
Както винаги - преди 2 години
гит бурда в анадола , футбола е голяма хапка за азиатските пришълци с голямо самочувствие, без покритие !!!
13
12
 
15
 
! Отговори
Иван, преди 2 години
голяма грешка е участието на Турция и Русия на еврофиналите, защото те не са европейски държави, ното по мислене и манталитет, нито териториално.
12
7
 
20
 
! Отговори
Футбола не е силната преди 2 години
страна на Турция, да се прибират в Анадола. и да оставят футбола на европейските народи, а те да месят баклавата, защото нощните вълчици на Путин идват, сезона започва , рубли ще валят !
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Швейцарския отбор има повече турци от швейцарци.
10
4
 
24
 
! Отговори
Турция, преди 2 години
са пълен аутсайдер, три мача - три загуби, и само един почитен гол срещу най слабия в групата. Футбола им не е техничен, а като мазните им борби - ръгане, блъскане, тикане с тяло, никаква красота и финес, защо въобще са в Евротурнирите по футбол ?
9
9
 
26
 
! Отговори
Турция преди 2 години
Иван Вазов го е написал още в "Опълченците на Шипка" - "Идат като тигри, бягат като овци". Нямаше нужда да се открива първенството с тях, само срам да берат. Всеки трябва да си знае възможностите. Истината боли.