Какво кара мъжете да плащат за секс?

Скука, самота или просто изневяра
22 авг 2014 22:00,
74
Какво кара мъжете да плащат за секс?
Снимка: Reuters

Има стереотип относно хората, които си плащат за секс. БиБиСи обаче си задава въпроса как хората, използващи тези услуги, обясняват избора си.

Фред и Лора ходят на разходка, прекарват заедно уикенда, често се хранят навън. Смеят се заедно и гледат телевизия. Но те се и карат, и спорят.

Докато Фред е в кухнята и готви вечерята, Лора се смее и признава, че е хубаво, че не трябва да готви.

Като всяка двойка и те имат своите върхове и падения. Но те не са обикновена двойка. Фред плаща на Лора да прекарва времето си с него, а и да прави секс с нея. Двамата са заедно от 6 години.

Дебатът за това дали има нещо лошо в това да си плащаш за секс и този за легализирането на проституцията е все по-актуален и изглежда неразрешим. На фона на дебата обаче много малко хора се питат какво мотивира мъжете да плащат на проститутки, за да спят с тях.

„Запознахме се онлайн“, разказва пенсионираният Фред. „Попитах я дали би искала да прекара нощта с мен в хотела ми“, допълва той. Разказва, че първата им среща протекла като всяка първа среща – двамата си говорили и се опознавали.

„Вече се познаваме толкова добре, че Фред ми превежда пари в сметката дори преди да отида при него“, казва Лора.

Фред живее в отдалечен селски район и в продължение на много години е помагал на болната си майка. Разказва, че не е имал възможност да се среща с много хора и да има приятелка, затова решил да си плаща за секс. Въпреки това той отбелязва, че не сексът е най-важният, а женската компания.

Робърт е женен от много години.

„Имах голям апетит за секс, но бях женен за жена, която не изпитваше удоволствие от интимните отношения, дори и от прегръдки, целувки и т.н.“, разказва той. Описва съпругата си като чудесен партньор, с която обаче не се получават нещата в леглото.

Робърт пести от заплатите си, за да може да си плати за секс. „Искам да се придържам към брака. Искам да правя точно толкова, колкото позволява съпругата ми, така че се наложи да плащам“, разказва той.

Докато Робърт плаща, за да запази брака си, Греъм избрал платената любов като начин да избегне сложните връзки.

За първите 30 години от живота си той, бивш държавен служител, бил убеден, че не е човек, който би платил за секс. Но един уикенд в Амстердам се озовал по улиците на квартала с червените фенери заедно с приятели.

Едно от момичетата им помахало, но приятелите на Греъм били категорични, че могат да получат нещо по-добро. Тогава момичето се обърнало и попитало Греъм дали ще се качи с него. Греъм се качил и в продължение на половин час правили секс. Описва преживяването си като невероятно и романтично.

Разсъждавайки върху предишните си връзки и наскорошна раздяла, той заключил, че може би е приемливо да се плати за тези невероятни и спонтанни удоволствия. Той дори ги описва като магия.

Срамежливият Саймън никога не е намирал общуването с жени за лесно. На 29 г. губи девствеността си, след като заплаща за това. Споделя, че никога не се е чувствал добре от това си решение.

„Чел съм неща в интернет и знам, че жените не одобряват това“, разказва Саймън. Въпреки това той продължава да ходи при една и съща жена от година. „Имам голямо сексуално влечение, ако не правя секс, ще се чувствам зле физически“, обяснява той.

Саймън предпочита да ходи при една и съща жена, защото е спокоен с нея. Въпреки че я познава отдавна, той не си прави никакви илюзии. „Ако не си плащам, тя няма да прави секс с мен“, казва той.

Младият мъж имал краткотрайни връзки и тогава спрял да плаща за секс. Саймън се надява, че един ден ще има нормална връзка. „Предпочитам жената, с която правя секс, да го прави от удоволствие с мен, а не защото й се плаща“, допълва още той.

Робърт обаче плаща на проститутка не само заради самия секс, а защото иска някой да задоволи фантазиите му. „Търся интересни преживявания“, казва той. Описва себе си като ексхибицонист и воайор, уреждал и групови секс партита.

50-годишният Брайън твърди, че е щастливо женен. Започва да плаща за секс още преди да се ожени. Твърди, че сексът в брака му е лишен от вълнение. „Може би съм разглезен от жените, с които съм бил преди“, разказва той.

Фред разказва, че понякога с Лора ходят на екскурзии. За тях плаща изцяло той. Признава, че е влюбен в нея, но твърди, че не ревнува от това, че тя се среща и с други клиенти. „Това е работата й“, оправдава я той.

След срещата на Греъм с жената от червените фенери той е жаден да изпита същото удоволствие отново. Разказва, че втория път, когато платил за секс, не било същото. Жената била меланхолична. Третият път го отказал за дълго време – жената била студена и сурова. „Чувствах се като хирург по време на операция“, разказва той.

Брайън казва, че води двоен живот. Неговото семейство и приятели не знаят за влечението му. Според него това не е нещо, с което може да се характеризира един уважаван човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Пена преди 9 години
Груйооо! Спипах ли те! Значи, имаш голям опит и знаеш, че на различните жени се плаща под различни форми. Ще видим как си го натрупал този опит. А аз горката, наивната Пенка, си въобразявам, че съм ти единствената ... :)
39
4
 
12
 
! Отговори
Грую преди 9 години
Ами то така или иначе, мъжете винаги плащат за секс. Дали на жена си, дали на гаджето си или на ***. Трябва да сте свикнали вече с това. Такъв е живота. Мъжете плащат, жените получават. И така от как света съществува, и както се вижда така ще бъде и занапред.Ако някой си мисли, че не плаща нищо и го кара само по любов, значи е доста глупав. Е, има и такива които не плащат, ама правят секс с двете си ръце само ))
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я! 48 е станало 36, а някой не е забелязал, че става въпрос за похарчени 3 000 лева, а не 300.Е, ако го е направил само три пъти в рамките на три месеца, значи всеки път се е изръсвал с по една хилядарка. Да не си е изписвал мадама от чужбина?
37
1
 
7
 
! Отговори
стерео тип преди 9 години
има една съществена физиологична разлика между мъжа и жената, която не може да възпре мъжа да не предприеме нещо относно събраното в него за въздълго време. предимствата на платения секс са очевадни: няма допълнителни ангажименти, няма скъпи и драматични раздели придружени от адвокати. всичко е кратко ;-) и ясно. прилича на онези фирми, които наемат работна ръка от други фирми. плащам за толкова кратко, за колкото ми е необходим "обекта". няма цинизъм и др, а само стоково-пазарни взаимоотношения
36
2
 
0
 
! Отговори
Бойко преди 9 години
Брат 3 бона за 3 месеца са по 30-тина лв на ден :)
35
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За нормалния мъж плащането за секс е унизително. Имат пълноценен сексуален живот и нормално отношение към жените.
34
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един мъж стигне ли до там да си плаща зс секс. Много е зле.Никоя нормална уважаваща себе си жена, не стига до взаимоотношения с него за да започне да води нормален сексуален живот. Не го бива хич с жените.
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
удоволствието от секса ги кара, толкова ли нямате 2 грама мозък да се сетите
32
4
 
9
 
! Отговори
АНТИОВЦА преди 9 години
НЕ ПИТАЙ, "Какво кара мъжете да плащат за секс" а се запитай, "КАКВО МИ ПРЕЧИ НА МЕН, че МЪЖЕТЕ ПЛАЩАТ ЗА СЕКС".
31
1
 
9
 
! Отговори
До 48 преди 9 години
Ама ти само веднъж месечно ли успяваш да го направиш?Тогава значи не си се охарчил много. Щом като тази Фуротрошачка е успяла да те накара да го направиш, значи си е заслужила стоте лева, че и да я почерпиш отгоре и да й кажеш "Браво!"
30
2
 
24
 
! Отговори
дърти Цеко преди 9 години
Колеги, да преборим проституцията чрез железния юмрук на онанизма!
29
5
 
24
 
! Отговори
1337, преди 9 години
Навъдили са се напоследък едни мъжеподобия с меки ръчички, хиляди претенции и безброй капризи.Майките им ги отглеждат до 40-годишни като че ли са деца в предучилищна забавачка. Като се убеди самата маминка, че е в края на силите си и на земните си дни,тя започва да поощрява синчето "да намери булка, че да ни гледа и мен, и теб".Щото самото синче даже не се сеща, че майка му изнемощява.Две колежки се хващаха с такива -мъжеподобието чака то да бъде ухажвано,обгрижвано и се разсейва,та тя да плаща
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
41,ти и не заслужаваш друго, освен онова, за което си писал - "П/тка със зеле". Защото, ако видиш на живо такъв анатомичен орган, не се знае дали ще се сетиш какво трябва да правиш. :)
27
3
 
12
 
! Отговори
37,описваш част от преди 9 години
мъжете в Бг, но не всички са такива. Да не говорим за страните, в които християнската религия не е била подлагана на комунистически опити за унищожение. Там момчетата от малки са научени на друго отношение и към жените, и към брака.Няма да забравя едно от първите неща,които каза при първото си връщане в Бг синът на мои близки, който беше студент в Лондон: "Какви грозотии са англичанките, а мъжете им как внимателно се отнасят с тях!" И е момче от интелигентно,възпитано семейство, не е от плебса
26
4
 
12
 
! Отговори
До 52 преди 9 години
Какво я кара? Сигурно бракът й не върви и, кой знае защо, е решила, че вижда достойния мъж точно в твое лице. После се е убедила, че е сгрешила. От всичко личи, че това е физически нормална жена, която има нужда от редовен секс. Фактът, че го търси извън брака, не я поставя в редиците на жените, които ти се опитваш да изкараш по-долни и от проститутките, само защото не ти искат пари срещу секс.Смешен и долен си ти, защото не си оценил какво ти е дала, без да ти иска подаръци.
25
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слабите е..чи ходят при проститутките. Това са мъже без самочувствие.
24
3
 
0
 
! Отговори
* преди 9 години
И това трябва да се приеме за нормално ????????
23
4
 
19
 
! Отговори
ричи преди 9 години
отново чрез медиите се прави статистически "сондаж" за определяне на пазарна ниша.но като цяло всеки човек проституира под една или друга форма, продали сте си тялото на работа за ви дават пари, най малко това ви прави ***, така че всички на тоя свят сме к..ви
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз мога само да наема *** за да си поговоря с нея. Наемам я на 2 бутилки Джак цяла вечер! Искам да ме изслуша и след като кажа т'ва което имам да кажа да реши дали да си тръгне или да остане с мен в последната ми нощ преди да си отида като алкохолик от тази земя.Имаше един велик филм с Никълъс Кейдж!Аз съм в ролята на Никълъс- алкохолика...предрешено е всичко за мен..... Само избягвам с всяко изтрезняване фаталния край!
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма значение дали се плаща за секс, или е по взаимно желание, ако е между мъж и жена.По-гаден е вариантът мъж с мъж да се лигавят, пълна отврат.