Ученичка е с опасност за живота след аборт в Благоевград

Все още не се знае дали абортът е бил криминален
6 фев 2011 11:40,
116
Ученичка е с опасност за живота след аборт в Благоевград
Снимка: Булфото

Ученичка е постъпила в благоевградската болница с опасност за живота след прекъсване на бременност.

Това съобщи директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Красимир Михайлов, предаде Фокус.

Момичето е прието в петък, след като само е потърсило медицинска помощ. Настанено е в реанимация с опасност за живота.

Д-р Михайлов обясни, че най-вероятната причина за влошеното здраве е аборт или помятане. Все още не може да се каже обаче дали абортът е криминален, къде е извършен и какъв е бил стадият на бременността.

„В момента момичето се намира все още в реанимация, постъпило е в тежко общо състояние и тежка инфекция, която е обработена”, обясни Михайлов.

Засега състоянието на момичето е стабилно, „но все пак нищо не може да се каже категорично”, заяви лекарят и допълни, че най-вероятно бременността е прекъсната преди седем-осем дни.

Д-р Михайлов бе категоричен, че тепърва ще се изяснява дали абортът е бил криминален.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Г. преди 13 години
В България хората масово са непросветени и безотговорни по отношение на секса, и това съвсем не се отнася само за тинейджърите и младите хора! Кажете ми, как една 45 годишна жена с три аборта зад гърба си, или мъж на същата възраст, който прави пет деца на жена си, защото не може да "пази" и не иска да слага гумата да се очаква,че ще се погрижат за сексуалната култура на децата си? Примерът на родителите е много важно нещо.
112
1
 
6
 
! Отговори
U. преди 13 години
А като жените са ***, вие какво правите с тях? Момичето само ли се е забременило, нали и трябва някакъв такъв като тебе, дето много знае? Ама за него нищо... той е супер... На някои от вас наистина трябва да ви дойде такова нещо до главата, чак тогава ще се осъзнате какви глупости говорите.
111
4
 
1
 
! Отговори
Дошо преди 13 години
Ми да е мислила тая бичкия преди да се *** без презерватив.Така и се пада!Истината е, че *** в Бг станаха не 90% от жените ами 99%.Както се пееше в една песен на 13 са във форма а на 20 стари баби.праскат се наляво надясно и се мислят за голяма работа, ама после стават сервитьорки или чистачки.Ахахаха денс ***!
110
1
 
11
 
! Отговори
Marti преди 13 години
Как може така да нападате момичето? Била к**** моля ти се. Къде са родителите да и покажат кое е редно? Абортирала била. Много ми е интересно ако това се случи във вашите семейства как ще мислите тогава? То отстрани винаги е лесно. И нито една дума за момчето.... тук ясно си личи лицемерието.. Щото той е пич, че правил секс, но момичето е тази с разбития живот, тази, която плюете. По-добре аборт отколкото още едно дете в дом за сираци.
109
0
 
3
 
! Отговори
ааа , манго преди 13 години
теб със свинска мас ли те *** бе ***
108
4
 
1
 
! Отговори
as преди 13 години
ako nesa tursite ot vas nisto ne stava pedalceta dago duhas
107
3
 
3
 
! Отговори
пич преди 13 години
до 108да беше платил осигуровките на ихтиманската ***. правилно не са й пратили линейка!
106
2
 
1
 
! Отговори
dancho82 преди 13 години
abe galtaite be!!Stiga ve4e s tiq u4eni4ki i zabremenqvaniq!!
105
3
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
Върнаха родилка с контракции, нямала осигуровки коментари/146 февруари 2011, 19:50Ихтиман, Българияизпрати на приятел Никой не е осигурил линейка, наложило се да ходи пеша при минусови температури Лекари от Ихтиман отказаха да приемат родилка, с контракциии, защото нямала осигуровки. Часове по-късно жената родила в дома си, а бебето й починало. Я Жельо Желев и Петър Стоянов да се изкажат по въпроса, дали Държавна сигирнокст не е виновна тука ?
104
1
 
4
 
! Отговори
Levi's преди 13 години
Чак пък "...секса е хубав, когато е безопасен". Да вземеш да напишеш и една книжка с остроумия.Тия шмъркалки не могат да износят и родят едно бебе иначе да лапат всички могат. Не професионално, но те си мислят, че е задоволително.Реалността в сивата ни държава е такава, че докато медията командва няма да има нормално развиващо се общество.Къде е българския дух. Всичко започва от тази примиреност.
103
8
 
5
 
! Отговори
Киро пора преди 13 години
103- турците на русенско варено ..... НО за *** и дума лоша да нечувам в най лошите години това малцинство дава най много матерял-деца работници и войници на майка България
102
3
 
7
 
! Отговори
972 преди 13 години
MOMI4ETA ,VNIMAVAITE S KOGO SI LJGATE.NE SE DAVAITE BEZ KONDOM.PROSTACI S MERACI MNOGO.A POSLE MOJE DA VI KOSTVA JIVOTA ILI BEZDETSTVO.SEKSA E HUBAV,KOGATO E BEZOPASEN.
101
2
 
4
 
! Отговори
до Киро пора преди 13 години
За простотията няма почивен ден,но за ти си дай...намери си по приятно занимание.
100
2
 
8
 
! Отговори
менгеме преди 13 години
Турците и *** много оскотяха трябва радикално решение.
99
8
 
3
 
! Отговори
Киро пора преди 13 години
99 ох напляскай ме с лопатата бейби удряй колкото можеш по силно дай дай дай ох ух ааааааааааааааааааааааааааааах яех офффф супер си
98
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
LE-LE, TUK SE VMIRISA NA POR....
97
0
 
4
 
! Отговори
да пора преди 13 години
ОЛИГОФРЕНКИ се пише...хаха ти да не си от Факултето....
96
2
 
3
 
! Отговори
от 94 преди 13 години
до Киро пора...Изказвай..със З се пише...Учи,чети,обща култура а имаш...после ИЗКАЗВАЙ мнение.
95
5
 
4
 
! Отговори
Киро пора преди 13 години
97 - бравооще малко и ще ме възбудиш
94
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Oligofrenka moje da kazvash na maika ti, sestra ti baba ti ako ima vuobshte nqkoq jena pokrai teb, zashtoto osven che pokazvash absoliutno neuvajenie kum jenite si i ama izkliuchitelno prost chovek. Napravo si jaluk