Порното потиска самочувствието на дамите

Все по-често нежният пол прибягва до пластични операции
24 авг 2011 17:10,
69
Порното потиска самочувствието на дамите
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През последните години пластичните операции на женските полови органи са се увеличи близо пет пъти, съобщи Independent.

Най-често пациентките искат намаляване на срамните устни (лабиопластика), без да има медицински причини за това. Според специалистите явлението се дължи на влиянието на порното и еротичната фотография.

Първоначалното проучване сред 33 жени, желаещи да си направят лабиопластика, показало, че почти всички имали съвсем нормални гениталии. Само при три от тях се наблюдавала асиметрия. Все пак 40% от жените искали да си направят операцията, за да подобрят външния вид.

Ръководителят на изследването Сара Крейгтън отбелязва, че много от жените днес са под въздействието на рекламата и идеалните образи на женското тяло.

Що се отнася до асиметрията, понякога с времето тя се коригира. Освен това редица изследвания показват, че този вид операция понижава чувствителността, което оказва влияние на половия живот. На повърхността на срамните устни има рецептори, които при хирургическо вмешателство се отстраняват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
15
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Като ролята на жената не е в чукането, защо тогава се ГРИМИРАТЕ, ФРИЗИРАТЕ, ЛАКИРАТЕ, ГЛАДУВАТЕ, ТЪПЧИТЕ СЪС СИЛИКОН И СИ ЗАВИЖДАТЕ ЗА МЪЖЕТЕ НА ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ ???
64
0
 
16
 
! Отговори
До 11 аманда преди 12 години
Що бе душко слагаш всички мъже под един знаменател?!?Теб като не те клатят качествено,всички ли са ти криви?Пробвай да счупиш още една-две пшки и и тогава коментирай.Ама гледай този път да са качествени тъпкачите :-)).А и друго има - ако си някое дърво в леглото, къв кеф да ти достави човек.Май ти си доста комплексирания човек тук.А иначе по темата - естествените са си най-хубави,що да си пълнят дудите със силикони,да ги режат и т.н простотии.
63
1
 
19
 
! Отговори
До 46 преди 12 години
*** се прегледай! Щом ти трябва порно значи хич те няма, мой човек! Жената е създадена така, че порното я отвращава, не я възбужда. Това е нормално, природа е , нейната роля в природата е друга, а не чукането. Научи се първо да пишеш правилно, може би ако беше чел повече и не беше мислил само с оная си работа щеше да мислиш по друг начин.
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ei 58, draznish mn ve stara i se pravish na oborotna. Zletachka si. Sigurno ne znaesh kakvo e qko sex do gusha mi doide ot raztropani zadrastenqci.
61
0
 
24
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
хехе, подтискало самочувствието на жените? а кво да кажат мъжете като гледат ония ми ти негрища с 40 сантиметрови питони ? :)
60
11
 
22
 
! Отговори
gringo преди 12 години
когато господ създал мъжа и жената на мъжа паставил *** и се зачудил какво да направи на жената .на помощ му се притекли животните.Птицата се засилила и клъвнала жената между краката..станала дупка и потекла кръв.Скочила *** и седнала на дупката да я запуши испре кръвта но ,като тръгнала да става била залепнала и част от козината и останала там.Видяла това рибата решила и тя да се немеси заплувала и бързо се вмъкнала в дупката.Идо сега не се знае *** на риба ли мирише или обратното.
59
1
 
16
 
! Отговори
Виктор преди 12 години
Thunbs Up за "дива фригидна ***"
58
0
 
15
 
! Отговори
Viktor преди 12 години
Бах те о позитивния .Някъв смисъл от тоя пост или просто дай да сядеме некой?
57
7
 
29
 
! Отговори
аз преди 12 години
О,забравих.На 46 съм и изглеждам доста добре,мъжът ми е няколко години по-млад от мен,предишният ми приятел беше 11 години по-млад,по-предишният пък 14 години по-стар.Не това е важно в една връзка-кой колко е "овехтял".И ако сте по-положителни и отворени към хората,ще сте по-щастливи.
56
3
 
19
 
! Отговори
аз преди 12 години
До 56.Бройката на мъжете в живота ми е за почти 30 години,което прави по 2-3 на година.Това е нормално,дори в нечии очи може и да е знак,че си захлупен.И за всичките тези години не съм имала венерически радости.Никога.А сега съм щастливо женена за 2-ри път и съм само с един мъж-моя си- от 6 години.Темата е порното е не бройката.
55
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 50, госпожо, вие ли купувате виаграта на свойте многобройни партньори? Предполагам, че доста трудно намирате толкова изпаднали ездачи, които да се занимават с овехтели жени над 50 год. Поне плащате ли на тези мъченици?
54
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Порното е стока, предназначена за мъже. Нещо като презервативите - купуват ги и жени но са само за мъжете. По порно филмите има мн яки мадами, затова е нормално задръстените грозотии да се шашкат и комплексират. Грозотии, не се опитвайте да умувате по въпроса, порното е вече тук! То е уплътняване на мъжките мечти, ако можете - включвайте се, ако не - очаква ви дълга изнервяща суша! Това ще ви състари, хахахаааа....
53
9
 
17
 
! Отговори
Naistina преди 12 години
Кофти гледка е малките и устни да изкачат 3 санта над външните , мхмм неприятно е...
52
0
 
27
 
! Отговори
... преди 12 години
Има два мита за жените - че въобще не гледат порно и че всички гледат и му се кефят Еднакво наивни са.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз, направи си тест за СПИН, че не си много редовна
50
11
 
18
 
! Отговори
Дудуков преди 12 години
Да се научат да свирят и няма да имат проблеми със самочуствието си. Всички на околовръстното!!!
49
17
 
36
 
! Отговори
аз преди 12 години
Като гледаш порно няколко пъти ти стига,след това е пак това и какво толкова би могло да бъде?! Не съм гледала порно от хиляди години,не че много съм го гледала и преди,защото определено не ми е интересно.Предпочитам моя си живот и редовен секс по няколко пъти на ден във всичките му форми.Имала съм достатачно на брой мъже-след 50 спрях да ги броя-но сега ми е кеф да го правя с мъжа ми и порното дори ми е смешно.Да гледам как го правят другите е все едно друг да спортува вместо мен за здраве.
48
5
 
24
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Официално заявиха че тази есен "Празници на изкуствата Аполония 2011" ще бъдат заменени с "Клиторяда 2011"!!!
47
1
 
17
 
! Отговори
lp преди 12 години
Клиторан , накара ме много да се смея......
46
3
 
19
 
! Отговори
Kosto преди 12 години
#46 - Ти нормален ли си?