Между Аллах и Hello Kitty – мюсюлманска Лолита

Алиса от Аризона съчетава традиция с шарения. Вижте!
3 авг 2015 21:19,
37

Снимка: Tumblr

Цветната японска култура обхвана цял свят с предаванията, модата, играчките и видео игрите си. Кой не знае за котенцето Hello Kitty, кой не е чувал за него?

Въпреки това влиянието на Япония в Близкия изток и сред мюсюлманите е почти пренебрежимо малко.

Това обаче не важи за едно мюсюлманска момиче – Алиса на 25 г. от Аризона. Тя съчетава умело традиционните облекла за жените в исляма с шарените символи и герои от Японската култура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що е туй неземно извънземно бре...
19
0
 
9
 
! Отговори
Сексимир преди 8 години
Аз пък съчетах пиенето на водка и уиски с многоженството. Иначе съм православен мюсюлманин шинтоист-сциентолог с елементи на будист.
18
12
 
0
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
До Задача с пониженаКато ви знам що за главурковци сте българите, не ме учудва изобщо, че вярваш и на тази "новина"!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В "Бл..." пуснаха съобщение, според което главният мюфтия на Саудитска Арабия е отрекъл да е давал разрешение на мъжете да ядат жените си. Но това не означава, че в миналото не са имали традицията да правят това. Та затова си ги покриват така, че да са като добре захлупени - и храните, и жените!
16
0
 
4
 
! Отговори
Задача с понижена преди 8 години
трудност:Великата сврака, дето пише по-долу, колко процента българска кръв има?Не му се чудете относно това, което е писал за храната и жената. Нали вчера прочетохте информацията в "Бл..." - един от висшите духовници в Саудитска Арабия е разрешил на тамошните мъже да ядат жените си. Но това едва ли е отсега. Вероятно "разрешението" просто официализира тяхна стара традиция от времето, когато са били бродещи бедуини.Като ги напече онова слънце в пустинята, какво друго очакваш да измислят?
15
19
 
0
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
До допълнение"да ядеш нашия хляб, ала бала ала бала ... нашите закони ...блах блах муууууу грух грух ..."***, ти нямаш хляб за себе си да ядеш, и ми претендираш че ти ме храниш ... цъ цъ цъ ...Булгаааааааар *** ....
14
0
 
14
 
! Отговори
допълнение преди 8 години
и да допълня..както е казал Владимир Путин : ние нужда от малцинствата нямаме,те имат нужда от нас.Ако искаш да живееш в България и да ядеш нашия хляб ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С НАШИТЕ ЗАКОНИ И РЕЛИГИЯ!Ако не искаш...пътя за Анадола го знаеш
13
0
 
17
 
! Отговори
до Сврака Велика преди 8 години
..ти не се притеснявай за християните.Притеснявай се за твойте братя по религия като ИД,Боко Харам и други такива фанатизирани последователи на твоята религия.Притеснявай се за това че в 21 Век кучетата имат повече права от вашите жени.Притеснявай се за насилието над децата ви ,което уж е за възпитание.Има много неща за който трябва да се притесняваш.Ислямския свят е отворен за теб и други като теб.
12
1
 
3
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Некой да стреля....
11
0
 
24
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ако летите за Тайланд с междинно кацане в Техеран и само изчакате в транситната зала на летището и ако сте жена сте задължена да си сложите кърпа на главата. Аз се питам как е възможно в Европа да допускаме тези мохамеданки да увиват всякъкви кърпи по главите си. Трябва да има закон- при стъпване на територията на християнска държава всякъкви кърпи да се забранят.Както карат жените ни да си слагат кърпи в Иран, така и тези които идват в Европа да махат кърпите. Това е равноправие.
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сандоОт великите *** на трите язовира друго не можеше и да се очаква!
9
30
 
2
 
! Отговори
Ястреб Великия преди 8 години
До ИСТИНАТАХраната и жената на един мюсюлманин винаги трябва да е чиста! За това ние не оставяме храната и жената ни непокрита, да не би *** и разни други *** създания божии да ги замърсят с кривите си ***, или с похотливите си погледи! Докато за свинте и българите е нормало на ядат помия вместо храна и спят с проституки вместо жени! Булгааааааар *** ...
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг ни залива или с руски кошмари или с мюсюлмнски изродщини. Толкова ли не останаха хора и стойностни неща за снимане, че минахте на това социално-политическо порно?
7
7
 
4
 
! Отговори
и ние преди 8 години
До Анонимен 6"Вече са толкова промити, че сами си го искат..."Също като нас. Сами си искахме капитализма и "демокрацията". Приличаме си много с мюсюлманите.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ги видя горките жени опаковани във всевъзможни кърпи в жегите и ми става лошо... Не е нормално това, но религия-какво друго да се очаква.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сладка е.Дано не я застреля някой *** щото е решил,че алах така му е казал.или мохамед
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много се радвам за девойката, но къде е новината? с това човек ли е затрила, човек ли е спасила?!
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе хора мюсюлмани,Защо си мъчите жените и дъщерите да ходят закачулени с тези кърпи и в най-голямата жега да са обути с плътни чорапи, шалвари, затворени обувки, ръкавици и т.н.?!Почтеността им я внушавате с възпитанието, всичко друго е много относително.
2
0
 
8
 
! Отговори
Буахаха преди 8 години
добре че прочетах статията щото тамън щях да кажа ,че момичетата от снимките си приличат хехе
1
1
 
32
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Момиче... на 25 години...