Какво представлява подмладяването на вагината?

То възстановява на влагалищния тонус и тазово дъно
4 окт 2015 23:00,
38
Какво представлява подмладяването на вагината?
Снимка: Reuters, архив

През последните години в областта на акушерството и гинекологията се оформи ново направление – това на естетичната гинекология. Този нов клон на гинекологията се занимава с миниинвазивна хирургия – краткотраещи оперативни интервенции. Някои от задачите й са свързани с възстановяване на анатомията на женските гениталии след раждане, увеличаване на G – точката, борба с вагиналната сухота.

1. Вагинално подмладяване
 
Вагиналната сухота – една от причините за диспареунията (болезнен полов акт), е основен проблем при жените в менопауза. Млади жени също могат да страдат от този проблем, който се дължи най-често на инфекция, прием на медикаменти, хормонален дисбаланс или травмиране на тъканите от скорошно раждане.
 
В периода на менопаузата се наблюдава спад в нивата на естрогена, вследствие на което кожата на жената става суха. Кожните промени се наблюдават и в половата област – влагалищната лигавица изтънява, хидратацията й намалява. Жените се оплакват от дискомфорт при секс – болка, парене, протриване и сърбеж, чувство за теглене и дърпане. Намалените нива на естрогените са причина и за хипотрофията на срамните устни, изразяваща се в отпуснатост и намалена еластичност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Куродръф преди 8 години
Абе то и девствени ципи може да пришият
10
1
 
7
 
! Отговори
койчо преди 8 години
По телевизията ВАГИНИ!!! По новинарските сайтове ВАГИНИ!!! ВАГИНИ FOR EVER!!!!
9
1
 
5
 
! Отговори
qko zapek otprede преди 8 години
Natisni po zdravo bate ne vlazq
8
3
 
14
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 8 години
Листите за общински съветници на различните политически сили вече са регистрирани и са достъпни чрез интернет.В Харманли няма никакъв кандидат за общински съветник на име Минко, който да е на 11-то място в някоя от листите..Този суяк, който се представя тук за 47-годишен ерген супер любовник и кандидат за общински съветник, всъщност ни лъже. След като лъже за едно, значи е излъгал и да останалите неща!
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При българите има ли такива теми , са пълни простаци ! Това е братче нивото и по-просто става !
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зависи и от цикъла.
5
1
 
8
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Вярно е ,зависи много и от двамата, иначе не се получава както трябва.
4
3
 
30
 
! Отговори
Теди преди 8 години
когато няма тръпка и чувства тогава има проблем със сухотата .Ако жената истински харесва мъжа- тогава направо тече отдолу.Няма как да се възбудиш от някой ,който не ти е приятен и не го харесваш.
3
2
 
4
 
! Отговори
Прецедента преди 8 години
Аууу.
2
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте писали за Президента
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко КУ-КУлинко е на 11-то място, когато правят проверка вечер, в психиатричната клиника на Четвърти километър, за да проверят дали не е избягал някой от пациентите.