Повечето работа не компенсира липсата на секс

Мъжете и жените, които рядко имат полови контакти, и се опитват да компенсират това с работа, само усилват стреса си
6 авг 2007 09:57,
17
Повечето работа не компенсира липсата на секс
Психолозите съветват да се отделя повече време на партньора, а не на работата. Снимка: Булфото
Мъжете и жените, които рядко имат полови контакти, и се опитват да компенсират това с работа, само усилват стреса си.

Резултати от изследване, проведено от Гьотингенския университет за списанието „Апотекен Умшау“, показват, че много германци се опитват да загърбят сексуалните си проблеми, потапяйки се в работа и участвайки в редица полезни обществени дейности.

До този извод учените, цитирани от ДВ, се стигнали след като са анкетирали около 32 хиляди души. 36% от мъжете и 35% от жените, които правят секс с партньора си не повече от един път седмично, се опитват да компенсират липсата му с работа.

Анкетираните, които въобще вече не спят с половинките си, а се отдават на работата са още повече – 45% при мъжете и 46% при жените. Участниците в анкетата, които се радват на редовен секс, напротив - не се отличават с голямо усърдие на работното място. Сред тях само 5% са се оказали работохолици.

Ръководителят на изследването Рагнар Беер подчерта, че резултатите не са обнадеждаващи. Отдавайки се на работата си тези хора се опитват да се избавят от стреса, предизвикан от липсата на регулярен сексуален живот.

Но в резултат проблемите само се задълбочават, обяснява психологът. Нещо повече много често тези хора попадат в омагьосан кръг. Те доброволно се натоварват със задължения на работното място и започват да участват в разнообразни проекти.

В резултат въобще не им остава време да разрешат тези проблеми, които са довели до крах сексуалния им живот. Затова психолозите от Гьотингенския университет съветват да се отделя повече време на партньора, а не на работата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Секса17 преди 8 години
Секса като се замести с работа се получава развита Източна Германия. Известно е, че немците са дисциплинирани работохоли. Те изпитват удоволствие от работенето. И аз така, но с обратен ефект. Всяко нещо си има + и -. Така учихме по английски, като се учихме да пошем есе. Има + и -.
16
0
 
0
 
! Отговори
Vankata преди 15 години
зАЩО ВСИЧКИ КОЙТО КОМЕНТИРАТ ТУК СА ПУЛНИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДИН ДВАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
15
0
 
0
 
! Отговори
Seksito преди 16 години
Ami kvo da vi kaja seki si e *** koga si iska a i puk me sumnqva che nqkoi si nema vr da naebe nqkoq ili neq da q naebat teq ne gi raspravqite na mene are chupkata :P)
14
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Абе секса вече не е на мода, що ме занимавате с глупости ?!
13
0
 
0
 
! Отговори
голем йебач преди 16 години
Ей ухилен, ще се хилиш ли като ти наблъскам 30 сантиметров хамбургски салам между задните ти бузки? ако се интересуваш - пиши - anadolski.******abv.bg
12
0
 
0
 
! Отговори
uhilen преди 16 години
С различни жени сам общувал, и всичките си признават...секса им оправя и главоболие и настроение. Прекрасното е че всеки знае за какво се виждаме и не си губим времето с глупости! Вярно е, намирате си по един любовник ( поне да ви е интересен) и се разтушавайте... На мъжете не мога да помогна, там ситуацията е по тежка ..по страшно от мъж(пу--а) не съм срещал. Тези нито със секс нито с бокс можеш да им помогнеш. Тук мисленето е изкривено и обикновенно имаме проблем с "селски " хитреци на дребно, които не се наслаждават от своя живот , а от несгодите на съседа.Жени радвайте се на секса и живота ... и се пазете от глупаците и простаците... - страшна напаст са ( дори и като "приятели").ohilen***yahoo.com
11
0
 
0
 
! Отговори
zoya преди 16 години
6elaya da imam pratnör
10
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 16 години
ot 5godini ne voda seks
9
0
 
0
 
! Отговори
EVGENIQ преди 16 години
az pravq seks samo m.dekemvri_30 dni non stop i avgust po sa6tiq na4in i se 4uvstvam prekrasno.taka 4e....
8
0
 
0
 
! Отговори
gggggg преди 16 години
Imd ne6to takova.Nemoga da kaja ni6to po tozi vapros ot li4en opit,za6toto ne moga da se opla4a ot lipsata na seks.Xaresva mi i gledam da pravq kolkoto se moje pove4e pati bilo to s razli4ni partniori
7
0
 
0
 
! Отговори
sexum преди 16 години
момичето с депресията - добре направи разграничение: ти любов ли търсиш или се бориш с депресията (поради липса на секс, както казваш, но по-скоро - поради липса на любов).
6
0
 
0
 
! Отговори
loverboy преди 16 години
Остави ги тия глупости за любовник,нямаш ли си човек който да ти е на сърце,другото е простотията на простолюдието с любимия е най-върховния sex,другото си е чисто изхвърляне кой кого ще скъса !!!
5
0
 
0
 
! Отговори
mmmmmmmmmmmmmmmmmm преди 16 години
i az moga da te oturva ot stresa ako si krai bs ili vn!
4
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
ела тук sssssssssssssssssssssssss аз ще те бодна където кажеш и без пари :))
3
0
 
0
 
! Отговори
ssssssssssssssssssss преди 16 години
NIAMAM SEX OT MESECI I SE4UVSTVAM NE6TATSNA.EDVAM SMOGVAM DA SE PREBORIA S DEPRESIATA I GADNOTO NASTROENIE.VSI4KI ME SUVETVAT DA SI NAMERIA LIUBOVNIK,BILA SUM HUBAVA,MLADA,UMNA,NO TAKA LI SE NAMIRA...EGATI JIVOTA...
2
0
 
0
 
! Отговори
андро преди 16 години
т'ва пък за пръв път го чувам, работата да замества секса, то едната ч***я не замества нищо, камо ли работата
1
0
 
0
 
! Отговори
SPERMINATOR преди 16 години
Затова ще ви кажа само :" КЪдето и да сте, гледайте да чукнете нешо, стига да няма последици след това. Причината да се чувствате нещастни без секс е напрежение, което трябва да бъде свалено.Иначе никога не пропускайте възможността да се изчукате с гаджето когато имате време и място.MAKE LOVE, NOT WAR !!!