Как да постигнем блестяща усмивка?

И може ли да навреди избелването
Обновена: 12 окт 2015 10:59 | 12 окт 2015 10:57, Румяна Тасева
0
Как да постигнем блестяща усмивка?
Снимка: Reuters, архив

Мечтаната от всеки външност включва гъста коса, чиста кожа, здраво и атлетично тяло и, разбира се – бели зъби. Открай време здравите и бели зъби се считат за белег на добро общо здраве. Искрящата усмивка е визитната картичка, която всеки човек желае да притежава, за да предизвиква добро впечатление и приятни емоции у околните.

Избелването на зъбите открай време се смята за стандартна козметична процедура, която може да бъде осъществена както у дома, така и в денталния кабинет от професионалист. Представлява въздействие върху емайла на зъбите на вещества, отделящи кислородни радикали – водороден пероксид, карбамиден пероксид, които извличат от него органичните примеси, причиняващи оцветяването. Те се предлагат в различни концентрации в зависимост от системите за избелване – естествено по-високи са концентрациите, с които работят денталните лекари.
 
Като изцяло козметична процедура, избелването може да навреди на зъбния емайл, в случай че не бъдат спазени инструкциите за прилагане на избелващия агент. Най-честите последствия в тези случаи са чувствителност до болезненост на зъбите, които могат да продължат в различно дълъг период. Затова се уверете, че избраната от вас или вашия дентален лекар система е едновременно ефективна, но и безопасна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари