Размерът на пениса има значение, все пак

Но в някои по-специални случаи
22 авг 2014 22:38, Румяна Тасева
44
Размерът на пениса има значение, все пак
Източник: Reuters
За мъжете размерът на пениса е от особено значение. Вероятно това е остатък от миналото, когато мъжките индивиди са измервали мъжествеността си по органа. Няма да навлизаме в психологията на древните времена, още повече, че многократно през последните години се публикуваха резултати от изследвания, които документираха отдавна известна истина за жените, че само големината на пениса не е достатъчна, за да получат удовлетворение от сексуалния акт с даден мъж.
 
Обаче, очевидно, и жените, и мъжете грешат. Защото размерът на пениса е от значение за представителките на нежния пол. Но кога?
 
Съществена за жените, освен това, е не дължината, а само дебелината на мъжкия полов орган, твърдят изследователи от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, САЩ, което оборва представите на мъжката половина на населението, че жените си избират интимен партньор според дължината на пениса.
 
При проучването си екипът открил и защо мъжете грешат. Дългият пенис очевидно съвсем безсъзнателно е отхвърлян от жените, тъй като той наранява маточната шийка по време на коитуса, което при една продължителна връзка носи повече от единични прояви на дискомфорт. Все пак не бива да се забравя, че женското влагалище е по-късно на дължина, отколкото дължината, която повечето мъже могат да предоставят.
 
За целите на изследването екипът на Шанън Лан изгражда 3D модели на пениси и ги предоставя на 41 жени, които е трябвало да изберат своя фаворит по дължина и дебелина, но според търсения контакт от мъжа – с цел намиране на партньор за дългосрочна връзка или за еднократен секс.
 
Размерите на 33 предоставени модела варирали приблизително от 10 см дължина и 6,3 см обиколка до 22 см на дължина и 18 см обиколка. При анализа на предпочитанията изследователите установяват, че жените избират за авантюристично приключение малко по-широк, отколкото за съвместно съжителство.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: пениссекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
AZ преди 9 години
До женска анкетаТИ СИ МНОГО *** БЕ , ХОРАТА ТИ КАЗВАТ ЧЕ РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ , НО НЕ РАЗМЕРА НА ДЪЛЖИНАТА , А НА ДЕБЕЛИНАТА
21
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Ако големината нямаше значение, Станишефф нямаше да зареже Бойко и да търси марокански по Швейцария.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Chudq bi se na akula dnes" i vsichki rabotari v dneSss kolko trqbva da si tup za da poblikuvash takava tupa statiq ???
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕДИ ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ СИНЪТ ПИТА БАЩА СИ КАК ДА ГО НАПРАВИ С ЖЕНА СИ. БАЩА МУ КАЗАЛ. АМИ ЕТО ТАКА ЛЕКИЧКО ЛЕКИЧКО ДОКАТО ВЛЕЗНЕ. ПОСЛЕ Е ЛЕСНО. ДОБРЕ ТАТЕ. РЕКЪЛ СИНЪТ. ЗАПОЧНАЛ СИНЪТ КАКТО МУ КАЗАЛ БАЩА МУ ОБАЧЕ НЕЩЕ ДА ВЛИЗА. СИНЪТ КАЗАЛ НА БАЩА СИ ЧЕ НЕЩЕ. ТОГАВА БАЩА МУ КАЗАЛ ЧЕ В ДОЛАПА ИМА ЕДИН БУРКАН С ОЛИО И ДА ГО НАТОПИ МАЛКО. ВЗЕЛ СИНЪТ БУРКАНА И КАЗАЛ НА БАЩА СИ. АБЕ ТАТЕ И В БУРКАНА НЕЩЕ ДА ВЛЕЗНЕ БЕ.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 5Какво значи "късмет"? Ти дрехите на късмет ли ги купуваш?
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изпитва болка, защото не се е отпуснала. Партньора, ако е и по груб. Защо се харесват от пръв поглед Купидон е виновен. Определено си пасват и във всичко останало, много силна връзка.
16
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo mi go xaresvat bagarkite che e golqm
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А сиганката казала: "И да фурга! Да фурга!".
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много интерерсно, на кой му се прави секс със жена, на която само царевичен кочан и помага? И какво трябва да представлява? За такива медицински случаи има вагинопластика. Иначе + от мен. Доста мъже трябва да е забавлявала за да достигне до тези размери.
13
0
 
22
 
! Отговори
b преди 9 години
Има значение много ясно.Жената като ходи на пазар за краставици все по едри избира.Иначе мерак за голям имат до първия път.После размислят.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То туй нещо е като портфейла.Няма значение колко е голям а какво правиш с него.То и ако магарето си го переше постоянно щеше да се спъва.А пък представяте ли си кон да прескача препятствия.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който има крава ще пие демек който има пари да си плаща ( ама българина няма).
10
5
 
56
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Ако *** беше по-добър щяхме да се раждаме ***! Природата не създава нищо излишно!
9
3
 
19
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Казваш истини, но и 5 е прав.ивНормалните жени изпитват болка, ако мъжът е прекалено надарен.Затова изискването за полово въздържание до брака е недомислица.Трябва да се увериш, че човекът ти подхожда и по характер, и физически.Тогава бракът е щастлив.Всъщност,хората, които се харесват от пръв поглед,обикновено си подхождат и по отношение на това,което се коментира тук. Изглежда, в любовната "химия" се съдържа и този тип интуитивно "разпознаване" на хора, които си подхождат във всяко отношение
8
5
 
10
 
! Отговори
до 9,10 преди 9 години
*** ти ли си бе каиш
7
4
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
До до коняВИЖДАЛ ЛИ СИ ГО ОТ БЛИЗО
6
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обичам турците те са номер 1 в леглото
5
3
 
45
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
М-да-а, явно екипа на сайта страда, не за размера, а от липсата на какъвто и да е.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мдааа има доста от плитките жени и това е нормално. Все пак са деца на мъже с къси чур..и! :))) То май в Кама сутра пишеше че на жената "слон" и трябва мъж с дълъг и широк. На другите жени просто би им причинило болка! Аз лично съм имал доста проблемни връзки с "плитки " жени! :))))) Не всяка поза им понася! Така че има жени за всички и за с големи и за с малки. Въпрос на късмет каква ще се падне на човек!
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъкмо щях да кажа, че тая статия е или от Мария, или от Михаела и то се появи нова дама, открехваща ни за значимостта на размерите на половите органи на хората...