Кои са неизползваемите части на тялото?

Зърната при мъжете например
13 ное 2015 22:45,
21
Кои са неизползваемите части на тялото?
Снимка: Reuters, архив

Някои части на тялото, които са имали своята роля и функция при прадедите ни, днес са напълно ненужни. Ето кои са те:

  • Опашката - Макар днес тази кост да е закърняла, при прадедите ни тя е имала своите функции. Дори и в момент от ембрионалното развитие се наблюдава нещо, което наподобява опашка.
  • Зърната при мъжете - Истината е, че в най-ранното си развитие плодът преминава през едни и същи етапи, след това започва диференцирано развитие според пола.
  • Мъдреците - С течение на времето, челюстите се смаляват, което означава, че няма достатъчно място за мъдреците. Според някои изследователи в миналото хората вероятно са губили повече зъби през живота си, като по този начин се е освобождавало и повече място за мъдреците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Няма такива органи, всичко си има функция. И девствена ципа служи да пази мястото до укрепване на организма, апендиксът е поплавък, който регулира дейността на червата, много често отстраняването му води до констипация.Лично аз, след като се наложи да извадя мъдреците си, се чувствам дискомфортно. Точно на мястото си бяха, и с подходяща височина
11
0
 
0
 
! Отговори
Led преди 8 години
Ko stana s Mirolio i Djordjio - ozdraviaha li?
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срам нямате БЛОГ. БГ на фона на тези "събития"...
9
0
 
6
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Микооо... Аз съм ва ,Кина от Сунгулари помниш ли *** ва?Едно време с тебя га пасахме офцити помниш ле как първо аз ти свирих на мандолината а кату на набара мъжо ми и после ти му свири на вувузелата и после ти направи дълбок сондаж там де слънци ни тъ огрява !
8
0
 
2
 
! Отговори
ябълково вино преди 8 години
Като добавиш и възможностите, които сме имали и сме загубили. Сега малцина сред нас са екстрасенси. А изначално всички сме били такива. Виж т. нар. Снежен човек. Той е запазил тази си способност, защото не е станал бачкатор като нас. Духът му е останал свободен и див. Ние сме култивирани и несвободни. Като култивираните ябълки. Сладки и уязвими. И способни да подивеят. А дивите ябълки са кисели, но издържливи. Те мислят за своето оцеляване, а не за този, който вкусва от плодовете им.
7
1
 
5
 
! Отговори
какви сме били преди 8 години
Сложете на едно място използваемите и т.нар. неизползваеми части на тялото и ще добиете смътна представа какви сме били изначално, какви възможности сме имали. По-съхранени мъдреци - повече мощ, по-големи кучешки зъби - повече агресия. И най-вече полът. Били сме двуполови, в един човек - всички възможности. Двуполови сме станали, за да съчетаваме секса с агресията по-силно. Затова някои мъже и сега мастурбират, използвайки жени. Секс, в нкойто не се интересуваш от партньора си, е мастурбиране.
6
2
 
6
 
! Отговори
опашката преди 8 години
Опашката е толкова полезна, че в свят като нашия е трудно без нея. Неслучайно всяко животно не дава да му пипат опашката, дори крайчеца и. Хапе. Тя е навигатор, тя е сензитивен орган, тя провежда енергията, постъпваща от главата през гръбнака. Опашката е продължение на гръбнака. С нея някои животни управляват летенето си. Катерици, маймуни. Тя е възможност за повече движение.
5
0
 
15
 
! Отговори
аха преди 8 години
Няма такива неизползваеми части. Това, че ние не знаем как да ги използваме, не означава, че са неизползваеми. За какво служат зърната ба гърдите при мъжете? Е, ми вие не знаете за какво служат и при жените. Освен някой да дърпа мляко от тях, те са сензитивен център, друг е въпросът какво и доколко усещат хората. Дедо ви Господ като е давал, не е давал ей така, карай да върви.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минко:Ти пишеш тук от 3 години и си винаги на 47. Да не би също да си писал тук под никовете Човека-Долар и Сиднито?
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази статия няма връзка и логика ?Нещо е взето от тук от там - ?
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно гейовете ги използват.Но дедите ни , не се занимавайте с дедите ни , че ако видят гей парад , ще паднат !
1
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
главата при комунистите