Стимулация на стъпалата също води до оргазъм

Както и приемът на някои медикаменти
2 сеп 2014 15:29,
3
Стимулация на стъпалата също води до оргазъм
Източник: Reuters

Оргазмът е усещане за върховна наслада по време на полов акт и мастурбация. Истината е, че има още безброй други по-странни начини, с помощта на които може да се достигне до него. А ето и някои от тях. 

Медикаменти за болест на Пркинсон

Болестта на Пркинсон е заболяване на нервната система, което води до тремор – треперене, в ръцете, а също така и скованост в ръцете и краката. Заболяването става непоносимо за 42-годишна жена. След 10-дневен прием на медикамента разагилин се очаква да се намалят симптомите. 

Оказва се, че освен очакваното облекчаване на симптомите, медикаментът също така повишава и либидото й, вследствие на което тя започва да изпитва спонтанни оргазми от три до пет пъти дневно. Тяхната продължителност е от 5 до 20 секунди. 

Според лекарите оргазмите са резултат от прекомерните нива допамин в мозъка. Допаминът е невротрансмитер за удоволствие.

Стимулиране на стъпалата

Макар и да се случва рядко, е факт. 55-годишна жена съобщава, че изпитва до шест оргазма дневно, като всички “идват“ от стъпалата й. Не е необходимо дори да изпита каквато и да е сексуална възбуда, за да стигне до оргазъм. Той започва в ходилото, „пропълзява“ зад коляното и завършва във влагалището. 

Въпреки че снимките от сканирането на мозъка й с ядрено-магнитен резонанс не показват аномалии, посредством друг вид тест изследователите установяват, че нервите между нейния ляв и десен крак се различават.

 

Повече полезна здравна информация може да намерите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Sex Marathon преди 9 години
Американската в 3:30 следобед за оргазми ли мислите бе, секс маратонки?